alegerea poporului

Cele mai bune ochelari de șampanie de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre decantere de vin , pahare de vin din plastic , un răcitor instant de vin , o tava de vin pentru baie și ochelarii de vin preferați ai lui Joanna Goddard , am ajuns aici adânc pe cele mai bune pahare de șampanie - flute - puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună pereche de flaute de cristal de șampanie

Bella Vino Crystal Ochelari de sticlă de șampanie

4 stele, 205 comentarii

"Extra-speciale arata si ar fi" fluierele toast "perfecte pentru nunti, la evenimente sau petreceri. De cateva ori pe an, organizez evenimente si sarbatorim cu Champagne si iubesc adaugarea acestora la colectia mea. Un tip extra de fantezie și îi iubesc. Pe lângă forma minunată, acest set de flaute este realizat foarte bine. Ședința tuturor frumos și de nivel și fiind foarte ușoară, pe care eu pot aprecia cu siguranță. În același timp, ei sunt departe de a fi fragili. Foarte înalt și afișat foarte frumos. Mi-ar plăcea să adaug câteva în colecția mea și să recomand cu siguranță altora. "

Cea mai bună pereche de flauturi de șampanie izolate

Eparé Champagne Flutes, set de sticlă izolată din sticlă

4, 5 stele, 254 de recenzii

"Aceste pahare de șampanie sunt o modalitate foarte drăguță și unică de a paine sau pur și simplu să vă bucurați de un pahar de șampanie - sau chiar de cidru spumant. Peretele dublu conferă sticlei un aspect diferit față de geamul dvs. standard, dar permite interiorului să mențină temperatura mai mult decât o sticlă obișnuită. Sticla însăși are o greutate mare, dar nu este prea greu. Nu pare subțire și fragilă ca o sticlă standard de șampanie. Forma cilindrică permite o trăire ușoară care se potrivește frumos în palma mâinii tale. Cu toate acestea, are un finisaj foarte lină și nu există nimic care să-l împiedice să alunece din mâna cuiva - dacă, să spunem, au avut deja prea multe. Eu personal îl țin în picior pentru siguranță. "

Cel mai bun set de patru flaute de cristal de șampanie

Schott Zwiesel Tritan de sticlă de cristal Pure Stemware Collection Flaut de șampanie cu puncte de efervescență, 7, 1-uncie, set de 4

4, 5 stele, 377 comentarii

"Acestea sunt ochelari frumosi, care au o greutate frumoasa si se simt speciali in mana. Singurul lucru pe care nu m-am gândit când le-am cumpărat era că, chiar dacă sunt siguri în mașina de spălat vase, sunt prea înalți pentru a se potrivi în sertarul de sus al mașinii mele de spălat vase. Șampania face bule frumos în ele.

Acestea fiind spuse, mi-aș cumpăra mai multe, dacă aveam nevoie de ele.

Cel mai bun set de patru cuburi de cristal decorative de sampanie sub 25 de dolari

Godinger Dublin Crystal Champagne Flute, set de 4

4, 4 stele, 160 comentarii

"Am cumpărat recent un set de flaute de cristal de șampanie, și a fost atât de fericit și de mulțumit când i-am primit! Se pare că costă mult mai mult decât au făcut-o! Sunt atât de frumoase! Aceste flaute de șampanie vă fac să vă simțiți puțin special, când le folosiți! I-aș cumpăra cu siguranță pentru un cadou de nuntă sau un cadou pentru casa! "

Cel mai bun set de patru sticle de cristal decorative de sampanie sub 50 de dolari

Marquis de Waterford Omega Flute, set de 4

4, 5 stele, 142 comentarii

"Am cumpărat flauturile de vin ca un cadou de nuntă, erau minunate, așa că și cumpăram un set pentru mine. Deci, cu frumoasele flauturi de șampanie și o sticlă frumoasă de șampanie am avut un cadou minunat pentru nunta de nuntă pentru mai puțin de 50 de dolari. "

Cel mai bun set de patru flute de sampanie din plastic

Govino Go Anywhere Șampanie Flaut, 8-uncie, ambalaj de 4

4.1 αστέρια, 263 αξιολογήσεις

"Am cumpărat atât flauturile de vin și de șampanie. Erau îngrijorați că ar arăta ieftin și urât - Nu au făcut-o! Prietenii sunt șocați că nu sunt sticlă. Ușoară, perfectă pentru picnicurile noastre de concerte în DC, unde nimeni nu dorește să renunțe la forma de funcție. Nu spălați în mașina de spălat vase și vor dura o lungă perioadă de timp, cred eu. Doar am cumpărat două seturi (vin și șampanie) pentru doi prieteni și sunt sigur că îi vor iubi la fel de mult ca mine. "

Cel mai bun set de 12 flaute de sticlă fără sticlă

Libbey Ochelari de flaut stern, set de 12 piese

4.3 stele, 308 comentarii

"Uimitor pentru distracție. Am luat aceste pentru NYE și le-am folosit și pentru mimosuri în timpul prânzului. Mult mai bine decât ochelarii cu tulpini pentru oaspeți. Ele sunt doar mai stabile și mai puțin susceptibile de a merge cu avionul unei petreceri. Nu vreau să servesc băuturi drăguțe în cupe de plastic - vinul fără picioare și ochelarii de șampanie sunt serios cea mai bună opțiune pentru o petrecere! Întotdeauna primesc complimente pe a mea și așa vei face și tu! "

Cel mai bun set de 12 flaute din plastic de șampanie

Plastic de calitate premium 5 oz. Șampanie pentru flaut, set de 12

4 stele, 173 comentarii

"Le-am cumpărat pentru o excursie cu barca și au fost perfecte. Nu sunt unul care să dea 5 stele, dar aceste fluiere merită. A fost bine ambalat când a venit. Paharul este robust, arată elegant și perfect pentru orice eveniment. Am cumpărat ochelari de șampanie ca acestea înainte, dar alte branduri au nevoie de asamblare. Nu este nevoie de montaj pentru acestea! De asemenea, puteți reutiliza aceste ochelări. Deși aceste fluiere sunt de unică folosință, ele sunt de o calitate atât de înaltă! Nu vrei să regreți să nu cumperi aceste ochelari.

Cel mai bun set de 12 flute de sampanie din plastic

TOSSWARE 9-oz. Fluier, set de 12

4 stele, 600 comentarii

"Perfect pentru o nuntă în aer liber. Sunt robuste, așa că nu trebuia să-mi fac griji pentru ca ei să se răstoarne din vânt sau cineva să lovească o masă. Și din moment ce au fost de unică folosință, a făcut ca curățarea după petrecere să fie foarte ușoară.

Cel mai bun set de 96 flaute din plastic de șampanie

Setări Fineline 2106 - 5 Flacon Ounce ClearOne Piece Șampanie Flaut 96 bucăți

4, 5 stele, 118 comentarii

"Am crezut că acestea sunt o valoare excelentă pentru o tona de pahare de partid atractive. Ei arata bine in persoana. Ele sunt robuste, cum ar fi, destul de rezistente încât dacă doriți să le puteți folosi din nou. Am reușit să construim un mic turn cu ei. Sunt foarte limpede, sunt incolore (mi-a fost îngrijorat că ar putea avea o nuanță galbenă) și au reținut foarte bine. Sunt foarte mulțumit de cumpărare. "

Cea mai bună șampanie bong

Chambong

4 stele, 355 comentarii

"IUBESC absolut lui Chambong! Mi-am cumpărat Chambong-ul original înainte de sărbători și lasă-mă să-ți spun că într-adevăr începe petrecerea! Primul meu bong a fost înapoi comandat de două ori, așa că am fost foarte fericit să-l găsesc pe Amazon Prime. De asemenea, trebuie să vă spun cât de impresionant este ambalajul. Wow! Acesta este jumătate din motivul pentru care am cumpărat acest al doilea bong ca dar pentru prietenul meu din Champsillin. Ea a mers pentru asta!