recomandată de experți

Cele mai bune laptopuri ieftine pentru colegiu, potrivit experților

Anonim

Fotografie oferită de MGM Distribution Co.

Pentru boboci de colegiu, alegerea laptop-ului potrivit poate fi la fel de importantă ca orice decizie pe care o ia în timpul primelor săptămâni de școală. Jacob Swanson, cumpărător de tehnologie de la librăria Universității din Pittsburgh, recomandă o mașină cu cel puțin un procesor Intel Core i5, 8-16 ghizii de RAM și 128 până la 265 ghizii de spațiu pe hard-disk pentru bobocul primit. Majoritatea studenților nu vor avea nevoie de mult dincolo de abilitatea de a lua notițe, de a trimite un e-mail, de a naviga pe internet și de a face procesarea de text, iar un laptop cu aceste specificații este mai mult decât suficient.

Și, deși este tentant să optezi pentru ceva mai accesibil (ceva în gama de 500 $, de exemplu), am fost informați că, în lumea laptopurilor, obțineți cu adevărat ceea ce plătiți. Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită pentru a vă satisface nevoile, am vorbit cu zece magazine universitare despre ce să căutați într-o mașină și ce ar trebui să plătiți.

Cele mai bune laptop-uri Windows

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Dell Inspiron 13 5000 2-în-1

Specialiștii în tehnologie și asociații de vânzări la care am vorbit la Arizona State University, Universitatea din California, San Diego, Universitatea Illinois din Urbana-Champaign și Universitatea din Texas la librăriile din Austin au recomandat Dell Inspiron 2-in-1 (un computer touchscreen care este atât un laptop, cât și un comprimat) ca alegere a bugetului. Seria 5000 începe de la aproximativ 700 de dolari pentru modelul de 13 inchi și are o balama de 360 ​​de grade care poate fi configurată în patru configurații diferite, inclusiv modurile de cort, stand, laptop și tabletă. O mașină bună, bine construită, cu o viață decentă a bateriei, Inspiron ar satisface cele mai multe nevoi ale studenților.

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Dell XPS 13

Pentru o mașină cu puțin mai multă putere, modelele Dell XPS de 13 și 15 inci sunt recomandate specialiștilor de la magazinele de calculatoare ale Universității din Pittsburgh, ASU, University of Illinois, UTA și University of Virginia. Joseph Sacchi, un asociat tehnic la librăria ASU, subliniază grafica și placa video dedicată XPS, care permite mai multe capabilități grafice - esențiale pentru studenții din specializări precum ingineria. Brandon, manager de vânzări al UAV Cavalier Computers, recomandă XPS pentru "portabilitate, performanță și design", în timp ce Andrew Garcia, managerul de retail din campusul Computer Store din UTA, îl numește "laptop premier".

Foto: Ro, Lauren

Suprafață Pro 12.3 "de 128 de bliț Multi-Touch Tablet

Deși Microsoft Surface Pro nu este din punct de vedere tehnic un laptop, el a venit ca o altă opțiune accesibilă la nivel de intrare pentru studenți. În esență, un comprimat comprimat cu o opțiune de adăugare a unei tastaturi fizice, Surface Pro este excelent pentru studenții aflați în mișcare, care nu au nevoie să înregistreze prea mult timp pe ecran. (Rețineți că tastatura este vândută separat.)

Carcasă de tip pentru semnătura Microsoft Surface Pro

Cele mai bune laptopuri Mac

Apple MacBook Air

Nu este un secret faptul că MacBook-urile sunt o alegere populară printre studenți și practic orice magazin de calculatoare universitar pe care l-am vorbit a recomandat MacBook Air ca o opțiune solidă pentru studenți pentru designul elegant și portabilitatea. Will Tham, specialist în tehnologie de la Universitatea din Pennsylvania, Computer Connection, avertizează că Apple ar putea în curând să-l elimine din gama sa.

Apple 13.3 "MacBook Pro

Apoi, există MacBook Pro, desigur, care nu este numai minunat pentru utilizarea de zi cu zi, dar și pentru programe mai avansate cum ar fi video și editare foto. Pentru majoritatea studenților, versiunea non-touch-bar ar fi mai mult decât suficientă pentru utilizarea de zi cu zi (și este opțiunea mai accesibilă).

Obțineți tot ce aveți mai bun.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.