alegerea poporului

Cele mai bune mese de cafea de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . Din acest motiv, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine cotate produse și identificăm cele mai convingătoare. În timp ce am acoperit mese de cafea de sticlă sub 200 de dolari, mese laterale ieftine, dar costisitoare , chiar și mese finale pentru picioarele animalelor , aici suntem zero la cele mai bune mese de cafea de pe Amazon, potrivit oamenilor - și toate acestea se întâmplă să fie sub 250 USD. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună masă rotundă

Genți de uz casnic 8079-1 Masă rotundă de cafea rotundă

4.3 stele, 196 comentarii

"Super ușor de pus împreună; dimensiune bună - nu prea mare, ci doar suficient pentru a plasa un coș, telecomenzi, roller-coastere etc. Forma rotundă funcționează perfect pentru o secțiune. Îmi place culoarea topului "din lemn". Voi cumpara din nou, mai ales pentru pret! "

Cea mai bună masă de cafea dreptunghiulară

Sauder 420275 Masa de cafea din North Avenue

4 stele, 112 comentarii

"Mi-am primit masa mult mai repede decât mă așteptam și-l iubesc absolut. Este extrem de ușor de asamblat, pentru aceia dintre voi care ar putea să nu fie buni la astfel de lucruri (inclusiv eu). Mi-a luat mai puțin de 30 de minute, iar direcțiile sunt foarte simple.

Este mai mică decât mi-am așteptat să fie, sigur, dar de fapt a muncit în avantajul meu, deoarece apartamentul meu este, de asemenea, mic. De fapt, camerele mele de locuit mici arată mult mai spațioase. Calitatea mesei este excelentă, mai ales pentru preț. Arată mult mai scump decât prețul real, așa că am fost plăcut surprins. În general, îmi place masa. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva șic, dar la prețuri accesibile, acesta este produsul pentru dvs. "

Cea mai bună masă pătrată

Simpli Home Acadian Masă de lemn masiv de cafea pătrată, tutun maro

4, 2 stele, 494 de recenzii

"După ce ne-am străduit să găsim mobilier fără plăci aglomerate, ne era îngrijorat că descrierea pinului masiv era doar un furnir. Nu, această masă de cafea este din lemn masiv și a fost foarte ușor de asamblat. Nu se învârte deloc și nici unul dintre ele nu este vizibil. Cu siguranta vom cumpara din nou acest brand. Și culoarea este foarte frumoasă, nu prea întunecată.

Cea mai bună masă de cafea negru

DHP Parsons Masă de cafea modernă, cereale din lemn negru

4, 3 stele, 3, 685 comentarii

"Acest lucru este minunat. Este cea mai de bază masă de cafea din toate timpurile, și vreau să spun asta în cel mai bun mod. A fost [ieftin], a durat aproximativ două minute (fără exagerare) pentru a înșuruba picioarele și este atractivă pentru bani. Este un finisaj negru (partea inferioară a mesei nu este neagră) și arată bine. Sunt studentă la facultate și nu am vrut să fac prea mult pentru o masă de cafea cu adevărat plăcută, dar am vrut să pun ceva în fața canapelei. Asta se potrivește facturii.

Cea mai bună masă de cafea din lemn

Design semnături Ashley Furniture - Mestler Coffee Table

4, 2 stele, 894 de recenzii

"Această masă a fost perfectă pentru nevoile mele. Este un finisaj cald, maro închis, cu lamele colorate, pline de culoare, pe raftul inferior.

Plăcile inferioare ale raftului nu sunt luminoase sau distrag atenția; ele sunt calde și silențioase și arată frumos într-o cameră cu tonuri de pământ. Ele sunt de asemenea texturate, nu aspre, și nu se despică. De fapt, câinele meu adoră să se culce pe raftul inferior, ceea ce este o dovadă a simțului neted al lemnului. Am fost pe gard despre cumpărare din cauza lamelelor colorate, dar ei nu țipă la tine și de fapt, adaugă un pic de caracter.

Merită cu siguranță prețul. As recomanda."

Cea mai bună masă de cafea din sticlă

Winsome Genoa Masa de cafea dreptunghiulara cu sticla de top si raft

4.1 stele, 173 comentarii

"Un plus frumos în camera noastră de zi. Îmi place liniile clasice ale mesei. De obicei, nu îmi plac vârfurile de sticlă, dar este doar o inserție de sticlă. Foarte solid și solid din lemn. Instalarea a fost destul de ușoară. În general, foarte mulțumit de acest tabel! "

Cea mai bună masă de cafea cu depozitare

ClosetMaid 1311 Masă de cafea dreptunghiulară din lemn cu rafturi de depozitare, naturale

4.3 stele, 223 comentarii

"Ușor de asamblat, arată grozav, robust și are un aspect modern curat. Funcționează bine pentru apartamentul fiului meu.

Cea mai bună masă rotundă de cafea cu depozitare

Winsome Wood Concord Masă rotundă de cafea

4.3 stele, 182 comentarii

"Îmi place această masă. Aveam nevoie de o masă de cafea mai mică cu opțiuni de depozitare, și acest lucru se potrivește perfect. Sertarul este mic, dar raftul dedesubt permite ca un coș să ascundă o pătură de aruncare suplimentară sau o cutie decorativă de depozitare. Culoarea este puțin mai ușoară decât ceea ce am avut în minte. Este o culoare de lemn de cireș. În general, sunt foarte mulțumit de asta. "

Cea mai bună masă de cafea cu sertare

Masa de cafea Leick Laurent cu 2 sertare

4, 5 stele, 523 de recenzii

"Aceasta este o masă frumoasă. Se potrivește bine în camera mea mică de living și oferă o cantitate bună de stocare suplimentară. Nu era prea greu să-mi pun singuri. A trebuit să așeză raftul inferior pe ceva robust în timp ce l-am înșurubat pe picioare, dar aceasta a fost singura mea dificultate. Este foarte robustă și sertarele se rostogolesc foarte bine. "

Cea mai bună masă de cafea cu lift

Sauder 419399 Mese de cafea pentru mobilier, cirese de aur

4 stele, 1212 comentarii

"Este un produs minunat. Îmi place cele trei blocuri de stocare și de depozitare în masă; Sunt un ciudat ciudat. Nu este cea mai bună calitate, dar este cea mai bună calitate pe care o veți obține la acel preț. Arată scump. Toți prietenii mei mă complimentează pe masă. Suprafața de ridicare este atât de convenabilă atunci când vă mâncați sau pictați unghiile. Vă recomandăm acest produs pentru oricine dorește ceva care arată foarte frumos. "

Cea mai bună masă de cafea din marmură

Masă de cafea de marmură Top Marmură, negru

4.1 αστέρια, 865 αξιολογήσεις

"Am cumpărat acest lucru ca să pot folosi depozitul înăuntru pentru a împiedica câinele meu să mănânce lucruri în camera mea de zi, cum ar fi telecomenzi, țesuturi. Este surprinzator de buna calitate pentru [pret]. Ușor de asamblat și este foarte robust și ușor de ridicat în sus și în jos. Dacă apăsați prea tare în timp ce este ridicată în timp ce mănânci pe ea, se poate rupe în jos, care este probabil singura cadere. Dar nu se zgârie sau nu prezintă urme pe partea superioară a culorii false și este ușor de curățat. În general, o masă de cafea excelentă pentru preț, iar oamenii nu pot crede că am plătit doar 100 de dolari pentru asta, așa cum se pare că am obținut-o dintr-un magazin de mobilier mai scump.

Cea mai bună masă otomană

HomePop K2380-E169 Masă de cafea din oțel inoxidabil cu picioare din lemn cu picioare de lemn

4, 4 stele, 153 comentarii

"Acesta este un mare otoman. Urăsc mesele de cafea și iubesc depozitarea. Soluție perfectă. Configurarea este ușoară, am făcut-o în cinci minute, iar asamblarea Ikea mă face să plâng. Este o adorabilă, o achiziție minunată și recomand foarte mult. "

Cea mai bună masă de cafea industrială

SONGMICS Masa de cafea, nuc negru

4 stele, 311 comentarii

"Această masă de cafea este de fapt mult mai frumoasă decât am crezut că ar fi. În partea de sus este lemnul robust, iar partea de jos are un aspect frumos și curat industrial. Este mai mare decât mi-am imaginat, dar seamănă cu o piesă cu adevărat de înaltă calitate.

Cea mai bună masă de cafea din lemn și din metal

Emerald Acasă Chandler Rustic Masă industrială din lemn masiv din lemn și oțel cu raft deschis

4, 7 stele, 1, 165 de recenzii

"Este amestecul perfect de rustic și industrial cu partea de lemn recuperată și barele din metal. A ajuns într-o cutie mare care era foarte grea. A fost destul de ușor să pună împreună, dar cu siguranță necesită doi oameni pentru că o persoană trebuie să o țină împreună în timp ce celelalte șuruburi în bucăți. Adunarea a durat probabil aproximativ 20 de minute, iar cea mai enervantă parte a fost Styrofoamul care a ajuns peste tot. Am avut-o timp de o lună acum și nu am avut deloc probleme și îmi place foarte mult. Am primit atât de multe complimente pe aceasta și majoritatea oamenilor sunt uimiți de cât de accesibil este pentru o piesă de o calitate atât de bună. Aș recomanda cu siguranță acest tabel! "

Cea mai bună masă de cafea din lemn și din sticlă

bonVIVO Designer de masă de cafea Donatella

4, 5 stele, 261 de recenzii

"Îmi place foarte mult chestia asta. Finisajul și finisajul sunt plăcute.

Am primit o mulțime de comentarii pozitive de la oaspeți; Îmi place să pun reviste sub el. Este, de asemenea, super robust. Mi-am pus picioarele pe el ocazional, peste zonele susținute, ceea ce probabil nu este o idee grozavă, dar este foarte groasă de sticlă (5/16 țoli). Cred că asta e partea dezavantajată a mesei de cafea: nu poți să-ți pui picioarele la fel ca alte setări, dar e încă drogat.

Cea mai bună masă de cafea din oval

Ryan Rove Ashley 38-inch Oval Două Tier Toate Clear Glass Coffee Table

4 stele, 201 comentarii

"Masă perfectă pentru camera mea de zi în renovare! Destul de spațiu, cu design elegant, cu trei nivele, și sticlă foarte robustă. Puneți toată temperatura la rece în cupe calde de băuturi și țineți bine. Chiar puneți un set de cinci manuale de lege pe masă pe o bază zilnică și puterea tabelului rezistă tot. O mare valoare pentru produs. "

Cea mai bună masă de cafea acrilică

Monarch Specialties I 3028, Masă de Cocktail, Chrome Metal, Alb lucioasă

4.3 stele, 527 comentarii

"În primul rând, aceasta este cea mai bună masă de cafea pe care am deținut-o vreodată. Voi cumpăra această masă din nou și din nou pentru totdeauna. Deoarece este cromat, partea de jos arată priză și pare că plutește în aer. Suprafața albă este strălucitoare, lucioasă și curată. Îmi place această masă. Arată bine dacă doriți un design modern minimalist. Nu mai sunt mese ciobite de lemn. Acesta este unul! Foarte ușor de pus împreună. "

Cea mai bună masă de cafea cu oglindă

Intreprinderi de Sud AMZ9619KC Mirage Cocktail Table

4, 5 stele, 1, 109 de comentarii

"Sunt îndrăgostit de masa asta. Am privit-o pentru cea mai lungă perioadă de timp și în cele din urmă tocmai am dat-o și am cumpărat-o. Atât de fericit am făcut! .

E frumos. Dacă te-ai uitat la mine ca și mine, dă-te și ia-o pentru că merită fiecare bănuț.

Cea mai bună masă de cafea din marmură

Sauder 414978 Masă de coctail / cafea Harvey Park

4, 1 stele, 235 comentarii

"Masă excelentă pentru preț. Nu pare ieftin și este perfect dacă aveți o canapea secțională. Îmi place, de asemenea, pentru că este lung, și dacă aveți o grămadă de oameni pe canapea dvs., ei pot ajunge cu toții la masă cu ușurință. Chiar îmi place cum arată, picioarele sunt o culoare foarte frumoasă de nuc, iar finisajul de marmură din partea de sus este foarte frumos! Masa este robustă și este ponderată. Este într-adevăr o masă grozavă, și mă bucur că am cumpărat-o ".

Cele mai bune mese de cafea cuiburi

HOMFA Cuiburi de cafea

4, 2 stele, 177 comentarii

"Îmi place stilul modern din secolul al XVI-lea și am vrut să obțin un fel de masă de cuibărit pentru a se potrivi cu scaunele din sufragerie și sunt fericită că am setul ăsta! Sunt frumoase după cum este descris. Aceste mese au fost bine ambalate, fără daune, cu părți complete necesare. Era ușor de configurat, mi-a trecut cam o jumătate de oră doar cu ajutorul unei șurubelnițe manual, fără nici o forță electrică. Nu exista instrucțiuni în pachet, dar nu era deloc complicat să știe care sunt lucrurile acolo. Am doua pisici care iubesc sa mearga pe mese pentru a ajunge la fereastra si pana acum pare robusta; de asemenea, este ușor de curățat. Achiziție mare, preț foarte decent. "

Cea mai bună masă de cafea cu roți

Ashley Furniture Design Semnătură Hattney Masă de cafea

4, 4 stele, 183 comentarii

"Acest lucru este un rezervor. Nu vă loviți de picioare; va câștiga. Îl iubesc datorită aspectului industrial distorsionat. Am pus-o împreună în treizeci de minute. Piesele sunt grele și greoaie, dar, odată ce sunt împreună, e solidă. Rolele se rotesc liber în orice direcție, ceea ce este grozav atunci când trebuie să vă deplasați. Există suficient spațiu sub care pisicile mele pot stoarce și se pot ascunde. Am sentimentul că asta va fi cu mine de foarte mult timp.