recomandată de experți

Cel mai bun compartiment de compost, conform experților de mediu

Anonim

Michelle Obama predă clasa-schoolers despre compostare.

Ați scos paiele din plastic pentru cele metalice, depozitate pe containere de recipiente reutilizabile și ați schimbat vechile produse de curățare pentru alternative ecologice. Următorul pas logic în călătoria ecowarrior este de a lua compostarea. Potrivit Rebecca Louie, fondatorul site-ului Compostess și autor al Compost City, "compostarea este versiunea umană de a re-crea ceea ce face mama în sălbăticie: luând un spațiu controlat și amestecând diverse materiale organice în cocktail-uri magice sau rețete potrivite sistemului. "Rezultatul, compostul, este un adaos de sol atât de bogat în substanțe nutritive din plante care este poreclit" aurul negru ".

"Rețetele" menționate de Louie sunt combinații de "maro" pe bază de carbon (carton, hârtie, rumeguș sau așchii de lemn), "verde" bogat în azot (resturi alimentare, cum ar fi meri de mere sau coji de banane), apă și aer. În timp, bacteriile descompun resturile pentru a crea compost. Există sisteme pe care le puteți utiliza pentru a face acest proces să se întâmple la domiciliu, dar dacă preferați, puteți să vă colectați resturile alimentare și să le aruncați într-o locație listată la GrowNYC.

Pentru cele mai bune modalități de a compost acasă, am vorbit cu Louie, Marisa DeDominicis, co-fondator și director executiv al organizației nonprofit de mediu Earth Matter NY și Sandy Nurse, fondator și co-director al BK Rot, un serviciu care colectează produsele alimentare ale companiilor deșeuri pentru compostare. Experții au recomandat o varietate de strategii de compostare pentru toate nivelurile de angajament.

Dacă doriți să faceți minimul gol

Pungi compostabile BioBag 48-Count cu 3 galoane

Pentru colectarea resturilor alimentare pentru a aduce la un loc de scăpare, asistenta a recomandat acest lucru în saci compostabile fabricate din materiale organice, cum ar fi cele de la compania cu sediul în Florida BioBag. "Sunt minunate pentru a fi utilizate într-un coș de gunoi și puteți să le legați și să le aduceți la un loc, eliminând pungile de plastic", a spus ea.

OXO Binocluri de compost bune

Utilizați sacile BioBags pentru a alinia un coș de compost cu etanșare sigură, cum ar fi cel de la OXO, pentru a minimiza mirosul și pentru a păstra muștele de fructe și alte crutoane departe. Înghețându-vă resturile înainte de a adăuga la un coș de gunoi, puteți ucide de asemenea orice ouă dăunătoare care ar putea fi ascunsă.

Oggi Blat de compost cu filtru de cărbune

O altă opțiune este această cutie ciudat ecru din fibre de bambus. Un filtru de carbon interschimbabil absoarbe mirosurile, astfel încât să puteți lăsa chiar și acesta pe afișaj în bucătărie.

Sorbus Compost Bin

Dacă ați investit deja într-un set de gătit din cupru, ar putea să obțineți un coș de gunoi pentru a se potrivi.

Dacă ești bine cu viermi ca colegi de cameră

Nature's footprint Worm Factory Composter de vierme

Atât Louie, cât și DeDominicis au recomandat compostoarele de viermi ca o opțiune de compostare în interior, dacă nu aveți o tona de spațiu - și dacă sunteți răcoroși când vă împărțiți locul cu câteva sute de viermi. "Este un sistem de treceri alcătuit din niște tăvi stivuite, cu un set de carbon de cea mai mare parte pe bază de carbon", a spus Louie, "și apoi hrăniți niște porții de alimente [verde] pe care vierii o vor mânca și o să-i înghită. Odată ce o tavă devine plină, poți să adaugi un altul, pe măsură ce viermii urcă pe verticală. "Materialele organice digerate - sau viermele de vierme - compun produsul final de compost. "Este foarte distractiv, mai ales daca aveti copii care iubesc sa se joace cu viermi", a spus Louie.

Frog Compozitor de viață vie

Cu picioarele sale din lemn de arțar, acest compostor de vierme verde-verde ar putea trece aproape ca o bucată de decor modern din mijlocul secolului.

Unchiul lui Jim Worm Farm 250-Count Red Wiggler Live Composting Worms

De asemenea, veți avea nevoie de niște viermi. Louie le place de la Ferma vierilor lui Unchiul Jim.

Dacă nu ești bine cu viermi ca colegi de cameră

SCD Probiotics Toate anotimpurile Compoziție interioară Kit cu Bokashi

Chiar dacă nu sunteți în jos cu chestia vierme, puteți compost încă în interior cu un sistem fermentant Bokashi. Spre deosebire de alte forme de compostare, DeDominicis a spus: "Bokashi funcționează numai în absența aerului" și implică amestecarea tărâțelor de ovăz cu microorganisme, incluse în acest kit, cu deșeurile alimentare într-un container etanș. Un avantaj al lui Bokashi, potrivit lui Louie, este că puteți adăuga "chestiile nebunești ale Frankenstein din spatele frigiderului - cum ar fi condimentele sau lucrurile uleioase - care nu ar merge într-un sistem compost normal". Materialele fermentate sunt îngropate în solul să se descompună în continuare și să hrănească solul.

Dacă aveți un spațiu în aer liber

Idei bune Compost Wizard Jr.

Pentru o terasă sau acoperiș, un compozitor cu tobe mici este umplut cu deșeuri alimentare și maro și apoi rotit cu mâna pentru a amesteca totul împreună și pentru a încuraja descompunerea și formarea de compost. Asistenta a spus Compost Wizard Jr. "pare a fi cel mai bun pentru a fi protejat împotriva rozătoarelor și ușor de utilizat."

Envirocycle Mini Compost Tumbler Bin

Envirocycle se înscrie ca "cel mai drăguț compostator din lume", iar versiunea fierbinte-roz este cu siguranță captivantă. Pur și simplu combinați maro și verde, întoarceți tamburul la fiecare două zile și compostul solid va fi gata în patru până la opt săptămâni.

Dacă aveți o mulțime de spațiu în aer liber

Yimby Tumbler Composter

Similar cu tobele de mai sus, Louie a spus că un pahar "se învârte în diverse moduri, rostogolindu-și înăbușirea maronilor și verdele înăuntru și accelerarea lucrurilor în termeni de descompunere." Un pahar cu două camere, ca acesta, este ideal potrivit lui DeDominicis, care a recomandat separarea deșeurilor proaspete de materiale care sunt în continuare în procesul de compostare. Un pahar ocupă mai mult spațiu decât alte metode, dar experții cu care am vorbit au menționat că au auzit despre construirea locuitorilor care au un permis de ședere pe un acoperiș pe acoperiș, așa că merită să te uiți dacă ai și alți vecini ecoconsenți.

Produse Algreen Soio Saver Classic Compost Bin

Un coș de gunoi tradițional, acest model mai mare este cel mai bun pentru cei cu peluze sau grădini care intenționează să folosească compostul pentru plantele proprii. Coșul de gunoi colectează apă și aer din împrejurimi pentru a se combina cu tot ce ai pus înăuntru și, după cum spunea DeDominicis, se face "compost". Scoateți compostul finalizat dintr-o trapă în partea inferioară, în timp ce straturile superioare continuă să se descompună.