recomandată de experți

Cei mai buni concealers pentru potrivirea tonurilor intunecate ale pielii, conform artiștilor machiajului

Anonim

Inclusiv sfaturi de la artistul de machiaj al lui Lupita Nyong'o.

Concealer este eroul muncitor al pungii de machiaj. Acoperă totul, de la cercurile întunecate sub ochi până la pete, până la pete necinstite. Și totuși, poate fi mai dificil pentru cei cu tonuri de piele maro să găsească produse care se potrivesc, deoarece culorile umbrelor pentru concealers nu au ajuns până la diversitatea culorilor fundației. Dar o mână de mărci nu oferă opțiuni excelente, nuanțate, așa că am obținut patru artiști de make-up de celebritate pentru a ne spune preferințele lor pentru tenul brun. Am acoperit recent cele mai bune produse pentru corectarea culorilor și acoperirea cercurilor sub ochi pe pielea întunecată, deci considerați acest lucru un ghid pentru a ascunde orice și orice altceva.

Cea mai bună acoperire-plus-SPF pentru pielea întunecată

Studio MAC Finish NW 55

A face nuanțe pentru "toate rasele" a făcut parte din misiunea MAC cu mult înainte ca lumea frumuseții să înceapă să se concentreze asupra diversității. Concealerul "Studio Finish" al mărcii are 23 de nuanțe și are o acoperire completă, formulă de absorbție a uleiului cu agent de protecție solară. "Culorile sunt frumoase, iar textura este cremoasă și hidratantă", spune Tym Buacharern, a cărui clienți includ Danai Gurira și Janet Jackson. "Pentru a ascunde cercurile întunecate, căutați un agent de concelare care are o subtilă portocalie sau caldă. Aceasta va ajuta la anularea tonurilor albastre și violete sub ochi. Dacă doriți să acoperiți cu fața locului, curățați-l pe concealer, apoi treceți-l cu fundația pentru a amesteca culorile împreună ", sugerează el.

Studio MAC Finish NW 43

Carola Gonzalez, care face machiaj pentru Kerry Washington și Uzo Aduba, este de acord: "Îmi place ceva de la NW 40 la NW 45 pentru tonuri de piele întunecate care au un pic de roșu în ea", spune Gonzalez. "Pentru tonurile de piele care sunt într-adevăr profunde, nu vedeți neapărat cercuri întunecate, așa că adesea folosesc agentul de concealer pentru a străluci în jurul gurii și bărbie sau pentru a crea dimensiuni pe față".

Cea mai bună acoperire constructivă pentru pielea întunecată

NARS Radiant Cream Concealer

Buacharern spune că îi iubește "consistența cremoasă" a acestui concealer, care vine în 22 de nuanțe. Emily Cheng, care face machiajul lui Yara Shahidi, observă că este și versatil. "Puteți folosi acest lucru pentru pete, pete solare, corecție de culoare și sub ochi. Este gustul meu, "spune ea. [ Notă a editorului: NARS Creamy Concealer este de asemenea un favorit pentru scriitorul de frumusețe Rio Viera-Newton. ]

Tom Ford

Tom Ford nu ajunge niciodată ieftin, dar Gonzalez spune că cei mai întunecați ascunzătoare din această linie sunt printre cele mai bune acolo. Aproape jumătate din cele 12 nuanțe ale acestui stilou sunt de culoare maro-maroniu până la maro închis și, de asemenea, vine cu un aplicator încorporat, de spongelike, pentru netezirea și amestecarea convenabilă.

Dansea Myricks Beauty Vision Cover Cream

"O marcă indie pe care o iubesc este Danessa Myricks. Este creat de un artist uimitor - culorile și acoperirea sunt uimitoare ", spune Buacharern. Substanța hibridă de fundație-concealer fără vegan și fără cruzime, care are o gamă incluzivă de 26 de nuanțe, este de asemenea excelentă pentru zilele de maraton. "Nu se mișcă până nu îl scoateți", spune Buacharern.

Cea mai bună acoperire completă pentru pielea întunecată

Lancôme Teint Idole ultra purtător de camuflaj Concealer

Artistul de machiaj Nick Barose, care lucrează împreună cu Priyanka Chopra și Lupita Nyong'o, numește acest concealer "foarte pigmentat, purtător de mult" drept alegerea sa cea mai bună pentru tenurile de abanos. Disponibil în 16 nuanțe, "culoarea nu se oxidează, astfel încât nu veți rămâne cu pastă sub ochi, care arată mai evident pe pielea întunecată", explică Barose.

Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer

"Majoritatea femeilor au întuneric în jurul ochilor și albastrul este greu de acoperit. Bobbi Brown are nuante de concealer bune pentru tonuri de piele mai intunecate, cu o piersica sau portocaliu subtil pentru a contracara intunericul ", spune Gonzalez. Acest lichid puternic pigmentat, în 15 nuanțe, este proiectat pentru o acoperire completă într-un singur pas, dar Gonzalez are un truc pentru ajustarea acoperirii oricărui agent de coacere: "Dacă simți că ai aplicat mult, pune un pic hidratant pe partea de sus și netezi cu degetele.

L'Oréal True Match Super-Blendable Concealer multi-utilizare

Dulgheriul nu oferă în mod obișnuit o varietate de nuanțe ca mărcile de lux, dar acest lucru își păstrează propriul. "Are 14 nuanțe care ajung până la tonuri profunde. Este destul de mare ", spune Barose.

Maybelline Fit Me Concealer

Vorbind despre brandurile de masă, Cheng este un fan al concealerului accesibil Maybelline, care se întinde de la culori luminoase la întuneric și recent sa extins și mai mult pentru a include trei nuanțe noi. "Există o varietate pentru toate tonurile pielii și se potrivește frumos", spune ea. Pentru a afla o culoare potrivită când faceți cumpărături online, faceți ceea ce face Cheng: "Am mereu exemple de culori Google. În felul acesta, văd umbra pe diferite tonuri de piele și eu de obicei pot alege cea potrivită.