recomandată de experți

Cele mai bune creme, produse de curățare (și detergenți de spălare) pentru eczeme, potrivit dermatologilor

Anonim

Eczema este o problemă foarte vizibilă și delicată pentru piele, care face ca pielea pe fața și corpul să devină roșie și mâncărimea la cele mai mici declanșări: stres, transpirație, condiții uscate (cum ar fi încălzirea centrală în timpul iernii) și chiar iritante în produse de îngrijire a pielii și dușuri cu aburi. Ajustări mici pot ajuta: Toți experții pe care i-am consultat au recomandat dușuri de cinci minute cu apă călduță și trecerea la produse care nu conțin parfumuri, sunt hipoalergenice și nu conțin substanțe chimice dure. Cazurile grave de eczeme vor necesita tratamente pe baza de prescriptie medicala, dar pentru solutii care pot ajuta, am vorbit cu patru dermatologi - printre care Emma Guttman, directorul Centrului de Excelenta al Eczemei ​​din Muntele Sinai - pentru recomandarile lor despre totul, de la creme la spalatorie detergenți. Cei mai mulți dintre ei au primit un Sigiliu de Acceptare de la Fundația Națională pentru Eczemă, dar pentru mai multe opțiuni, iată lista completă a organizației.

Loțiuni și unguente

Aveeno Active Naturals Terapie pentru Eczeme

"Pielea uscată devine mai probabilă, eczema e mai rapidă", spune Maral Skelsey, directorul Centrului de Chirurgie Dermatologică din Washington. De aceea, prima linie de apărare pentru pielea cu tendințe eczeme trebuie să fie un hidratant gros, blând. Îi place balsamul de mâncare de la Aveeno, pe care l-am acoperit înainte, pentru că este "fără parfum, hipoalergenic și are fulgi de fulgi coloizi care ajută la vindecarea pielii". Ca un bonus suplimentar, menționează că soia adăugată ajută la estomparea punctele întunecate pe care eczema le poate lăsa în urmă.

CuraVe Vindecare Unguent

În general, cu cât este mai groasă crema locală, cu atât este mai bine pentru pielea predispusă la eczemă și dermatologul Marisa Garshick - profesor asistent de dermatologie la Cornell, Centrul Medical Presbyterian din New York - spune că unguentele (mai degrabă decât loțiunile) . Garshick spune că cremele precum CeraVe care conțin o cantitate amplă de ceramide, o moleculă de grăsime care ajută la restabilirea barierei pielii și la menținerea umezelii, sunt ideale. Acest unguent de vindecare CeraVe este unul care îi place lui Skelsey: Este lipsit de lanolină, nescunoscut și conține ceramide.

CERAVe Loțiune de hidratare pentru mâncărime CeraVe 8 oz cu clorhidrat de pramoxină și ceramide

În această categorie de loțiuni, această formulă CeraVe de mâncare este special potrivită pentru a ajuta la mâncărime datorită unui ingredient calmant numit clorhidrat de pramoxină. Scriitorul Alexia LaFata spune că este singurul lucru care a ajutat la mâncărime: "Ori de câte ori simt că sunt pe punctul de a mă prăbuși, o apuc și, în mai puțin de două minute, nu mă mai mănânc. Pentru că nu există hidrocortizon în CeraVe, îl împrăștie fără să mă tem de dezvoltarea unei dependențe.

La Roche-Posay Lipikar Cremă eczemă de calmare ușoară cu fulgi de ovăz coloidal

Pentru ceva ușor și absorbit rapid, dar încă eficace, Garshick sugerează această cremă La Roche-Posay Lipikar cu fulgi de ovăz coloidal pentru mâncărime. "Conține o concentrație ridicată de apă prebiotică, care poate avea un rol în îmbunătățirea microbiomei pielii care are legătură cu inflamația și iritarea pielii." Niacinamida este un alt ingredient în ea care poate fi de ajutor pentru calmarea roșeață și inflamație.

Vanicream Lite Loțiune pentru piele sensibilă

Un alt brand popular pentru pielea sensibilă este Vanicream, deoarece este lipsit de parfumuri, parabeni, formaldehide și alte ingrediente iritante. Garshick a recomandat-o pentru o persoană cu piele deosebit de reactivă, deoarece este "liberă de cele mai frecvente alergene care pot agrava eczema".

Aveeno 1% hidrocortizon anti-isch crema de relief

Dacă nu utilizați hidrocortizonul pe bază de prescripție medicală pentru reducerea inflamației, următorul cel mai bun pariu este o cremă cu steroizi adăugați în el - deși Guttman spune că nu sunt la fel de eficienți. Acest unguent Aveeno anti-mâncărime (cu un procent de hidrocortizon în el) a fost recomandat de Garshick ca un tratament la fața locului pentru eczeme: "Pe lângă hidrocortizon, conține un complex triplu de ovăz liniștitor".

Primul ajutor de frumusețe Ultra Repair Moisturizer pentru față

Pentru un hidratant pentru față, Garshick sugerează Beauty First Aid (un hidratant preferat al scriitorului nostru de frumusețe cu risc de eczemă Rio), deoarece conține fulgi de fulgi coloizi pentru calmarea inflamației și pielea mâncândă, untul de shea pentru a proteja bariera naturală a pielii și ceramidele.

Neutrogena Cremă de mâini pentru formula norvegiană, 2 oz (pachet de 2)

Dermatologul Dhaval Bhanusali din New York a oferit acest lucru despre cremele de maini: "Crema de maini Neutrogena Norwegian este destul de mult iubita de toti dermatologii" deoarece are pielea de piele. Formula este ușor diferită de celelalte creme de mână în sensul că este bogată în glicerină, un ingredient pe care el spune că este ideal pentru pielea predispusă la eczeme, deoarece este delicată, calmantă și un umectant care atrage apa din aer pentru a se hidrata.

cleansers

Cetaphil Pro Restoraderm, Gentle Body Wash 10 oz.

De-a lungul bordului, sapunurile lichide (spre deosebire de săpunurile de bar) au fost recomandate pentru scăldat, deoarece sunt mai puțin iritante și mai puțin susceptibile de a elimina umezeala de pe piele. Skelsey spune că Cetaphil Pro Gentle Wash funcționează bine pentru eczeme, deoarece curăță pielea fără a cauza o uscăciune sau iritare inutilă. "Are un complex filaggrin care este important pentru hidratarea pielii, împreună cu untul de shea super-emolient. De asemenea, conține niacinamidă, care ajută la inflamație. "

Neutrogena Ultra Gentle Demachiant Zilnic

Pentru dispozitivele de curățare a feței, se aplică aceeași logică: mai blândă, cu atât mai bună. Două dermuri principale au recomandat curățarea zilnică de Neutrogena recent pentru pielea roșie, sensibilă, ceea ce îl face o opțiune bună și pentru persoanele care suferă de eczeme.

Dove Sensitive Skin Skin Bar

Și, deși săpunurile de bar nu ar trebui să fie prima alegere pentru dușuri, deoarece acestea pot fi mai aspre pe piele, acest săpun nebun Dove a venit ca o opțiune pentru oamenii care nu iubesc natura lichidă. Garshick a recomandat-o și pe Bhanusali, de asemenea. "Săpunul de bar Dove este uimitor - simplu și eficient", spune el.

detergenţi

Toate detergentul de spălare Mighty Pacs, gratuit pentru o piele sensibilă

Dincolo de îngrijirea pielii, chiar și detergenții de rufe pe care îi folosiți ar putea fi potențiali declanșatori ai pielii dvs., motiv pentru care Garshick sugerează să vă dezbrăcați rutina de spălare pentru mai multe opțiuni mai simple pentru pielea sensibilă. "Vă recomandăm detergenții de rufe fără parfum, cum ar fi All Free și Clear și pentru a evita emolientele sau foile de uscător, deoarece ele pot fi iritante".

Umidificatoare

TaoTronics Cool Mist Humidifier

"Înghețați-vă pe tot parcursul zilei și folosiți un umidificator pe timp de noapte", este sfatul tipic lui Bhanusali pentru pacienți. Umidificatorul va ajuta la prevenirea apariției de aer uscat de pe piele, iar dacă vă aflați pe piață pentru unul, am putea sugera această frumoasă "ceață rece" TaoTronics pe care am scris-o înainte.

Bestek USB Difuzor de ulei esential auto

Și ca cineva cu piele uscată permanent, pot împărtăși faptul că chiar și cu un umidificator la biroul tău ajută la combaterea încălzirii centrale. Iată unul care îmi place că este ușor pe ochi, și suflă aer în mod continuu pentru a calma pielea ta.