alegerea poporului

Cele mai bune camere Dash pe Amazon, Potrivit recenzentilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre pachetele noastre de acumulatori preferate , cele mai bune prize Wi-Fi conectate și hard disk-uri externe , și chiar un încărcător de telefon de lungă durată, deocamdată , am găsit cele mai bine evaluate tablouri pentru mașina dumneavoastră de pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun cam mini-dash

Accfly Mini Dash Cam 1080P

4.9 stele, 117 comentarii

"Urmând instrucțiunile și utilizând instrumentele gratuite incluse în comandă, este ușor să le instalați pe mașina mea. Această mini-dash cam este într-adevăr mini, nu ia mult spațiu, și, de asemenea, nu a bloca viziunea mea la toate. Videoclipul este clar și viziunea este suficient de mare pentru mine. Apropo, sa întâmplat ieri - i-am condus pe prietenul meu să ia cina împreună; el a văzut-o în mașină și mi-a cerut prețul. El a fost surprins de răspunsul meu, deoarece ceea ce a ghicit a fost de două ori prețul real! Cel mai bun pentru preț. Iubesc!"

Cea mai bună camă pentru 100 de dolari

Rexing V1 Car Dash Cam

4, 3 stele, 5, 685 comentarii

"Camul Rexing V1 Dash este într-adevăr o cameră uimitoare. În primul rând, este mai mic decât alte camă, așa că se poate ascunde cu ușurință în spatele oglinzii retrovizoare, așa că nu ocupă nici un imobil imobiliar.

Această camă poate fi atașată în două moduri: direct la geamul cu o montare plană pe care o găsește (recomandată) sau o cană de aspirație (achiziționată separat). Am deținut mai multe camătoare de mașină și toate înregistrează și blochează înregistrări pentru lovituri de pe șosea pentru că muntele sa clătinat. Suportul de pe geam păstrează [această bordură cam] de tremurături și încuietori false deoarece se află direct pe geam, [este de asemenea] ușor de îndepărtat camera de pe suport.

Meniul de pe această cameră este ușor de înțeles odată ce vă obișnuiți. Bine concepute și ușor de navigat. Butoanele sunt ușor de folosit pe partea din față și pe lateral, fără mizerie tare pentru ao schimba. Butonul de înregistrare clipește roșu pentru a spune că este înregistrată. Diferite moduri de afișare a ecranului pentru camera frontală și cea din spate, și o vedere de 170 de grade pe cama frontală acoperă întreaga capotă a mașinii și multe altele. "

Cea mai bună camă sub 100 $ cu Wi-Fi

Roav de Anker Dash Cam C1

4, 2 stele, 839 comentarii

"Lucrează bine; Îmi place că software-ul poate fi actualizat cu ușurință prin telefonul dvs. și nu au avut probleme de conectivitate între camera foto și noul meu telefon Android. Un alt lucru care îmi place este ambalajul compact. Este montat la vedere (în spatele pasagerului din oglinda retrovizoare) și nu interferează deloc cu linia de vedere. Cu siguranta va ofera un pret bun, si [am] in vedere cumpararea unei alte masini identice pentru a doua masina. A funcționat fără probleme în ultimele momente de suberoziune. Va fi ceva timp înainte să știu cât de bine se ocupă de căldură, dar sunt optimist. "

Cea mai bună camă sub 50 USD cu previzualizare LCD

YI 2.7 "ecran Full HD 1080P60 165 cu unghi larg de aparat de fotografiat

4.3 stele, 2.071 comentarii

"Avertizare cam cam pentru preț. Calitate video excelentă și un câmp larg de vizualizare. Mă bucur foarte mult de aplicația pe care o puteți descărca și controla majoritatea setărilor și descărca instantaneu videoclipul pe telefon, dacă este necesar. Vă permite să alegeți un videoclip și apoi să decupați o secțiune a videoclipului pe care doriți să îl salvați și apoi să îl împărțiți chiar și altora dacă alegeți. Camera minunată, nu poate merge prost. "

Cea mai bună camă sub 50 USD cu Wi-Fi încorporată

Pruveeo F5 Dash Cam cu Wi-Fi

4 stele, 862 comentarii

"Acest lucru este minunat; este mic și ușor, iar conectivitatea Wi-Fi este minunată. Calitatea video este, de asemenea, mult mai bună decât m-aș aștepta la preț. Nu am nicio plângere cu privire la calitatea videoclipului. Am cumpărat un regulator de 5V și l-am împământat în spatele cratimelor. Mă simt mult mai încrezător în spatele volanului, știind că am dovada a ceea ce se poate întâmpla cu mine ".

Cea mai bună camă pentru videoclipuri și fotografii de înaltă calitate

KDLINKS X1 Full-HD 1920 x 1080 Cameră de bord cu unghi larg de 165 de grade

4, 4 stele, 3, 647 comentarii

"Nu pot spune destul de cât de minunat este camera asta! Calitatea și ușurința utilizării sunt uimitoare. Am mai avut camera de peste un an acum și nu-mi pot imagina să conduc fără ea. Din fericire, nu am avut nevoie să-l folosesc încă într-un accident - dar am reușit să prinz câteva frumoase apusuri de soare, furtuni și să mă duc la Mt. Washington. Cu claritatea imaginii, simți că ești în mașină. Îmi place caracteristica de a putea porni și opri microfonul, precum și de a putea roti camera în orice fel de care ai nevoie.

Vă recomandăm foarte mult acest aparat pentru oricine caută o camă. Câmpul de vizibilitate, ușurința în utilizare, serviciul pentru clienți și calitatea în jurul valorii de toate sunt în valoare de mult mai mult de cinci stele. "

Cea mai bună camă cu GPS

WheelWitness HD PRO Dash Cam cu GPS

4.3 stele, 1.351 de comentarii

"Sunt un șofer de camion și am folosit o altă camă pentru ultimii cinci ani. Când a murit, am început să caut un înlocuitor și am găsit WheelWitness HD Pro cu GPS.

Camera a fost ușor de configurat. Am avut o întrebare pentru suportul tehnic care a fost răspuns în mai puțin de 24 de ore. Calitatea videoclipurilor este excelentă. Redarea este ușoară, fie de la adaptorul de card furnizat, fie de la camera în sine. Este puțin cam dificil să scoateți camera de pe suportul cu aspirație, dar dacă vă pierdeți timpul, glisați imediat. Caracteristica GPS este minunată. Există un link către o aplicație pe care o puteți utiliza pentru a vă vedea videoclipurile. Cu GPS activat, puteți vedea pe hartă exact unde a fost localizat vehiculul și viteza pe care o căuta. Acest lucru ar putea fi util dacă trebuie să contestați un bilet de viteză. Având în vedere că am plătit 300 de dolari pentru vechea mea camă de disc cu cinci ani în urmă (fără caracteristică GPS), iar aceasta era de numai 124, 99 USD, cred că această cameră oferă multe pentru banii tăi. Nu mai citiți acest lucru și cumpărați-l! "

Cea mai bună camă fără GPS

Z-Edge Z3 3 "Ecran 2K 2560 x1080 Ultra HD aparat de fotografiat Dash

4 stele, 2.063 comentarii

"Ca camioner pe distanțe lungi, am cumpărat peste cinci camătoare diferite în ultimii șase ani. Această cameră este de departe cea mai bună. Calitatea imaginii pentru preț este excelentă. Are doar un singur lucru și face bine. Cu nici un GPS sau altul (ceea ce eu numesc) bloatware, înregistrează video foarte bine. Procesorul Ambarella adaugă o gamă dinamică fantastică, o imagine excelentă, fără artefacte notabile pe care le vedeți în camerele ieftine. Micuța curbură a imaginii este greu de observat, având în vedere unghiul larg al lentilei. Culoarea imaginii este oarecum suprasaturată, dar face un videoclip minunat. Audio-ul este sensibil și preia cu ușurință conversația și cel mai mic zgomot. Cu radioul meu pornit, sunetul poate suna prea modulat, dar nu este o problemă. Suportul este stabil și ușor de utilizat. Cablul de alimentare este suficient de lung pentru a ajunge oriunde în echipamentul meu.

Cumpar o alta pentru ca casa mea sa se instaleze doar cu detectie de miscare. Elementele de meniu sunt ușor de văzut și de schimbat. Ce cameră minunată pentru preț. "

Cel mai bun cam ușor de utilizat, pentru navigarea pe timp de zi

OldShark 3 "1080P Dash Cam cu card de 32 GB

4, 1 stele, 1, 171 comentarii

"Această cameră ma surprins cu adevărat. Înregistrează foarte clar și este ușor de folosit și dă seama. Calitatea video este similară cu cea a GoPro 3 în 1080p. Produsul a fost livrat și cu un card de memorie (SanDisk) care funcționează excelent în aparatul foto sau telefonul meu. Pentru preț, nu mă așteptam ca calitatea să fie la fel de bună ca atare. Singurul dezavantaj este că nu are într-adevăr un mod de înregistrare pe timp de noapte. Modul de noapte pe care îl are nu face nimic ce pot vedea. Cu toate acestea, înregistrează încă bine noaptea, iar dacă există lumină, puteți vedea totul la înaltă calitate. De asemenea, am prins mai multe incidente rutiere de când am luat camera. Cu siguranță o cumpărare bună! "

Cea mai bună camă cu două canale cu camerele din față și din spate

Rexing V1P

4, 1 stele, 899 comentarii

"Acest cam bord este uimitor. Imaginea este foarte clară, fără a fi de mirare de ce au o secundară cam PC pentru ea. Setarea este destul de ușoară. Cablul care merge din față către spate este foarte lung, aproape prea lung pentru micul meu Impreza. Fiind capabil să utilizați o cartelă micro SD de 64 GB înseamnă să economisiți o mulțime de videoclipuri, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiu. Camera din spate nu se stinge de parbriz o dată atașată, dar este foarte discretă, deci nu va fi cea mai ușoară țintă pentru hoți de a vedea. În general, sunt extrem de mulțumit de acest produs și nu-l pot recomanda suficient. "

Cel mai bun aparat de fotografiat cu dublă cameră pentru înregistrarea interiorului mașinii

Pruveeo MX2 Camion frontal și spate dublu pentru autovehicule

4 stele, 312 comentarii

"Bine, așa că am folosit asta de peste o lună acum. Conducerea pentru Uber și Lyft să facă niște bani în plus și a vrut una din acestea pentru protecția mea.

Imagine fantastică! Serios, o imagine minunată. Ușor de folosit și configurat. Camere duble - în mașină și în față, dacă doriți - sau orice doriți! Ele sunt reglabile! .

Are o baterie internă, astfel încât să salveze orice video pe care lucrați înainte de a se opri. Înregistrează videoclipul vechi, deci nu trebuie să scoateți cartela pentru a șterge lucruri vechi.

Sunetul nu este grozav. E în regulă, dar ar putea fi mult mai bine. Nu am cumpărat asta pentru audio, totuși totul e bine. "