alegerea poporului

Cele mai bune paturi de câine de pe Amazon, conform recenzentilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune îmbrăcăminte pentru câini , cele mai atrăgătoare jucării pentru câini și chiar și cele mai drăguțe costume de câine , deoarece puii pot fi foarte atenți la care paturi le gravitează, aici distrugem cele mai bune paturi de câine pe care le găsiți pe Amazon, pentru fiecare câine de dimensiune și fiecare stil preferat de a snoozing. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună casă de câine cusută ieftină

ASPCA Microtech Cuddler pentru câini

3 stele, 921 comentarii

"Câinele meu a așteptat îngrijorat de cutie în timp ce am deschis acest lucru. Ea nu a avut niciodată un pat formal (altul decât al meu) de când am avut-o. Nu eram sigur ce se gândea la ea. A intrat imediat și a adormit. Am avut-o de aproape un an, și e încă în formă incredibilă. Am luat-o de-a lungul țării și ea a pretins-o cu siguranță ca zonă sigură ".

Acest pat vine într-o singură mărime, de 28 de centimetri la 20 de centimetri, care este suficient de mare pentru câinii mici, mici și medii. Rețineți că mulți recenzenți au fost nemulțumiți după ce au pus patul în mașina de spălat, ceea ce nu v-am recomanda - în caz contrar, ar trebui să fie bine.

Cea mai bună pat pentru câini

Pătuț de căprioară cu pietre prețioase

4, 5 stele, 1, 537 comentarii

- Dobermanul meu senior este obsedat de acest pat. Cu un an în urmă, am rămas la un Airbnb unde aveau acest pat propriu. El a luxurat în ea întreaga călătorie: rulare în jurul valorii, gemând fericit. De fapt, m-am simțit rău pentru el când plecam și am făcut o fotografie a etichetei care intenționa să-i aducă unul. Mi-a luat aproape un an, dar băieți mă bucur că l-am cumpărat. De îndată ce am dezlegat-o, el a fost în el, gemând fericit din nou. El a avut un pat Tempur-Pedic, dar cred că ceea ce face apel la acest lucru este de susținere / bara de protecție în jurul valorii de. Îi ajută să-l susțină mai mult (nu doar că pune ceva, ci și împotriva lui) - el a fost mereu mai slab. El are în prezent unele creșteri mari pe care medicul veterinar nu le recomandă să încerce să-l elimine la vârsta lui, așa că mă îngrijorez mereu de disconfort. Acest pat îi permite să se poziționeze mult mai confortabil. Pentru referință, el este un Doberman de 100 de lire și i-am cumpărat patul de 52 de inci ".

Acest pat vine în dimensiuni variind de la 24 la 52 de centimetri .

Cel mai bun pat de câine Shag

Cel mai bun prieten de Sheri Luxe Shag Faux Fur Donut Cuddler

4 stele, 287 comentarii

"Nu sunt unul care să scrie recenzii, dar acest pat mi-a schimbat viața. Avem trei câini, dintre care doi dorm cu bucurie în paturile lor toată noaptea. Al treilea câine? L-am luptat de ani de zile toată noaptea, l-am lovit din pat, doar pentru a găsi că sa întors de fiecare dată. Avem un pat Deep Dish pentru câinele de 18 de lire, pe care acest câine de 40 de kilograme a încercat să se potrivească. Așa că am cumpărat cel mai apropiat lucru pe care l-am putut găsi pentru mărimea lui. Să spunem doar că a fost dragoste la prima vedere când a sosit acest nou pat. El a zbătat în ea și a umflat fața în el și a refuzat să se miște pentru un pic. Am schimbat patul de dormitor în camera de zi și acum am petrecut în fiecare noapte fără câini. Mă trezesc în fiecare dimineață și el este foarte mulțumit înfășurat în patul lui. Este un câine foarte supărător, așa că cred că tocmai dorea un pat în stil cuibărit sau ceva care să-l "îmbrățișeze".

Acest pat vine în două dimensiuni între 23 și 30 de centimetri .

Cel mai bun pat pentru câini Microsuede

Brindle de memorie moale cu spumă pentru câini cu capac detașabil detașabil

4, 2 stele, 2, 084 comentarii

"Întrebarea mea după ce am 104 paturi de câine: pot spăla capacul deasupra și peste și peste, iar interiorul va păstra densitatea? Da! Câinele o iubește pentru că este cushy și comfy. Îmi place că casa mea nu miroase ca și câinele. Am ales mărimea medie, astfel încât Beagle să se poată întinde și să-și urmărească emisiunile preferate de televiziune și ea a fost atât de mulțumită de ea, încât a cerut să comand un altul pentru cutia ei. Mediul este potrivit pentru cutie, dar funcționează foarte bine. Grosimea pernei a făcut cu siguranță o diferență în ceea ce privește modul în care se poate ridica după ce a stat pentru o lungă perioadă de timp. Din nou, și cel mai important, pot să-l păstrez curat. Capacul poate fi ușor aspirat și dezarhivat pentru spălare. "

Acest pat vine în dimensiuni variind de la 17 cm la 52 inci .

Cea mai bună pat pentru câini

Cel mai bun prieten de Sheri OrthoComfort Deep Dish Cuddler

4, 4 stele, 2, 189 de recenzii

"Câinele nostru îl iubește! Avea opt kilograme când l-am primit pentru el. Acum are peste 20 de lire sterline la patru luni și încă o iubește. Se potrivește doar cu el, dar este flexibil, așa că el se îndoaie în el sau se află pe el, oricum se potrivește. Am cumpărat un pat mai mare pentru el, dar el încă mai stă în acest fel la fel ca și celălalt. Este foarte durabil ca câinele nostru încearcă să mestece totul în afară. Acest lucru nu a scăzut deloc. Foarte surprins de cât de durabil este! A fost material frumos și pufos când l-am cumpărat. În timp, este încă moale, dar foarte mată jos. "

Acest pat vine într-o dimensiune de 20 inch .

Cea mai bună canapea de câine

FurHaven canapea ortopedică pentru câini

4.3 stele, 1.992 de comentarii

"Am adoptat un păstor german de vârstă mijlocie și am cumpărat acest pat pentru el. Patul a venit în aceeași zi când l-am luat din adăpost. E un vagabond, deci nu a înțeles ce a fost. După ce l-au convins și sa culcat pe pat cu el, sa îndrăgostit de el. Acum am greu să-l scot din el, dacă nu-i hrănește timpul. Am cumpărat mărimea jumbo pentru că are 60 de kilograme și are o greutate redusă. El are destule spațiu pentru a se deplasa în timp ce el place și încă se află confortabil atunci când începe să câștige în greutate. Ruger este recunoscător pentru patul lui și sunt recunoscător pentru bună calitate la un preț rezonabil. Daca ceilalti caini mei au decis sa nu mai distruga totul in fata, eu le voi cumpara si pentru ei! "

Acest pat vine în patru dimensiuni, variind de la 20 de centimetri până la 44 de centimetri .

Cel mai bun canapea pentru câini

Big Barker pat de câine ortopedice cu pernă-sus

4.9 stele, 3.060 de recenzii

"Cei doi tauri de groapă îmi iubesc noile paturi mari de barker! Foarte suportive și foarte confortabile pentru vechile oase (13 și 10 ani). Corturi de câine de calitate și atât de ușor de despachetat și de configurat. Acoperă se potrivesc frumos și confortabil. Cainii mei iubesc perna de la tetiera si folosesc-o destul de frecvent. Alte recenzii de cinci stele: Construcția de calitate, suporturile din spumă americană, realizate manual în Statele Unite ale Americii, și o garanție minunată de zece ani pe suporturile de spumă mi-au vândut pe Big Barker după ce am cercetat câțiva alți producători de cățeluși. Câteva paturi de câini sunt mai puțin costisitoare - și, da, acestea costă mai mult inițial - dar pe termen lung (garanție pe zece ani) Big Barker este de departe cea mai bună calitate pe care banii ortopedici le pot cumpăra. Îmi face bine inima să văd câinii noștri iubitori, care se odihnesc pe cei mai buni și care dorm (atât de bine)! "

Aceste paturi sunt făcute special pentru câini mai mari, deci dimensiunile pot varia de la 48 la 60 de centimetri .

Cel mai bun cort pentru câini

Pet cort

4, 4 stele, 1, 285 de recenzii

"Am fost foarte ezitant să cumpăr acest cort de pat pentru câinele meu după ce am citit recenziile. Mi-era teamă că ar fi prea mic. Am ales pe cel tanar, crezând că deschiderea mai largă ar fi mai sigură. Patul a ajuns azi și îmi place. Imaginile de pe Amazon nu fac deloc dreptate. Am comandat extra mare și este într-adevăr dimensiunea perfectă de la câinele meu Oliver. El este un amestec terrier Jack Russell. El cântărește aproximativ 17 sau 18 de lire sterline; el are o înălțime de 22 cm și o înălțime de 12 centimetri. Are o mulțime de spațiu în acel lucru și îl iubește! Bună calitate și bine făcut. Ambalate frumos și nu cave în pe laturile. Țesătura de pardoseală nu este destinată mult uzurii cu perna deasupra. Perna este foarte pufoasă și confortabilă. Arată confortabil. Aș vrea să mă târăsc acolo! "

Acest pat vine în dimensiuni variind de la 16 la 19 cm, pentru animale de companie mici.

Cea mai bună cusca de câine

Produsele K & H Pet Cuddle Cube Pet Bed

4, 4 stele, 907 de recenzii

"Dimensiunea este destul de mare, cu spațiu suplimentar pentru extinderea și jucăriile sale. L-au luat cam șase săptămâni să se încălzească. La început, el ar fi doar culcat pe pat dacă ar fi fost pe canapea, în stradă sau chiar lângă mine. Acum preferă patul pe canapea. M-am îngrijorat că nu o va folosi, deoarece îi place să-și sprijine bărbia pe marginea paturilor de câini anterioare. Aceasta nu era deloc o problemă. Când este frig, el se biciuieste într-o minge mică în mijloc și cubul se umflă în jurul lui; pare să-i placă foarte mult. Când este cald, el se întinde peste el în orice unghi. Am cumpărat acest lucru pentru Crăciun, iar patru luni mai târziu își păstrează forma și densitatea. "

Acest pat vine în trei dimensiuni cuprinse între 24 și 32 inci .

Cel mai bun pat de câine cu umplutură din spumă

K & H Pet Produse Ortho Bolster Pet Bed

4.3 stars, 872 comentarii

"Am cheltuit sute de dolari încercând diferite tipuri de paturi și cred că aceasta este cea mai bună încercare pe care am încercat-o până acum (după cum e apreciată de câinele meu). Câinele meu primește privilegii de canapele numai prin invitație, așa că am căutat patul potrivit pentru a-și face "spațiul". Câinele meu este un amestec de păpuși și păstori de 45 de kilograme, iar dimensiunea "mare" se potrivește bine. Are un suport pe o parte, astfel încât să se poată sprijini sau să se rostogolească într-o minge dacă dorește și este deschisă de cealaltă parte pentru ca ea să se poată întinde confortabil și să doarmă de partea ei în cea mai mare parte a timpului. Capacul este usor de amanat si este destul de mic, asa ca este usor sa arunci in spalator atunci cand este acoperit cu un caine (un plus imens!) ".

Acest pat vine în dimensiuni variind de la 20 la 50 de centimetri .

Cea mai bună pat de câine din poliester

MidWest Deluxe Bolster Pat pentru animale de companie

4, 1 stele, 9, 674 comentarii

"Îmi place acest pat! Am o Yorkie hiperactive de patru luni care se bucură de distrugerea lucrurilor în timpul ei liber. Ea a reușit să-și mestece două paturi, ceea ce a dus la dormitul în cutie fără pat, în câteva nopți. Nu mi-a plăcut că paturile ei ar ocupa atât de mult din camera ei, căci este foarte hiper și îi place să se joace cu jucăriile ei în cutia ei. Aveam nevoie de un pat pe care nu-l putea să-i scufunde în dinți și să-i scuture în bucăți într-o săptămână, și până acum nu a reușit să facă acest lucru cu acest pat! Îi place să arunce chinuri când crede că a fost închisă greșit în cutia ei și încearcă să-și mestece patul fără succes. Acesta este un câștigător în cartea mea! Se pare confortabilă pe timp de noapte și chiar folosește marginile ca o pernă uneori. Sper că acest lucru durează mai mult decât celelalte paturi! "

Acest pat vine în dimensiuni variind de la 18 cm la 54 inci .

Cel mai bun pat de câine din bumbac

BarksBar Grey Orthopedic Dog Bed

4, 7 stele, 2, 099 de recenzii

"Avem greu sa gasim paturi de caini de calitate in casa noastra. Avem doi câini mari (80 de lire sterline plus câini mixți), iar costul paturilor din magazinele mari precum PetSmart poate fi scandalos. Îl iubim pe Amazon în casa noastră, așa că privirea aici părea o alegere naturală. Patul a ajuns repede și într-o formă foarte bună. Instrucțiunile spun că durează o perioadă de timp pentru ca spuma să fluiere, dar am aflat că sa extins în câteva minute. Calitatea fermoarelor și a țesăturii este excelentă. Îmi place de asemenea că se pare că ar fi ușor să se desprindă și să se spele (nu au trebuit încă), deoarece sunt doar câteva piese. Cea mai importantă este că câinii mei o iubesc, atât de mult încât am de gând să cumpăr un altul. Ei au alte două paturi și, având în vedere alegerea, aceștia aleg acest lucru tot timpul. În general, acesta este un pat mare pentru un preț avantajos și cu siguranță ne-am cumpăra din nou. "

Acest pat vine în două dimensiuni, variind de la 32 la 40 de centimetri .

Cel mai bun pat de spumă pentru memorie

Pat de spalat pentru spuma de memorie premium de la Milliard

4 stele, 1.964 comentarii

"Am avut doar acest pat pentru mai puțin de 24 de ore, dar am observat deja o diferență în felul în care fetița mea se ridică din pat! Patul ei înainte de a-și pierde perna și cu artrită ei, ea limpând din pat. A fost atât de rău încât am crezut că își va rupe piciorul când se ridică. După nenumărate ore de cercetare, am ajuns să aleg acest pat și mă bucur că am făcut-o. Nu numai că i-a ajutat artrita în mai puțin de o zi, dar am salvat o mulțime de bani cu alte paturi variind până la 100 $ plus. Limping-ul ei aproape a dispărut și ea iubește patul! Este o terrier de șobolani în vârstă de 13 ani, de 13 de kilograme, și am optat să îi iau suportul, astfel încât să aibă mult spațiu pentru pătură și jucării. Ar fi fost perfectă și cu un mic. Aș recomanda cu siguranță acest lucru tuturor prietenilor mei cu câini mai în vârstă! "

Acest pat vine în dimensiuni variind de la 24 cm la 48 inci .

Cea mai bună pat reversibil pentru câini

Picior de imprimare pentru pași reversibili

4, 5 stele, 1, 723 comentarii

"Am luat asta pentru cățelușul meu, când și-a depășit patul mai în vârstă. Este foarte frumos, iubesc culorile, moale, ușor de spălat și cel mai bun lucru este că puiul meu mănâncă uneori pe pat, pătură sau jucării și nici un singur fir nu a ieșit din acest pat. Am spălat-o de mai multe ori până acum și nimic nu sa schimbat, deci, de fapt, o mare calitate. "

Acest pat vine în dimensiuni variind de la 18 cm la 54 inci .

Cel mai bun pat de răcire pentru câini

Coolaroo Elevat cu pat pentru animale de companie cu tricot

4.3 stele, 11.306 de comentarii

"Am cumpărat unul dintre aceștia acum aproape doi ani și este încă în stare excelentă astăzi. A fost pe tot parcursul anului în soare, vânt, frig și o mulțime de zăpadă. Am doi husi siberieni și un amestec de păstori-boxeri germani. Cu toții folosesc patul zilnic, câteodată tot în același timp, și nu arată nici un semn de îndoire, îndoială, rupere, etc. Înghețe pe el, îl folosesc ca o trambulină și deseori servesc drept siguranță în timpul jocurilor . Nu am avut norocul cu celelalte paturi în aer liber pe care le-am cumpărat, iar câinii au ales oricum Coolaroo-ul deasupra celorlalte paturi, așa că am cumpărat altul. Aceste paturi sunt foarte ușor de pus împreună - a durat cinci minute de când am dus cutia în casă până când am dus patul asamblat în curte.

Acest pat vine în dimensiuni de la 21 la 59 de centimetri .

Cea mai bună pat pentru câini încălzită

K & H Lectro-Soft încălzită în aer liber

4, 5 stele, 2, 421 comentarii

"A cumpărat acest tampon în dimensiuni mari pentru câinii noștri din afara anul trecut. Folosite toată iarna anul trecut în casa lor mare de câine și au avut pui fericit, cald. Deconectat pentru vară și lăsat în casa câinelui. Am ieșit în dimineața asta și l-am tras înăuntru pentru a vedea dacă încă mai funcționa.

DA! Înapoi la casă de câine a mers, și ei stau deja pe tamponul preîncălzit (de la testare în interior). Sunt atât de mulțumit de acest tampon, este susținut perfect de trei câini care au distrus destul de mult tot ceea ce le oferim (pături, paturi). Mă simt mult mai bine atunci când temperaturile noastre scad în adolescență, știind că puii noștri au acest lucru pentru a ajuta la menținerea căldurii corporale. Va cumpăra din nou când acesta moare.

până acum, doi ani devin puternici! Nota: Este cald tot timpul, fara presiune, dar nu ne-a majorat factura electrica cu mai mult de 3 dolari lunar si ofera puii nostri o oaza calda oricand au nevoie de ea in timpul iernii. Multumesc pentru un produs stelar! "

Acest pat vine în dimensiuni variind de la 18 cm la 36 inci .