recomandată de experți

Cel mai bun drone pentru fiecare nivel al fotografului aerian, potrivit experților

Anonim

Fotografiile fotografice nu au fost niciodată mai populare sau mai răspândite. Există o gamă largă de modele disponibile pe diferite niveluri de buget, din ce în ce mai multe mărci și o mulțime de funcții și funcții înfloritoare. Ce dronă ar trebui să cumperi atunci "

Dar mai intai: Inainte de a cumpara un drone, asigurati-va ca stiti cerintele si restrictiile potentiale implicate. "Trebuie să vă înregistrați avionul la FAA dacă o să-l acționați în SUA și cântărește mai mult de 250 de grame - cu privire la un butoi de unt", spune Josh Ziering, fondatorul Kittyhawk, o aplicație însoțitoare de tip drone care spune dacă spațiul dvs. aerian este permis să zburați înăuntru. "Operarea unui avion responsabil implică, de asemenea, conștientizarea situației. De exemplu, nu puteți zbura vreodată în anumite zone - cum ar fi Washington, DC - sau dacă există o "Restricție de zbor temporară". "De asemenea, veți dori cu siguranță o mașină cu GPS și stabilizarea zborului. "Acest lucru face mult mai ușor să zboare", spune Ziering. "O dronă fără stabilizare a zborului este ca și cum ai conduce o mașină cu schimbare în timp ce jonglezi". Având în vedere aceste avertismente corecte, iată-i pe dronele de a cumpăra.

Idealul tău cel dintâi ideal

Blade Nano QX RTF Quadcopter

"Primul și cel mai important sfat pe care pot să-l dau oricăror proprietari de drone aspiranți este să nu ieși și să cumpere o dronă pe deplin funcțională; cumpărați unul ieftin, astfel încât să puteți învăța să le zburați mai întâi ", spune Patrick Gavin, un jurnalist și regizor de la Minneapolis. Acești droni la nivel de intrare sunt lipsiți de ceea ce Gavin numește toate "adevăratele clopote și fluiere" și chiar și o cameră foto, dar asta e scopul. "Voi pur și simplu veți prăbuși o dronă într-un anumit punct sau altul, toată lumea va face și, mai mult decât probabil, veți face asta doar în prima săptămână de încercare a acestor lucruri". Petreceți o sumă minimă de bani pe ceva ce vă simțiți confortabil spargere. Gavin recomandă Blade Nano QX RTF Quadcopter pentru munca de a învăța elementele de bază ale zborului cu o telecomandă și o comandă de la distanță.

Cel mai bun drone portabil

DJI Mavic Pro Collapsible pentru Quadcopter Drone Essentials Bundle

O mulțime de utilizatori care doreau să poată călători cu dronele lor, ceea ce înseamnă dimensiunea generală, capacitățile de pliere și greutatea sunt factori pe care trebuie să le iei în considerare. "Portabilitatea este importantă și în prezent există un număr de mașini de împrăștiat pe piață", spune Ziering. Totuși, în mare parte, spune că veți dori să luați în considerare greutatea dronului. "Doar pentru că se îndoaie într-o zonă mică nu înseamnă că va fi ușoară. Dacă sunteți în călătorie cu drone dumneavoastră, asigurați-vă că luați acest lucru în considerare. "

Gavin caută portabilitatea atunci când își ia drone pentru a împușca, și utilizează DJI Mavic Pro. "Acum folosesc DJI Mavic Pro, care se poate schimba frumos atunci când vă pliați în picioare", spune el.

DJI Spark, Fly More Combo, Alpine White

Pentru a menține atât costul, cât și dimensiunea, el are o altă sugestie. "DJI Spark este chiar mai mic și chiar dacă nu este un dron de vârf, sunt tentat să-l cumpăr și pentru portabilitatea lui", spune Gavin. "Amintiți-vă că zborul cu avionul este asemănător cu acea axiomă despre fotografie, " cea mai bună cameră este cea pe care o ai asupra ta ". Poți să ai cea mai frumoasă dronă din lume, dar dacă nu ai așa ceva, pentru că, de exemplu, este prea mare pentru a se potrivi într-un rucsac sau este prea multă durere în fund, te duci la dor de împușcat după împușcare. "

Cel mai bun drone pentru fotografie

Kit DJI Phantom 4 PRO Drone Quadcopter

Tyson Wheatley, un fotograf comercial de călătorie care trăiește în Queens, a folosit cu tărie numai dronii DJI pentru munca sa. "Sunt singurele pe care le dețin și le-am zburat", spune el. "DJI Phantom 4 Pro este încă probabil cea mai bună valoare / performanță pe piața de consum pentru fotografi serioși, cu o calitate mai bună a imaginii, o rezoluție mai mare și stabilitatea zborului".

Amintiți-vă, drone dvs. este de fapt, în primul rând, o camera. "Cred că drone-urile ca aparate foto - este unul din instrumentele pe care le am în arsenalul meu pentru a mă ajuta să obțin un proiect făcut", spune Wheatley. "Eu le folosesc pentru a-mi da o perspectivă diferită sau pentru a ajunge la locații pe care nu pot să le iau pe jos sau pe o scară. Uneori le folosesc pur și simplu ca un instrument de căutare-localizare. Le-am folosit chiar și pentru a obține o viziune a păsărilor despre vremea de pe orizont când îmi planuesc tragul.

Cel mai bun drone din jur

DJI Mavic 2 Pro Drone Quadcopter cu pachetul Fly More Kit Combo

În timp ce Wheatley este un mare fan al DJI Phantom 4 Pro, el arată un dezavantaj. "Este un pic cam voluminoasă, și sincer poate fi o durere pentru a lug în jurul atunci când călătoresc, în special în străinătate", spune el. De aceea, cel mai bun pick-ul său global este DJI Mavic Air Pro 2. "DJI pare cu câțiva ani în urmă pe piața dronelor de consum și ultimul său Mavic Air Pro 2 sa adresat multor preocupări cu Mavic", spune Wheatley. "Atât de mult, cred cu tărie că este cea mai bună dronă de pe piață chiar acum - și cu siguranță cea pe care o recomand oricui, amatori și profesioniști." Wheatley citează o viață îmbunătățită a bateriei, controale ușor de utilizat, memorie, căi de zbor preprogramate și portabilitate de neegalat ca motive pentru care îl iubește pe Mavic Air Pro 2. "Este ușor și mic; se îndoaie într-o formă pe care o puteți potrivi în geanta dvs. de cameră împreună cu celelalte echipamente foto ", spune el. "Asta merge foarte mult în a determina dacă să împachetezi un drone pentru un proiect."

Cel mai bun software pentru drone

DJI Mavic Air, Fly More Combo, Onyx Negru

Există întotdeauna o înțelegere, dar dacă ar părea prea bună pentru a fi adevărată, s-ar putea să fie. Alegerea unei mărci de renume pe care vă puteți baza pentru suportul software actualizat și actualizări este crucială. "Veți avea nevoie de o dronă făcută de o companie pentru ao susține", spune Ziering. "De exemplu, dacă va ieși o nouă versiune a software-ului telefonului tău, o firmă de tip" zboară noaptea "o să-și actualizeze aplicația de comandă și control pentru a o susține? Nu vă angajați doar la hardware, ci și la software-ul. "Ziering, la fel ca și cei doi fotografi, de asemenea, recomandă DJI. "Software-ul lor acceptă iOS, Android, și poate fi chiar transportat cu aplicații de la terți care sporesc funcționalitatea dincolo de ceea ce oferă DJI", spune el.

El sugerează un model precum Mavic Air. "Ar trebui să vă așteptați să cheltuiți cel puțin 700 de dolari pentru un drone pro-grad", spune Ziering. "Amintiți-vă că nu cumpărați doar un dron, dar cumpărați și o cameră de ultimă generație."