inspecție apropiată

Cel mai bun drone puteți cumpăra Folds la dimensiunea unui Paperback

Anonim

O îmbunătățire a performanțelor față de versiunile anterioare, foliile Mavic Pro pentru o ultraportabilitate.

Iată o poveste de două ori în care am zburat două drone diferite în New York City. Prima dată a fost într-o zi de primăvară în acest an, când am luat un DJI Phantom 4 pentru a zbura în Central Park. Phantom 4 a fost, în acel moment, cea mai nouă dronă oferită de DJI, care și-a cimentat rapid reputația de producător de dronă pentru consumatori - "Apple of drones" - modul în care compania este deseori descrisă.

Phantomul 4 este un pic de fiară. Ea cântărește numai trei kilograme, dar este o greutate de trei kilograme - două brațe mari de aterizare și un echilibru ciudat o fac să fie un pic ciudat și să vă faceți griji cu privire la deteriorarea elicelor pe o dronă de 1.200 de dolari a însemnat că nu voiam să o transformăm într- rucsac (și aș avea nevoie de un rucsac destul de mare pentru a intra în ea, indiferent). Cei mai mulți entuziaști decoltează doar cuștile de pe cărucioarele lor în timpul transportului, dar nu am vrut să fac greșeli.

Așa că am dus cu mâna Phantomul 4 prin Central Park. Albul strălucitor, Phantomul nu este un lucru inconștient de purtat - am prins câteva priviri interesante de la oamenii care se bucură de parc, în special părinții cu copii. Am găsit în sfârșit un pachet gol de parc lângă lunca Sheep's, așezat Phantomul 4 și pornit rotoarele. Câinele de recuzită care se ridică la viteză era suficient de puternic pentru a-i face pe oameni să-și întoarcă capul și să privească când Fantoma a decolat. Phantomul a zburat ca un vis, era plin de caracteristici utile, iar aparatul de fotografiat era de primă oră, oferindu-mi o vedere spre Central Park, de obicei, trebuie să fii în vârful unui zgârie-nori pentru a vedea - dar totuși m-am simțit hinky și dorky off și aterizarea lucrurilor. Dacă nu aș fi făcut-o pentru muncă, probabil că tocmai l-aș fi sunat o zi fără să arunc deloc Fantoma 4.

Bliț înainte până la toamna târzie, când am zburat noua dronă a lui DJI, Mavic Pro. Când vezi că Mavic Pro nu este în zbor, poate că nici măcar nu-ți dai seama că te uiți la un dron. Ea se îndoaie cu atenție în ceva despre dimensiunea unei cărți tipărite și cântărește la 1.62 de lire sterline - suficient de mică încât să o poți purta în buzunarul vestei sau să o alunți într-o geantă de umăr.

A fost o zi rece și blândă și m-am simțit leneș, așa că am rămas aproape de apartamentul meu din Queens, găsind un pic de spațiu verde lângă o stație de pompieri. A fost nevoie de aproximativ 30 de secunde pentru a deschide elicele Mavic Pro, pentru a porni motorul și pentru a împerechea telecomanda cu două dispozitive. Cea mai intensă parte a forței de muncă este obținerea telefonului smartphone în cască, astfel încât să puteți vedea ce aparține aparatul de fotografiat al dronului în timpul zborului. În timp ce încă nu este nimic aproape de șoaptă liniștită, elicele mai mici înseamnă că vocea dronei este redusă semnificativ. În 90 de secunde, Mavic Pro plutea la 200 de picioare, aproape invizibil pentru oricine nu-l căuta, în timp ce am scanat orizontul Manhattanului peste râul East și am verificat niște biți interesanți din Long Island City.

Chiar și în vânturi puternice, Mavic Pro se manevra admirabil, plutind cu siguranță în poziție. DJ-ul de top-of-the-line aparat de fotografiat gimbal păstrat punctul meu de vedere constantă, și aparatul de fotografiat împușcat în 4K video sau snaps 12-megapixeli fotografii încă. Mavic Pro are încă clopotele și fluierele din Phantom 4, inclusiv abilitatea de a mă urma în mod automat, abilitatea de a detecta obiectele din fața sa și de a le evita în mod automat, senzorii de la sol încorporați pentru a ajuta să susțină acel joc perfect, și un singur buton atingeți pentru a obține dronda să se întoarcă înapoi la locul de lansare - și avea suficientă baterie pentru 27 de minute de zbor, cu aproximativ 6 minute mai mult decât Fantoma. În toate modurile în care a avut importanță, a fost aceeași experiență ca și zborul cu Fantoma 4, dar fără incomoditatea socială a tragerii Fantomului 4 în jur. În schimb, după ce am zburat puțin, am aterizat dronul, l-am pliat înapoi, l-am băgat în buzunar și am mers acasă.

La 1.000 de dolari, Mavic Pro nu este ieftin (dacă sunteți curios de drone, dar nu sunteți destul de pregătiți să stabiliți 1.000 $, Parrot AR.Drone 2.0 Elite obține în mod constant mărci mari și poate fi câștigat sub 200 $). Dar reprezintă un salt imens pe piața consumatorilor-drone, comparabil cu ceea ce sa întâmplat atunci când smartphone-urile au intrat în sălbăticie - nu este nici un salt pentru a numi acest cel mai bun drone din lume, o mașină cu funcții complete pe care o poți purta cu tine ca pe o chestiune desigur. Dacă vedeți o oportunitate de a zbura, puteți să o configurați rapid și să fiți în aer în câteva minute.

Dacă vreți un aparat de fotografiat, acesta este cel pe care să-l primiți, cu mâinile în jos. Este destul de ușor să utilizați acest lucru chiar și un pilot cu pistoale începător poate zbura, dar suficient de puternic încât toți, dar cei mai pretențioși fotografi vor avea tot ce au nevoie. În timp ce DJI Phantom 4 ar putea să zboare puțin mai repede și să reziste la vânturi ușor mai puternice, confortul și portabilitatea Mavic Pro înseamnă că în cele din urmă veți ajunge să petreceți mai mult timp pe cer.

DJI Mavic Pro

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Ce ar trebui să-i dau un adoptor timpuriu?