alegerea poporului

Cele mai bune foi de bumbac egiptean pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Și totuși am discutat cu designerii despre foile lor de pat preferate de a adormi și de cele mai bune foi de vară , ceară poetică despre lenjerie de pat și a pieptănat Amazon pentru cele mai bune foi de pat din fiecare material, aici, mergem adânc pe cele mai bune foi de bumbac egiptean, potrivit oamenilor. Pentru a ușura comparația, am prezentat mai jos seturi de foi de dimensiuni standard, dar toate aceste seturi sunt disponibile în alte dimensiuni. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun covor de 400 de fire de bumbac egiptean

Pinzon 400-Thread-Count Set egiptean-bumbac Sateen Hemstitch Set - Regina

4, 1 stele, 622 comentarii

"Foi mari pentru preț. Ele sunt moi și matasoasă și devin mai moi pe măsură ce le spălați. Ei au o grosime bună pentru ei. Sunt un cumpărător de foi, și sunt mulțumit de acestea. Am comandat culoarea gri deschis și aproape că arata mai mult albastru. .

Am spălat aceste lucruri de multe ori și sunt încă perfecte. Trebuie să mă spăl cearceafurile din nou, pentru că am un copil și câini. După ce comandă multe alte folii de bumbac de pe Amazon, acestea sunt de departe cele mai bune! "

Cel mai bun cearceaf de bumbac egiptean cu 600 de fire

Șervețele Mayfair Linen 600-Thread-Count 100 de procente-bumbac

4, 2 stele, 1, 228 comentarii

"Am primit săptămâna trecută foile de mână de 600 de fire de Mayfair Linen Queen. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă spăl în apă fierbinte și să nu găsesc nicio contracție. Tabelele se potrivesc perfect saltelei mele de înaltă calitate, iar calitatea este exact ceea ce speram să fie: un bumbac gros, cu o senzație luxoasă de sateen. Cred că o cumpărare foarte bună pentru bani. Nu cred că cineva ar fi dezamăgit de această achiziție. "

Filete Spread 600-Thread-Count 100-Percent Foaie de Bumbac Set Pure White Queen Set

4, 2 stele, 1, 102 comentarii

"Transportate rapid, foile sunt ceea ce mă așteptam, care este moale și respirabil. Doar am spălat o singură dată până acum, dar nu am văzut niciun pilon. Sunt fericit pe baza calității și a costului, acestea par a fi o valoare excelentă pentru a ajunge în foi de 100% din bumbac egiptean. Am avut cearșafuri mai blânde, mai silcoase în trecut, pentru mai mulți bani, dar nu puteți să bateți prețul pe acestea, este o mare valoare. Ma astept ca ei sa continue sa se inmoaie cu fiecare spalare si sa continue sa se imbunatateasca. Din anumite motive, soția avea foi de poliester pe pat și am încălzit noaptea și odată am descoperit că foile noi erau de poliester pe care le-am comandat; aceste foi au rezolvat problema și s-au simțit bine ".

Cel mai bun ceară din bumbac egiptean de 800 de fire

Chateau Home Collection 800-Thread-Count Set egiptean-bumbac Queen Set

4, 2 stele, 2, 236 de recenzii

„Lux. Înlocuit unele foi de marca Chaps, iar diferența era remarcabilă. Recomandă spălarea înainte de a vă pune în pat. Fiecare spălare a dezvăluit un nou nivel de confort. O țesătură destul de groasă, dar pare să respire. Placa inferioară montată are o adâncime mare și o elasticitate bună. .

Nu pot să aștept să simt foile după o spălare de zeci sau mai multe. "

Cel mai bun cearceaf de bumbac egiptean de 1.000 de fire

Thread Spread Adevărat Set de Seturi de Plăcițe cu Plăci Patru Piete de 1000 de Filete

4, 2 stele, 2, 716 comentarii

"Exact așa cum a fost ordonat. A sosit mai devreme decât era de așteptat. Foarte elegant și perfect potrivit pentru saltea mea. Noi nu suntem niciodată rece sau cald cu aceste foi. Ei par să fie capabili să respire și să rămână proaspeți ca și noi tot timpul. Nu se schimbă textura sau se potrivește după spălare. Avem alte patru seturi de foi de bumbac egiptean cumpărate la magazinele cu nume de marcă și acestea sunt la fel de bune și mult mai ieftine decât celelalte! Nu pot să aștept să cumpăr mai multe prin Amazon. "

Cele mai bune foi de bumbac egiptean cu margine brodată

Pinzon 400-Thread-Count Set egiptean-bumbac Sateen Stitch Sheet Set - Regina

4, 2 stele, 182 comentarii

"Da, e bumbac egiptean de 100%, poți simți diferența și le iubim! Nu este numărul de fire de 1.000 de fire pe care l-am cumpărat (nu vrem să cheltuim 150-200 dolari pentru cei care se află acum) și nu este vorba de foile de 20 de dolari, care fac ca căldura să fie mai rău și să arunci toată noaptea. Această căldură din Texas este incandescentă, iar când te duci la culcare noaptea după un duș răcoros, aceste foi vă salută cu o senzație rece, respirabilă și ușor de mătăsos. Nu mai sunt transpirații din cauza foilor [proaste], acestea sunt minunate în opinia mea ".

Cele mai bune foi de bumbac egiptean cu tivita plată

Pinzon 400-Thread-Count Set de panglici din bumbac egiptean, plisat, Hem - Regina

4, 2 stele, 164 comentarii

"Am fost foarte ezitant să cumpăr aceste foi deoarece" numărul de fire cu 400 de fire "nu pare foarte ridicat atunci când luați în considerare toate tacticile de marketing utilizate în mod obișnuit când publicați foi de bumbac egiptean. .

Sunt bucuros să raportez că nici unul dintre aceste lucruri nu era o problemă pentru mine. .

Aceste foi de Pinzon au fost groase și au avut o greutate frumoasă pentru ele, dar nu au păstrat căldura (chiar și în căldura ridicată pe care am avut-o în această vară). Aceste coli erau foarte confortabile și mă bucur că am decis să-mi asum riscul și să cumpăr două seturi în timp ce erau în vânzare (Prime Day). Avem atât mocha, care este un bej frumos, curat, clar, precum și albastrul praf, care este o culoare albastră, silențioasă. Cred că aceste riduri puțin după spălare, dar foile noastre sunt acoperite de un mângâietor de 90 la sută din timp, astfel încât cine poate vedea aceste riduri oricum? Foile se simt grozave și mă bucur că am investit în final niște foi de bumbac egiptean.

Cele mai bune foi de bumbac egiptean pentru saltele scurte pentru camper

SGI lenjerie de pat

4, 4 stele, 653 de recenzii

"Tocmai am cumpărat un motorhome și are un pat queen scurt. Am mers la Amazon și am găsit aceste foi de bumbac egiptean și trebuie să spun: Sunt aceleași - dacă nu chiar mai bune - de calitate decât foile pe care le am în patul meu acasă, la aproximativ 25% din preț. Sunt foarte multumit de aceasta achizitie si cu siguranta voi reveni in viitor. Multumesc, multumesc, multumesc!"