alegerea poporului

Cele mai bune arzătoare electrice de pe Amazon, potrivit recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine evaluate (care sunt recenzii de la patru până la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai valoroase.

Anterior, ne-am uitat în cultul vasului Instant , o mașină de gătit cu orez Zojirushi rezistentă la fumat și microundele aprobate de Amazon și mașinile de gătit lent . Dar nu trebuie să ne uităm încă în lumea arzătorilor electrici cu infraroșu, departe de plăcile fierbinți de epocă care alimentează încăperile de cămine . Aici, explorăm cele mai bune arzătoare electrice disponibile în prezent pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun arzător electric din fontă

Cuisinart CB-30 Fier de călcat simplu

4, 2 stele, 1, 185 de recenzii

"Când martorul meu de producție de 3.500 de dolari a renunțat după câteva luni, am refuzat să înlocuiesc totul. În schimb, am cumpărat plăci fierbinți, inclusiv acest Cuisinart. A funcționat foarte bine. Știu, pentru că mănânc în fiecare zi pentru minimum trei persoane. Îmi place să gătesc și am nevoie de echipament funcțional. În general, am fost surprins să găsesc că prefer preferarea plăcilor de cuptoare: le puteți deplasa oriunde pentru o petrecere - de exemplu, mai aproape de zona de băuturi sau chiar de masa de bufet. În deceniile de gătire serioasă am în sfârșit o configurație ideală pentru gătit, pentru mine.

Cel mai bun arzător electric cu setări precise de temperatură

NuWave 30242 PIC aur de precizie cu inducție PIC Gold cu 10, 5-inch Fry Pan

4, 5 stele, 162 comentarii

"Am fost de gatit chili si am decis sa folosesc acest frigider inductie in combinatie cu cuptorul nostru olandez. Este o masă lentă de gătit, opt ore, deci un test bun al dispozitivului pe care l-am crezut. La jumătatea drumului am reglat în mod energic temperatura în sus și în jos pentru a găsi locul dulce pentru gătitul chiliului. Atunci am observat ceva. Am așezat masa la 210F și am revenit în 30 de minute. Chiliul era ușor de abur, dar nu fierbe. Apoi l-am pus la 220F. Treizeci de minute mai târziu, mă întorc și văd că se fierbe. Ce e ciudat despre asta? Punctul de fierbere al apei este de ~ 215F. Deci, aparent acest dispozitiv este mort exact! Am fost foarte șocat.

Cel mai bun arzător dublu electric din fontă

Waring DB60 Portable Double Burner

4, 1 stele, 1, 003 comentarii

"Soția mea și cu mine locuim într-un apartament fără o sobă. Având în vedere experiențele noastre trecute cu arzătoarele, am crezut că ar fi imposibil să ai un arzător sigur pentru mai puțin de 300 $ sau 400 $. Când am dat peste asta o fracțiune din acest cost, am crezut că merită o lovitură. Nu ma dezamăgit. Este unul dintre cele mai fiabile arzătoare electrice pe care le-am folosit, chiar comparativ cu vasele de dimensiuni mari. Arzătoarele se încălzesc repede. Suprafața ambelor arzătoare se încălzește uniform, chiar și la margini. Unitatea este bine concepută. Nu este greu, dar se simte foarte robust. Controalele de temperatură funcționează excelent. De asemenea, acest lucru poate părea un lucru evident pentru a pune pe un arzător, dar lumina "pe" este o trăsătură frumos. Am mai avut alți arzătoare care nu au niciun indicator, ceea ce pare periculos. "

Cel mai bun arzător electric cu ecran LCD

Duxtop LCD 1800 Watt Portable Countertop Burner 9600LS

4.3 stele, 349 comentarii

"IUBESC această unitate. Fac supe toată iarna, iar acest lucru are panoul de control cel mai receptiv. Împingeți-o în sus sau în jos cu un nivel sau două și puteți vedea schimbarea în pot în câteva secunde. Rar mișcă o tigaie cu Duxtop, deoarece pot controla temperatura atât de frumos. Sutele sunt toate eforturile unui singur vas. Nu trebuie să mai mănânc legume și apoi să le mut în ghiveci de supă. Duxtop-ul păstrează temperatura pe care o setați, astfel încât să puteți da un spațiu mic pentru a alerga cu mai puțină supraveghere. "

Cel mai bun arzător electric cu încălzire rapidă

Cosmo Portable Electric Induction Cooktop

4.1 stele, 111 comentarii

"Acest plită primește ulei foarte fierbinte.

rapid. Fiți avertizat. Dacă sunteți obișnuiți să porniți căldura și să mergeți departe pentru a aștepta ca apa să fiarbă, nu. Apa mea era deja la fierbere rapidă în mai puțin de două minute. Sunt uimit de cât de bine funcționează. Nu lăsa mărimea mică să te înșele, e grozav pe un contor în apartamentul meu mic și mult mai sigur decât să folosesc gazul. Îmi place funcția de blocare a atingerii, mai ales cu câinele meu rătăcind în bucătărie.

Cel mai bun arzător electric din fontă

Cadca PCR-1S profesională din fontă, din inox

4.3 stele, 204 comentarii

"Acest aparat produce o căldură mare, rapidă. Este foarte stabil și susține uriașul cuptor grecesc olandez, fără probleme. Ușor de curățat! Îmi pare rău că mă încurc în jur cu toate bancnotele pe care le-am cumpărat înainte de asta. Dacă vrei să o faci pentru prima dată, ia-o pe asta.

Cel mai bun arzător electric de 1800 wați

Secura 9100MC 1800W Arzătoare portabile cu inducție pentru blaturi

"Două cuvinte: Heck yes! Și acum încă câțiva: trăiesc într-un RV și am un set de cuptoare cu propan roșu. Nu-mi place. Arzatoarele sunt slab distanțate și fac gătitul destul de enervant. Salt înainte la gătit cu acest vârf de inducție și vasele mele.

și viața este bună. Este uimitor. Da, face zgomot. Da, trebuie să aflați ce setări să o puneți. Dar trebuie să faci asta pe orice aragaz.