alegerea poporului

Cele mai bune scutere electrice de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai bune biciclete și căști de protecție , aici am rotunjit cele mai bune scutere pentru a vă obține de la punctul A la punctul B. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun scuter electric pentru copii

Razor E100 Electric Scooter

4, 1 stele, 1, 773 comentarii

"Am cumpărat acest scooter pentru a 8-a aniversare a fiicei mele și ea iubește! Ea a fost atât de încântată când a deschis-o, iar acum, luni mai târziu, continuă să vrea să o călătorească aproape zilnic. Am cercetat și am comparat scuterul E100 cu modelele de vârf de vârf (E200 și E300) și în cele din urmă s-au decis asupra modelului E100 datorită prețului său mult mai mic și faptului că am fost îngrijorat că celelalte modele ar putea fi prea puternice pentru ea. Fiica mea a reușit să-l stăpânească imediat și nu a avut niciun accident sau rănire în timp ce se bucura de noua ei călătorie. În general, sunt foarte mulțumit de calitatea și valoarea scuterului electric Razor E100 și aș recomanda-o foarte mult pentru oricine caută un scuter electric pentru cei 8- până la 12 ani.

Cel mai bun scooter electric pentru adolescenți

Razor E200 Electric Scooter-Viteză maximă 12 mph

4 stele, 706 de evaluări

"Micute scutere electrice. Am cumpărat două dintre acestea pentru băieții mei pentru Crăciun. Băieții mei sunt 7 și 8, iar acestea lasă loc să crească, dar nici nu erau prea mari pentru băieți. Copiii mei sunt mici pentru vârsta lor și cântăresc doar aproximativ 45 de lire sterline fiecare. Sunt 125 de lire sterline ( shhhh ) si pot sa navighez in jurul lor fara nici o problema. Aceste scutere mici pot muta! Sunt o mulțime de distracție și s-au ridicat bine la toate călăriile pe care le primesc de la copiii din cartier! "

Razor E300 Electric 24 Volt Reîncărcabilă - Viteză maximă 15 mps cu accelerație cu viteză variabilă

4.3 stele, 415 comentarii

"Nepoatele noastre ne-au vizitat în mai și ne-au plăcut să mergem pe scuterele motorizate pe care le avem. Am achiziționat Razor E300 pentru a 13-a aniversare a celei mai vechi nepoți. Am vrut un scuter pe care să-l poată folosi mult timp și care avea o putere și o gamă largă. Era fericită surprinsă de darul ei, iar întreaga familie se bucura de călărie. Avem încă două nepoți în această familie și intenționăm să cumpărăm unul pentru ei în zilele lor de naștere. "

Cel mai bun scooter electric pentru adulți

GOTRAX GXL Comutare cu scooter electric

4.2 stele, 111 comentarii

"Mi-a plăcut foarte mult confortul și ideea de a nu trebui să mișesc mașina când am mers la masă sau am luat cafea. Anul trecut, am cumpărat un Hoverboard de la Gotrax și mi-a fost plăcut pentru fiul meu, așa că, când am primit un e-mail de la ei despre noua lor lansare de produse, am decis să dau Gotrax GXL Commuter Scooter o șansă. Primul lucru pe care l-am observat este că a mea a fost mai rapid decât viteza anunțată de 15, 5 mph. Am avut acest lucru ceas cu aproape 18 mph în viteza a doua. Cu această viteză puterea de oprire a fost la fel de mare. În general, se simte doar ca o măiestrie mare, este foarte robustă, bine construită și se pliază perfect pentru a se încadra în trunchiul mașinii mele. Oh, da, farul este foarte frumos. Sunt surprins superb de cât de mare este acest scuter electric pliabil pentru punctul de preț la care le vând, celelalte e-scutere de pe piață sunt mult mai mari la prețuri. Probabil că voi cumpăra un altul pentru fiul meu cel mai mare, pe măsură ce se pregătește pentru colegiu, iar acest lucru va fi grozav pentru a ajuta la trecerea în campus și la clasă la timp. Acum sunt un tip de scooter.

Cel mai bun scooter electric pentru comutare

Glion Dolly Electric Scooter pliabil

4.3 stele, 155 comentarii

"A cumpărat acest lucru în 2016 și a folosit-o pentru a se deplasa la orele din campus cam în fiecare zi. Acum o folosesc pentru a merge din Boston din când în când. Încă funcționează perfect. L-am condus pe un deal abrupt la o viteză maximă și totuși am reușit să frânez la o oprire completă în câteva secunde. Frânele sunt la fel de puternice pe cât vrei să le faci. La început au fost un pic cam aspru, dar m-am obișnuit cu reglarea puterii după câteva încercări. Funcționează destul de bine în ploaie, dar bălțile sunt puțin alunecoase și am căzut de câteva ori făcând mișcări ascuțite pe teren umed. Complet vina mea, acest produs nu este menit să susțină condusul prin astfel de condiții, dar este cu siguranță posibil dacă mergeți încet și nu conduceți așa de nedrept ca mine. Extrem de portabil. Am dus-o pe scări (sunt doar 20 de kilograme sau cam așa) și în lifturi. La momentul cumpărării, nu am putut găsi un alt scuter atât de portabil ca acesta. Este cu siguranta un cap de strunjire atunci cand aprind printr-un campus colegiu. Acest scooter este extrem de util, ma salvat multe ore de timp pe care ar fi trebuit sa-i petrec mersul pe jos sau asteptand navetele, si este foarte placut sa merg ".

Cel mai bun scooter electric așezat

Razor de buzunar Mod Miniatura electrice Scooter electric

4.3 stele, 1.412 comentarii

"A cumpărat acest lucru pentru ziua mea de naștere de 7 ani! Era extatică! La fel de drăguț în viața reală ca în imagine. Ea a câștigat multe ore bune de distracție din asta. Durata de viata a bateriei este destul de buna si merge destul de repede acolo unde nu imi da un atac de cord atunci cand se plimba in jurul cartierului.

Cel mai bun scooter electric, care este de fapt un hoverboard

GOTRAX Hoverfly ECO Hover Board

4.1 stele, 441 comentarii

"Mi-a primit Gotrax Hoverboard weekend-ul trecut. La început am fost foarte sceptic la acest produs în sine, din cauza prețului foarte redus. Dar, după ce am făcut ceva Googling, am decis să merg cu acest brand. Factorii mei pentru cumpărarea acestui lucru au fost prețul, suportul pentru clienți din Statele Unite și recenziile. A sosit și a lucrat din cutie. Învățarea călătoriei a fost mai dificilă decât copiii mei. Prima dată când am încercat, aproape că am căzut. Cheia este să vă asigurați că vă puteți menține la ceva în timp ce mergeți și plecați. Copiii mei erau naturali și au reușit să-l stăpânească în câteva minute. Știu ce-i iau pentru Crăciun.

Segway miniLITE - Autoturism inteligent de auto-echilibrare

4, 4 stele, 168 comentarii

"Acesta este modelul de bază / model de bază dezmembrat Segway. Funcționează exact ca ceilalți, dar fără opțiuni fanteziste, are o gamă mai mică și suportă o greutate mai mică (175 de kilograme). Bara de direcție / genunchii nu sunt reglabile pe înălțime, dar am știut că intră și sunt în regulă. Practic, are opticuri personalizabile și asta-i tot. Nu mi-ar deranja un far și / sau un antifurt, dar nu e standard pentru acest model și nu e chiar un ucigaș de tranzacții - dacă am nevoie de lanterne. Doar du-te pe ea și du-te. Stabil și distractiv de a călători, nu ca toate "hoverboard-urile" ieftine care au izbucnit în flăcări, acesta este un Segway cu tehnicianul Segway dinăuntru. I-am cumpărat pentru a zip în jurul campgrounds în timp ce RVing. Faceți-vă cu mare preț prețul dacă sunteți sub 175 de lire sterline și doriți doar funcțiile de bază primite și deplasate ale unui Segway. "

Cel mai bun scuter pentru mobilitate electrică

Conduceți sculele medicale cu 3 roți de călătorie

4, 5 stele, 176 comentarii

- Am cumpărat asta pentru mama mea cu câteva săptămâni în urmă. Am asamblat și dezasamblat-o de trei ori și am constatat că, după curba de învățare, o pot face în 30-45 de secunde. Conform specificațiilor, partea cea mai grea este de 39 de kilograme. Testul l-am condus de mai multe ori pentru a mă asigura că era potrivit pentru mama mea de 86 de ani. Ea merge ca un campion, dar cu roțile solide, loviturile trebuie să fie luate la o viteză redusă. Probabil că am condus cam jumătate de mile și toate cele patru lămpi ale bateriei au rămas. Sunt foarte impresionat de scuter și de ceea ce face pentru preț. Există scutere și scaune cu rotile cu motor care costă de două până la trei ori mai mult și mi se pare greu de crezut că oferă valoarea pe care această unitate o face.

Stabilitatea a reprezentat o preocupare majoră cu trei roți. Am văzut unul dintre recenziile pe Amazon, care spuneau că ar putea să facă un tur pe o rundă cu un grad în picioare. Acest lucru este posibil, dar chiar și cu astfel de condiții, nu va fi un sfat dacă scuterul merge destul de lent. Nu văd cum mama mea se întoarce la viteză. Am ales scuterul cu trei roți deasupra celei cu patru roți din cauza razei de manevrabilitate.

Nu există nici un hype. Acest scooter oferă.