săptămână de lenjerie

Cele mai bune lenjerie de corp pentru bărbați, conform experților în fitness

Anonim

Bine ati venit la Saptamana pentru Lenjerie de corp, unde vorbim de lenjerie intima, de la chilotii de bunica - cum ar fi chilotii bunicuti sau lenjeria invizibila testata cu covorul rosu - la felul pe care il purtati cu acea persoana speciala.

Chiar dacă sertarul dvs. de sus este pe deplin aprovizionat cu lenjeria de corp preferată de zi cu zi, s-ar putea să constatați că aceeași pereche care se simte minunat în zilele de lucru sau în weekend-urile ocazionale nu funcționează la fel de bine atunci când exersați. Lenjeria tradițională de bumbac păstrează umezeala, care devine lipicioasă și incomodă în timpul unui antrenament și poate duce chiar la înfrânare în unele zone nefericite. Perechea dvs. zilnică nu ar putea fi, de asemenea, suficient de elastică pentru a face față exigențelor antrenamentului dumneavoastră. Pentru Saptamana pentru Lenjerie de corp, am cerut opt ​​sportivi, antrenori si experti in barbati sa recomande perechile de lenjerie preferata pentru totul, de la alergare si haltere la antrenamente de mare intensitate si alpinism.

Cel mai bun pentru alergare

Sub Armour Original 3 "Boxerjock

Nu toți băieții aleg să poarte lenjerie în timp ce alerg, mai ales că cele mai multe pantaloni scurți au încorporat lenjeria de corp. Dar daca vrei ca stratul suplimentar Rich Velazquez, director executiv si antrenor la Mile High Run Club, prefera acest stil sub armura apropiat. "Se usucă rapid după antrenament, cele trei inci se potrivesc confortabil sub orice exercițiu scurt și au o durată de valabilitate de doi ani", spune el. "Ei se potrivesc, de asemenea, destul de aproape de piele în cazul în care acestea nu plimbare în sus."

Exofficio bărbați Give-N-Go Sport Mesh 6 "Boxer Brief

Dacă vă derulați pe traseu sau chiar în parcul local, optați pentru o pereche de mărci ExOfficio în aer liber, care sunt proiectate să manipuleze elementele. "Sunt ușoare, respirabile, antimicrobiene și uscate rapid", spune Barron Cuadro, redactor fondator al Gent-ului fără efort. "Dacă sunteți un tip sălbatic, puteți să le spălați într-un râu și să se usuce într-o oră, astfel încât aceștia să se poată descurca cu un antrenament transpirat".

Cel mai bun pentru ridicare

Sub ArmourVent Mesh Seria 6 "Boxerjocks

Sub stilurile Armor au fost populare printre mulți dintre experții pe care i-am întrebat. Ian Taylor, redactorul șef al site-ului de modă FashionBeans, recomandă perechile lor "cu adevărat elastice" pentru zilele petrecute la sala de sport atunci când veți face o mulțime de squats sau lunges. Stilul ArmourVent a primit și o mențiune din partea Megan Collins, fondatoare a site-ului "Girl Friendly" pentru bărbați.

Nice Boxer de spalat rufe scurt

O alta optiune flexibila pentru haltere vine de la brandul de spalat rustic ecofriendly. Fiecare achiziție vine cu o etichetă de corespondență preplătită, astfel încât să puteți schimba lenjeria veche și șosetele, pe care compania apoi le reciclează. "Pantalonii lor de boxer sunt făcuți din această modalitate elastică, care este ultra, ultracomfort, așa că sunt excelenți la sala de sport", spune Isaac Hindin-Miller, DJ și autor al blogului bărbaților Isaac Likes.

Cel mai bun pentru ciclism

Adidas bărbați sport de performanță Climalite Trunk lenjerie

Indiferent dacă călătoriți în afara sau transpirați în interior pe o bicicletă de spin, Instructorul Swerve Jason Tran recomandă aceste lenjerie Adidas pentru ciclism. "Ei nu mi-au plimbat piciorul, ei absorbi transpirația și sunt super-moi și confortabili", spune el.

Cel mai bun pentru formarea intensivă

Rhone 5 "Atletic Boxer Briefs

Când caută lenjerie de corp pentru exerciții, Ben Wegman, antrenor fondator și ofițer de curriculum șef la Fhitting Room, un studio de fitness de tip boutique de înaltă intensitate din New York, spune: "Vreau să rămân cool, confortabil și să mă simt". "El spune că pantalonii boxerului lui Rhone sunt" alegerea de sus, cu mâinile în jos ", pentru că sunt sigure și susținători. Spre deosebire de alte mărci, îi place să nu-l facă să "simtă că sunt sufocat de niște țesături spandex nebunești".

Lululemon Lock 'Em Down trunchi de lumină 4 "

Această pereche ușoară, cu patru căi, de la Lululemon, este concepută să se simtă ca oa doua piele atunci când faci antrenamente cu o mulțime de sărituri și mișcări rapide. Collins le place pentru băieți din cauza materialului uscat rapid, de sudoare care te va face să te răcească.

Cel mai bun pentru alpinism și drumeții montane

Icebreaker Men's Anatomica Scurt

Chris Brinlee Jr., un atlet alpin și fotograf profesionist, îi numește pe acești Icebreaker "lenjeria goală" pentru tot ceea ce fac. Deoarece "totul" îi include alpinismul în Noua Zeelandă și backpacking-ul în Dolomiți, această pereche este clar până la provocarea oricărei aventuri în aer liber. "Ei arată frumos și au o tăietură mare, dar cel mai notabil, ele sunt fabricate din lână merino", spune el. "Merino este incredibil de respirabil și este în mod natural antimicrobian - ele nu se mișcă".

Cel mai bun pentru sporturile de echipă

Nike Pro Men's 6 "Shorts de antrenament

Indiferent dacă jucați baschet pickup sau pe o echipă de softball ZogSports, aceste pantaloni scurți atletici au o formă confortabilă, de sprijin și de asemenea un indiciu de compresie pentru a menține puternic mușchii. Collins spune: "S-ar putea să nu arătați ca un jucător de fotbal pe care să-l purtați, dar jur pe Dumnezeu că veți simți ca unul".