alegerea poporului

Cele mai bune curlinguri pe gheață de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am auzit de la Rio Viera-Newton despre gingia de șiret Shiseido, ea folosește pentru a obține aspectul machiaj-machiaj, de la editorii de la Cut despre gheața Tweezerman care acționează asupra tuturor și chiar scrisă despre o rimel care face genele tale arata ca falsii, aici ne plimbam in cele mai bune curbe de geniu de pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cult-Favorite

Shu Uemura

4 stele, 1.160 de comentarii

"Folosesc acest tip de gel pentru mai mult de 15 ani și dacă ar fi trebuit să aleg doar un singur instrument în punga de machiaj, așa este. Tocmai am cumpărat oa doua pentru sacul de călătorie. Se merită cu siguranță mărcile de cheltuieli suplimentare față de farmacii, deoarece se îndoaie mult mai bine și curlul durează mai mult. Am genele care sunt drepte și nu se îndoaie deloc, așa că nu este posibil să fie la fel de importantă pentru aceia dintre voi cu genele curbate natural, dar dacă aveți nevoie de extra oomph precum mine, acest lucru scapă mai ieftin.

Șurubelniță din plastic

Mașină de curățat cu gheață de tip Kaasage cu placă de presiune siliconică avansată

4, 4 stele, 469 de evaluări

"Folosesc o bandă de plastic pentru genele ieftine de ani de zile (sau, mai mult până la punct, NU folosesc-o pentru că e de rahat). M-am hotărât să obțin un nou curler, mai degrabă decât să mă încurc cu gene false pentru o nuntă în care eram, iar acest lucru a fost ieftin și a avut recenzii decente. Chiar imi place! Îmi place că vine cu tampoane extra siliconice și am păstrat micul doohickey din plastic care păstra coșul închis în pachet, astfel încât să nu ia prea mult loc în sertarul de machiaj. Am urmat sfatul unui alt comentator și l-am încălzit doar puțin cu uscătorul de păr, și asta mărește într-adevăr curl. Aș recomanda cu siguranță!

Apărătoare de gheață impermeabilă

Kevyn Aucoin

4, 1 stele, 193 comentarii

"Nu mi-am dat seama că genele se pot curba atât de frumos! Am folosit mai multe alte curlinguri low-cost, dar niciunul nu a dat rezultate ca acesta! Da, este scump, dar rezultatele sunt fantastice! Pot să scap cu mai puțin rimel sau deloc. Am gasit cu alti coifieri, mi-as fi inghitita pielea sau trebuie sa ma tina atat de tare pentru a obtine chiar si un mic buclat. Nu există aproape nici o ciupire cu acest curler! Dacă puteți depăși prețul, nu ezitați să cumpărați acest lucru. "

Ergonomic de curatare a genelor

Kipozi Curler cu gheare cu umpluturi

4.2 stele, 338 comentarii

"Am fost sceptic cu privire la acest produs când l-am cumpărat, pentru că de fiecare dată când încerc să fac o curățare a genelor, îmi strânge mereu pleoapele și îmi dă acea buclă strâmtă, ondulată, nefiresc. Dar ACEASTA este acum Sfântul Meu Grail de mișcare a genelor. Nu există nicio modalitate prin care să vă puteți prinde ochii sau să vă stoarceți genele. Datorită designului, vă oferă cea mai frumoasă buclă naturală pentru genele dvs. și se menține timp de câteva ore. Pot să-i dau o stoarcere foarte bună și să o țin în felul ăsta, și totuși îi dă doar acel curl frumos PERFECT de fiecare dată. "

Cea mai bună curățătoare de gheață pentru $ 10 și Under

Brilliant Beauty Curl

4, 3 stele, 3, 492 comentarii

"Am avut multe curse de geniu de-a lungul anilor, la prețuri diferite, dar acesta este cel mai bun! Ultimul meu curlator de gene (Shu Uemura Art of Beauty) a fost de doua ori pretul, iar acesta este de 1000 de ori mai bun. Sunt atât de bucuros că mi sa recomandat, și că am mers înainte și am încercat-o. Produsul este foarte bine realizat și îmi place aurul de trandafir. Va fi singurul meu pentru tot restul vietii. Vă mulțumesc foarte mult pentru un astfel de articol WONDERFUL! "

Șaibă compactă pentru șireturi

Laura Mercier

4 stele, 191 comentarii

"Am încercat totul, de la Revlon la Tweezerman la Shu Uemura și, pentru mine personal, acest lucru îi învinge pe toți. Am genele lungi și drepte, care tind să obțină o crimpă super-nefiresc în ele cu orice alt tip de șurubelniță de metal pe care l-am folosit înainte. Curelele de pe colțurile exterioare tind să fie greu să ajungă cu orice curler, deoarece acestea sunt lungi și cresc drept în jos, făcându-l dificil chiar să le apucați cu curler. Cu asta, în sfârșit, mi-am dat seama cum să o fac bine de fiecare dată. Pentru că ochii mei sunt lungi și în formă de migdale, îi încurc cu acest coaser în trei secțiuni separate - de la colțul interior până la cel exterior al ochilor mei. Dupa ce a facut asta, curlul arata foarte natural si frumos si ramane in loc pe tot parcursul zilei. "

Gheață cu gheață încălzită

Ardell încălzită cu geană încălzită (pachet de trei)

3 stele, 112 comentarii

"Am cumpărat acest lucru după citirea recenziilor. Această metodă de curling arăta mai ușor decât cele care arătau ca niște fiare mini-curling. Cei ma speriat. Acest lucru este simplu de utilizat și nu vă veți arde. Elementul de încălzire nu ajunge suficient de fierbinte pentru a vă arde. Plasați-vă genele înăuntru și încleștați-le exact ca un curler obișnuit. Stau între 10 și 15 secunde, mișcându-mă în sus, pentru a se mișca în trei sau patru locuri. Funcționează bine și curlul se menține toată ziua. Eu de multe ori doar curl și nu deranjez cu rimelul. Cel de-al treilea pachet este ciudat, dar frumos. Unul pentru utilizarea regulată, unul pentru o geantă de călătorie și o copie de siguranță. "

Vârf de gheață care este bun pentru călătorii

Japoneză Go Curl Ghemă curler

4 stele, 860 comentarii

"Acest mic curler face treaba și apoi unii. Folosit pentru a avea genele foarte lungi când eram mai tânăr, dar timpul a luat o taxă pe ele (ca totul!), Așa că am încercat o serie de curlers încercarea de a găsi unul care funcționează un pic mai bine. Majoritatea sunt medii și unii chiar au rupt genele. Dar asta - WOW. Îmi place și genele mele nu au arătat așa de ani de zile.

este posibil să existe o mică ajustare în timp ce vă dați seama cum să o utilizați în cel mai bun mod, dar merită cu siguranță. L-am deținut doar două săptămâni și nu pot vorbi despre longevitatea sa, dar cu aceste rezultate, probabil că i-aș cumpăra din nou! "

Nota editorului : Aceasta este aceeasi pe care o foloseste propria noastra Rio Viera-Newton atunci cand calatoreste.

Set de curse pentru gât

Lookout Lashes

4 stele, 356 comentarii

"Vreau să fac acest set de gene! Am ochii mari și alte șuruburi de geniu mănâncă sau nu îmi potrivesc toate genele în ele, uneori lăsând genunchii din colț cu o dant ciudată. Cu acest șurubelniță, genele mele sunt perfect curbate de fiecare dată. Îmi place foarte mult tamponul mic al curlerului, deoarece amortizează genele la dreapta. Extrasurile sunt de asemenea uimitoare.

Nu stiu cum mi-am facut machiajul fara o paza mascara in toti acesti ani! Și tampoanele de înlocuire mă fac atât de fericit, pentru că înseamnă că o să-l folosesc pe marele ăsta pentru o lungă perioadă de timp. Aș recomanda și am făcut-o de când am cumpărat. "