alegerea poporului

Cele mai bune antrenamente de fitness pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre alte echipamente de exerciții fizice, cum ar fi elipticele și bicicletele staționare , aici am încheiat cele mai bine evaluate rebound-uri de fitness (gândiți mini- trambuline ) pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun rebounder pentru fitness

JumpSport 250 Fitness Trampoline Rebounder în interior

4 stele, 353 comentarii

"Rezistenta bungee JumpSport ofera o saritura moale, confortabila, cu adevarat fara impact. După aproximativ șase antrenamente cu privire la acest produs, pot spune cu convingere că acesta este exercițiul perfect pentru mine, genunchiul și tot. Acesta este primul exercițiu din anii care nu mi-a trimis să alerg pentru analgezice când am terminat, de fapt mă simt mai bine când am terminat exercițiile pe JumpSport decât am făcut înainte de a începe și am pierdut trei kilograme în câteva săptămâni, fără alte modificări ale stilului meu de viață. "

Cel mai bun rebounder sub 200 de dolari

Salturi și ReBounds Bungee Rebounder

4 stele, 183 comentarii

"Îmi place absolut acest rebounder. Nu am mai folosit niciodată un rebounder, dar am vrut să încerc pentru că am căutat o modalitate amuzantă de a-mi exercita acasă. Acest lucru este cu siguranță distractiv, convenabil, ușor pe articulații, robust, și are un salt confortabil și moale. De asemenea, am observat deja o îmbunătățire a puterii de bază după ce am sărit peste 30 de minute pe zi în ultimele cinci zile. Nu sunt sigur cum acest rebounder se compară cu unele dintre cele cu adevărat scumpe de pe piață, dar acesta este absolut minunat și pot spune sincer că sunt TOTUL de mulțumit! "

Cel mai bun rebounder sub 100 $

Ansamblul cu bara de siguranță

4, 4 stele, 122 comentarii

"Am comandat acest lucru înapoi la începutul lunii ianuarie, când m-am uitat să am ceva de a face ceva cardio pe iarna, mai degrabă decât să te călătoresc la sala de gimnastică în frig. Acest rebounder nu a dezamăgit. Se face foarte bine, este foarte robustă și a fost ușor de pus împreună. Sunt un alergător și o persoană de fitness și îți dau un articol bun, ținând cont de preț. "

Cel mai bun rebounder greu

JumpSport 350 Fitness Trampoline Rebounder în interior

4.3 stele, 121 comentarii

"Îmi place absolut această trambulină și merită suma de bani pe care am plătit-o pentru ea. Am deținut trambuline în trecut și au continuat să se spargă. Aceasta am avut o lungă perioadă de timp și este încă în aceeași stare ca atunci când am cumpărat-o. Pot strânge trupele dacă vreau mai tare, ceea ce nu se poate face cu cele mai multe trambuline. M-am scos de pe canapea și în formă până la punctul în care m-am simțit suficient de confortabil pentru a merge la o sală de gimnastică. Dacă te duci mai ieftin, vei cheltui mai mulți bani înlocuind unul după altul, așa cum am făcut până când am cumpărat JumpSport-ul.

Cel mai bun rebounder cu antrenament video

Mașină de reîncărcare Mini Mașină Reverser MaXimus Pro

4, 4 stele, 219 de recenzii

"Îmi place acest rebounder. Rebounding este exercițiul meu preferat absolut, și acesta este cel mai bun rebounder pe care l-am încercat vreodată. Este foarte bouncy și totuși, de asemenea, robust - este la fel ca cei de la sala de sport. Acesta este un produs excelent pentru a mă menține motivat în scopurile mele de fitness în timp ce încă au o mulțime de FUN! A fost foarte ușor să vă înființez și să începeți să reveniți imediat! "

Cel mai bun rebounder cu un mâner

Upper Bounce Mini pliabil Rebounder Fitness trambulină cu balustradă reglabilă

4, 2 stele, 142 comentarii

"Trăind într-o zonă minunată, dar rece, unde este greu să-mi fac exerciții în timpul iernii, căutam ceva ușor de utilizat în interior. Am folosit un mic eliptic, dar mi-a afectat genunchii - așa că am cumpărat trambulina, sperând o experiență mai bună. Nu a dezamăgit! De fapt, eu (surprinzător) mă bucur foarte mult să o sărind și să "merg" cu un pic de sărituri pentru a rupe repetiția. Vizionarea TV sau ascultarea muzicii face ca timpul să meargă repede și să apară pe scară. "

Cel mai bun rebounder cu greutăți și benzi de rezistență

MaXimus Pro Quarter Mini Flip Rebounder Trambulină

4, 4 stele, 201 comentarii

"Acesta este de departe cel mai bun recuperator pe care l-am detinut pana acum (am avut trei inainte, toate diferite si am decis sa cheltui un pic mai mult pentru a obtine ceva mai robust si mai profesionist). Chiar și în primele câteva zile, am simțit o diferență folosind acest produs. Este foarte bine făcut și mult mai robust decât modelele mele anterioare. Are un design pliabil de balamale, care durează câteva secunde și este ușor de depozitat. Rebounderul se asamblează ușor și rapid în mai puțin de cinci minute. "

Cel mai bun rebounder oval

Stomina InTone Oval Jogger

4 stele, 530 comentarii

"Produs excelent. Am folosit-o în fiecare zi pentru ultimele opt luni. Jos aproape 60 de kilograme și într-un blugi de mărimea opt și am oprit toate medicamentele. Acest rebounder a avut multe de-a face cu succesul meu. Exercițiul este distractiv, mai ușor pe articulații, și nu ocupă o mulțime de spațiu, așa că pot să-l las în sus și literalmente să urc pe el ori de câte ori doresc. Toate echipamentele care funcționează nu funcționează decât dacă le folosim, iar acest lucru este destul de atrăgător încât să le folosim. "