alegerea poporului

Cel mai bun set de tacâmuri pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre seturi de cuțite de bucătărie , tăblițe și blocuri de măcelărie , cuțite de frișcă , cuțite de bucătărie și tacâmuri , și chiar și cele mai bune elemente de decor pentru mese , aici, noi rotunjim cele mai bune seturi de tacâmuri și argintii găsite pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun set de argint din oțel inoxidabil 18/10 pentru 4 persoane

Setul de tacâmuri Sagler de 20 de piese

4, 7 stele, 411 comentarii

"Am căutat un set de această măreție pentru o vreme, și nici unul nu a ajuns până la asteptările mele, cum ar fi aici setul lui Sagler. Ustensilele sunt groase și rezistente, cu o greutate calitativă pentru ele. Nu cred că o să mă uit vreodată la vasele mele vechi, cu aceeași mândrie ca și cum mă uit la ele acum.

Ele sunt groase, dar ușor, realizate dintr-o oțel inoxidabil de calitate superioară. Îmi place aspectul acestor ustensile, ele sunt simple și elegante. Am avut o cină delicioasă cu seful meu și cu soțul ei și ei continuau să menționeze cum tocmai îmi adorau "argintul". Nici nu pot începe să discut despre dragostea mea totală față de acest set.

Cel mai bun set minimalist pentru 4 persoane

Set WMF de 20 de piese Miami

4, 4 stele, 171 comentarii

"Acesta este un set de tacâmuri excelent. Toate marginile sunt foarte netede la atingere și fiecare piesă se simte bine echilibrată și plăcută de ținut. Ele sunt surprinzător de ușoare, dar nu într-un mod ieftin. Acestea sunt în condiții de siguranță în mașina de spălat vase și pot straluci strălucirea când sunt curățate. Sunt foarte multumit de acest set si il voi cumpara din nou. "

Cel mai bun set de tacâmuri din bambus pentru 4 persoane

Hampton Forge, Bambus, Set de tacâmuri de 20 buc

4 stele, 190 comentarii

"Am căutat și am căutat niște vase frumoase de bambus care nu aveau lemn pe mâner. Am fost surprins de greutatea acestui set. Este robust, dar nici voluminos, nici greu. Este foarte atractiv și cred că este destul de impresionant. Sunt atât de mulțumit că voi achiziționa încă două seturi. Îmi place lingurile, deoarece sunt drăguțe și mari și cuțitele sunt potrivite pentru orice. Nu m-am așteptat la o calitate atât de bună, cu un preț atât de scăzut.

Cel mai bun set de tacâmuri torsadate pentru 4 persoane

Seturi de gourmet set de argint de 20 de bucăți set de tacâmuri

4.3 stele, 138 comentarii

"Atât de diferite și de frumoase! Primesc complimente de fiecare dată când avem o companie la cină. Ei au o greutate foarte frumoasă pentru ei, ceea ce vă spune că sunt de o calitate superioară. Am cumpărat deja trei seturi! Dragoste, iubiți-i! Vă recomandăm foarte mult. Merită fiecare bănuț.

Cel mai bun set de vase colorate pentru 4 persoane

Ginkgo International Le Prix Set din oțel inoxidabil de 20 de bucăți, Mimosa Yellow

4, 4 stele, 199 comentarii

"Îmi place acest flatware. I-am cumpărat pentru culoarea [și] speranța [d] că greutatea ar fi adecvată. Nu am vrut ca ei să se simtă prea ușori, ieftini și "plastici". Ei sunt grozavi. Greutatea se simte substanțială. Nu ca niște tacâmuri ieftine de colegiu. Le iubesc atât de mult, am cumpărat un alt set. "

Cel mai bun set de tacâmuri pentru 4 persoane sub 25 de dolari

LIANYU Set de tacâmuri din vase din piele de 20 de bucăți

4 stele, 539 comentarii

"Acest set este perfect pentru casa noastră de două persoane. Trăim pur și simplu și acest set se potrivește cu vibrația obișnuită pe care o avem. Piesele individuale sunt greutate medie, destul de greu în mână, încât nu se simt ieftine, dar nu greoaie. Dimensiunile sunt destul de utile. Lingura mare este destul de mare și mi se pare utilă adăugarea de ingrediente în timpul gătitului sau când mă conving că este sănătoasă dacă mănânc doar o bucată de unt de arahide, chiar dacă este gigant, din borcan. Am fost surprins de faptul că cuțitele sunt destul de ascuțite încât să le poată tăia cu ușurință carnea. Am renunțat să cumpăr un set de cuțite de friptură pentru moment după ce am experimentat performanța acestui set. Serviciul pentru patru este perfect pentru doi oameni moderni leneși care nu le place să facă mâncăruri după fiecare masă. Am avut setul de aproximativ o lună și nu văd semne de uzură. În general, sunt foarte mulțumit de acest set și mă îndoiesc că o valoare mai bună se poate găsi! "

Cel mai bun set din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil pentru 4 persoane sub 15 USD

Bucătărie Utopia Set de tacâmuri din oțel inoxidabil de 20 de bucăți

4, 4 stele, 473 de recenzii

"Am o familie de cinci persoane, cu oaspeți de multe ori, iar tacâmurile nu sunt, în mod normal, ceva ce este la prețuri accesibile, cel puțin nu pentru tacâmuri frumoase. Acest set a fost nu numai o mare parte, dar arată, de asemenea, uimitor și are calitatea și greutatea oricărui set de dolari înalți pe care îl puteți găsi într-un magazin upscale. Ne-a plăcut atât de mult, am comandat patru seturi! "

Cel mai bun set de tacâmuri 18/10 pentru 8 persoane

Bruntmor, Setul de tacâmuri din aluminiu Royal 45 de bucăți ALBA

4 stele, 308 comentarii

"Produs grozav. Simplu și robust. Iubește stilul fără nonsens. Sunt groase și îmi imaginez că sunt folosite într-un restaurant Jamie Oliver, care este estetica pe care o împușc. Îmi imaginez că mănânc fripturi de friptură și fripturi și plăcintă cu ei.

Sunt ca și tacâmurile clasice de argint pe care părinții mi le-au luat pentru nunta lor, cu excepția celor din oțel inoxidabil și le pot pune în mașina de spălat vase. Pe scurt, îi iubesc. "

Cel mai bun set din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil pentru 8 persoane

Set Oneada Mooncrest de 45 de piese

4, 5 stele, 681 de recenzii

"Îmi place absolut acest set. Fiecare piesă este superbă. Toate sunt solide, grele și foarte simplu proiectate, care fac apel la sentimentul meu de stil și igienă. Nu există delicate scrollwork pentru a prinde alimente și germeni. Se spală foarte bine fie cu mâna, fie cu mașina de spălat vase.

Piesele pe care le-am primit sunt mai lustruite decât se pare în poze. Mă așteptam la ceva mai mat, dar sunt încă foarte plăcute.

Aș recomanda acest produs pentru oricine. Sunt foarte fericit cu ei. Unii dintre prietenii mei i-au numit "simplu și elegant" și au ghicit că au fost de două ori mai scumpi decât erau cu adevărat. Dacă impresionați oaspeții este ceva ce vă place să faceți, aș recomanda aceste lucruri de două ori. "

Cel mai bun set de tacâmuri din aur periat pentru 8 persoane

Oneida Moda Lux Set de tacâmuri 45 de piese

4, 7 stele, 143 comentarii

"Nu pot să cred că am ezitat să cumpăr acest set frumos! Este cu siguranta un produs de calitate de la Oneida. Argintul este fabricat din inox 18/10, are un finisaj super-strălucitor și este foarte greu. Îmi place furcile înguste - au un simt mare pentru ei și sunt o plăcere să mănânce cu. Cuțitul este în același fel - are doar dreptul de "bătătură" care se simte bine în mâna ta și este echilibrat la perfecțiune. Lingurile sunt, de asemenea, lungi și înguste și ușor de mâncat cu. Piesele de servire (cinci dintre ele) completează într-adevăr setul, iar lingurile sunt foarte mari! Îmi plac toți - am avut un set de calitate similară de Oneida în ultimii 15 ani și, în afară de câteva zgârieturi de la utilizare, ei încă arată foarte bine. Nu am avut suficiente piese pentru anumite ocazii, dar acum fac! Setul Moda este o formă superbă, clasică și adaugă un pic de clasă pentru fiecare tip de locație. "

Cel mai bun set de tacâmuri din oțel inoxidabil pentru 12 persoane

Lenox Set de tacâmuri din piele franceză de 65 de bucăți

4, 9 stele, 192 de recenzii

"Acest set de tacâmuri este suficient de elegant pentru a distra regale. Greutatea în mână se simte perfectă. M-aș fi așteptat să plătesc mult mai mult pentru această calitate. Păstrează o strălucire frumoasă. Dimensiunile pieselor sunt excepționale, nu dimensiunile minuscule ale tacamurilor tipice. Puteți să-l utilizați pentru mese de zi cu zi sau pentru ocazii mai formale. Cu siguranta nu veti fi dezamagiti de aceasta achizitie. Imi place! Piesele de servire a bonusurilor sunt perfecte, de asemenea. "

Cel mai bun set din oțel inoxidabil, cu accente de aur pentru 12 persoane

Mikasa 5119760 Regent Bead Gold Set de tacâmuri din oțel inoxidabil de 65 de piese

4 stele, 300 de recenzii

"Greutate mare, finisaj frumos și design. Aurul este un ton destul de moale - nu din bronz. A cumpărat acest set pentru a înlocui un set de tacâmuri de aur de calitate mai mică, moștenit de la bunica mea, pe care l-am folosit la sărbători și altele asemenea. Sunt atat de incantat sa iau in considerare cumpararea setului fara accente de aur care sa inlocuiasca setul nostru de zi cu zi ".

Cel mai bun set de tacâmuri din oțel inoxidabil pentru 12 persoane

Wallace 5030397 Set de tacâmuri din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil, din oțel inoxidabil, de 78 de piese din oțel inoxidabil

4.3 stele, 119 comentarii

"Acesta este al doilea set de tacâmuri Wallace. Primele pe care le-am cumpărat cu aproape zece ani în urmă, și prin copiii care luau furculițe și linguri din casă pentru masa de prânz, în cele din urmă abia am plecat. Copii. După ce mi-am remodelat bucătăria, era timpul pentru un set nou. M-am uitat la tone de seturi diferite, dar în cele din urmă am decis că mi-a plăcut foarte mult acest set de tacâmuri. Aspectul cu ciocan este foarte bine făcut. Balanța greutății pieselor este solidă și nu ușoară. Ei se simt bine în mâna ta și fac treaba frumos. Mi-ar recomanda cu siguranta acest set pentru oricine caută un set frumos de tacâmuri de zi cu zi care se simt greu-ish în mâna ta și care va dura ani de zile.

atâta timp cât copiii tăi nu-i scot din casă!

Cel mai bun set de tacâmuri din cupru pentru 12 persoane

Artaste 56891 Ploaia 18/10 Set din oțel inoxidabil Set de 36 de piese, cupru antic finit

4, 4 stele, 204 comentarii

"Au fost deținute de aproape un an. Îi iubesc. Este o astfel de diferență de greutate și de manipulare cu acest flatware. Cuțitele încă se taie excelent. Nu a apărut nici o patină pe acestea. Ele sunt la fel de strălucitoare din mașina de spălat vase ca atunci când le-am cumpărat. Și prețul pentru ceea ce primești? Fantastic!"

Cel mai bun JA Henckels Flatware pentru 12 persoane

JA Henckels International Set de tacâmuri de 65 de bucăți Alcea

4.3 stele, 168 comentarii

"Îmi place acest set de tacâmuri! .

Mărimea și greutatea fiecărei piese pare perfectă - nu prea grea, dar cu o bună substanță. Și lingura de cină a trecut deja testul de "înghețată", fără a se îndoi, ceea ce eu consider esențial pentru o lingură! Îmi place că sunt 12 din fiecare piesă, bine pentru familia mea cu patru copii sau pentru că oaspeții sunt aici. Designul este simplu, elegant și neted, iar finisajul oglinzii este frumos. Mă aștept să le folosim în următorii 15 ani, atâta timp cât copiii nu ajută aceste linguri să "dispară". Nu veți fi dezamăgiți de acest set de tacâmuri! "

Cel mai bun vase neagră mată pentru 4 persoane

Acnusik Black Matte Set de argint, 20 de bucăți din oțel inoxidabil Flatware

4.9 stele, 134 comentarii

"Acest set este perfect pentru casa noastră de două persoane. Trăim pur și simplu și acest lucru se potrivește cu vibrația obișnuită pe care o avem. Piesele individuale sunt greutate medie, destul de greu în mână, încât nu se simt ieftine, dar nu greoaie. Dimensiunile sunt destul de utile. Lingura mare este destul de mare și mi se pare utilă adăugarea de ingrediente în timpul gătitului sau când mă conving că este sănătoasă dacă mănânc doar o bucată de unt de arahide, chiar dacă este gigant, din borcan. Am fost surprins de faptul că cuțitele sunt destul de ascuțite încât să le poată tăia cu ușurință carnea. Am renunțat să cumpăr un set de cuțite de friptură pentru moment după ce am experimentat performanța acestui set. Serviciul pentru patru este perfect pentru doi oameni moderni leneși care nu le place să facă mâncăruri după fiecare masă. Am avut setul de aproximativ o lună și nu văd nici un semn de uzură. "