alegerea poporului

Cea mai bună masaj pentru picioare pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine evaluate produse și ne vom bucura de cele mai valoroase. În timp ce am acoperit scaune de masaj și scaune de reazem , și masaje spate (plus acest instrument de putere care are dublu taxă), aici suntem zeroing pe cele mai bune masaj picioare disponibile pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cei mai buni masaji pentru picioare shiatsu

Cloud Massage Foot and Calf Shiatsu Masaj

4, 5 stele, 203 comentarii

"Sunt pe deasupra captivat de acest nou masaj pentru picioare. Imediat după prima utilizare, știam dincolo de umbra oricăror îndoieli că aceasta este de departe cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată și / sau pentru mine însumi! În primul rând, are o bară brevetată care vă permite să schimbați mașina în diferite poziții. Unghiuri multiple, drepte în sus și în jos (pentru masajul vițelului) sau plate, ca și poziția NUMAI oferită de alți masajatori. Acesta este un tip de masaj pentru picioare încălzit, vibrator, de mișcare profundă și are acești pungi de aer care se strânge în interiorul și în afară la diferite presiuni, ceea ce este minunat pentru problemele legate de circulație. Am fost în rai după ce am început acest masaj de picior Shiatsu prima dată când l-am folosit pe picioarele mele obosite și dureroase! Fiecare sesiune implicită durează 15 minute. Am mers de patru ori la rând.

nu glumesc! Voi recomanda asta tuturor celor pe care îi știu. "

Miko Shiatsu masaj pentru picioare

4, 4 stele, 1, 124 comentarii

"Îmi place mașina asta! Mi-a dat destul de mult picioarele mele vechi! Am suferit un an cu fasciită plantară, am văzut podiatrul și am avut fotografii dureroase, inserții încercate, pantofi noi, întinderi, totul. În decurs de o săptămână de masaj de două ori pe zi, relieful a început. Îl păstrez sub biroul meu și îl folosesc în fiecare zi, iar picioarele mele sunt aproape de normal. Merită fiecare penny! "

Nekteck Foot Massager

4, 4 stele, 378 de recenzii

"Nu știu dacă am cumpărat un articol mai încântător. Am avut neuropatie în piciorul stâng de un an și jumătate și am avut fiecare formă de tratament. În timp ce cu siguranță acest lucru nu "vindecă" problema mea, este sigur că aduce ușurare. Se face foarte cald, dar ciclul se oprește și se oprește cu sursa de căldură. Am arcuri înalte și trebuie să spun că nu întotdeauna lovește arcul, așa cum se poate (ceea ce ei vă spun în descrierea produsului), dar puteți manipula picioarele în sus și în jos pe role pentru a lovi orice locație dori. Nu pot recomanda acest articol destul de înalt. Am încercat unul din maserii de picior / vițel de la HoMedics de 150 de dolari de la Bed Bath & Beyond, și nu are nimic de-a face cu acest lucru.

și la jumătate din preț. Dacă citiți această recenzie chiar acum, nu pierdeți încă un moment decisiv, ci doar cumpărați-l! "

HoMedics Triple Action Shiatsu masaj pentru picioare

4.1 stele, 1.048 comentarii

Am fasciită plantară în ambele picioare. Oricine a știut vreodată că nu este distractiv. De la bilele picioarelor mele până la tocuri, asta se simte bine în picioare. Fac exerciții de vițel, am rockerul, cizma de noapte, inserții ortotice, dar PF se întoarce în mod inevitabil. Folosind acest lucru seara, înainte ca patul să devină din pat în dimineața următoare, atât de mult mai puțin dureros. Este destul de drăguț să luați acești primii pași dimineața, fără să suferiți de durere ca o capră veche de dimineață.

Belmint Shiatsu masaj pentru picioare

4.1 stele, 678 comentarii

"Acest lucru este uimitor. Am o fasciită plantară extremă în călcâiul drept și, după o zi lungă, acest masaj o aliniază ca o magie. Este ciudat pentru că un masaj al picioarelor de la soțul meu este de fapt destul de dureros pentru călcâiul meu de obicei, dar acest dispozitiv este liniștitor și relaxant.

doar să fiți avertizat, veți fi fără valoare după aproximativ 30 de minute.

de obicei, urmată de un pui de somn. Cele mai bune 60 de dolari pe care le-am petrecut mult timp. "

Beurer Shiatsu masaj pentru picioare

4, 1 stele, 402 comentarii

"Am spălat masajele piciorului și recenziile lor, iar acest lucru părea a fi cel mai bun. Eram încă sceptic în privința asta, dar după ce l-am deținut câteva luni.

Îmi place acest masaj pentru picioare și este absolut necesar pentru oricine din profesia de îngrijire medicală care își petrece ore nelimitate pe picioare. Cele trei capete (presupun că se numesc acestea) mai mult decât acoperă toată lungimea piciorului meu, iar funcția încălzită ajută la atenuarea și ușurarea durerii. Purtau șosete pentru că se încălzește și picioarele mele sunt puțin ciudate. Eu folosesc și mă bucur de acest masaj pentru picioare atât de mult încât i-am recomandat tuturor și am cumpărat chiar și unul ca un cadou pentru un membru al familiei însărcinate - care îl iubește de asemenea ".

SereneLife Shiatsu masaj pentru picioare

4.1 stele, 129 comentarii

"Credeam că ar fi un masaj de picioare bun, dar nu mi-am imaginat niciodată cât de bun ar fi cu adevărat. Muncesc destul de mult șapte zile pe săptămână, așa că sunt mereu în picioare. Ei obosesc si acapara, zilnic. Această mașină se scufundă în țesut și face cu adevărat toată tensiunea și durerea. Unele recenzii au susținut că această mașină este dureroasă și recunosc că este intensă, dar eu personal iubesc acea intensitate. Merită fiecare bănuț!"

Cel mai bun produs de produse Shiatsu Foot Massager

4 stele, 484 de recenzii

"Cel mai bun dar pentru a da. Ne-am cumparat singuri si toata lumea care incearca sa fie atat de uimita! Noi le oferim cadourile pentru vacanțe și acestea sunt cele mai apreciate cadouri din toate timpurile. Dreptul meu îi îndepărtează pe toți de-a lungul ei; este aproape amuzant! Duceți-vă și cumpărați doi, pentru că toată lumea din casa voastră va lupta peste ea. "

Relaxzen Masca de picioare Shiatsu cu căldură

4 stele, 125 comentarii

"Acest lucru este atât de reconfortant și relaxant. Este suficientă presiune, dar nu suficientă pentru a fi dureroasă, iar rolele rulează în cercuri opuse când apăsați butonul (handheld). Căldura este un bonus suplimentar pe care nu eram sigur că mi-ar plăcea, dar că încălzește cu adevărat mușchii și este doar o experiență relaxantă după ce a fost în picioare toată ziua. Puteți sta pe un scaun să o utilizați și are o oprire automată. Este o culoare gri atrăgătoare și se ascunde ușor sub canapea. Mi-am depășit așteptările. Vă recomandăm foarte mult. "

Cele mai bune role de masaj pentru picior

TheraFlow Rolă de masaj cu două picioare pentru masaj

4 stele, recenzii 2, 398

"Am fasciită plantară și am căutat modalități de a ameliora disconfortul din picioarele mele. Acest produs a fost uimitor. Îl păstrez la marginea patului meu, așa că îl pot folosi în fiecare seară înainte de culcare și în fiecare dimineață când mă trezesc. Se simte atât de bine; este unul dintre acele lucruri pe care odată ce le folosești, nu știi cum ai trecut prin viață fără ea! Nu numai că ameliorează durerea, dar ajută-mă să-mi încep să simt un pic mai energic, și ca mama a trei, fiecare puțin ajută! "

Set de rulouri pentru masaj pentru picioare Pasniță

4, 5 stele, 168 comentarii

"Surprinzător de minunat. Bilele mici au vârfuri puternice care într-adevăr ajută la ameliorarea durerii. M-am gandit ca cea mai lunga ar fi cea mai buna, insa cele mai mari piroane de la minge ajuta de fapt mai mult. Fericit că nu am cumpărat masajele electronice de 200 de dolari. E perfect sub biroul meu.

Simple Spectra Foot Massager Roller și Spike Ball Terapie Set

4, 5 stele, 150 de recenzii

"A început cursa de curse recent și a fost oprită în urma mea cu un caz prost de fasciită plantară. Acest set de role de masaj și bile spinoase mi-a ajutat în câteva zile. S-ar putea să fi fost puțin agresivă în prima zi cu masajul, care mi-a adus lacrimi la ochi. A doua zi, arcul meu a fost un pic inflamat. Dar dupa o saptamana de tratare a arcului cu acest set, folosind o rola de spuma pe violul meu si o glazura de cateva ori pe zi, durerea mea a disparut si m-am intors la antrenament. Nu împingeți atât de mult de data asta! "

Body Spate Foot Star 2-inch Masaj Ball

4.3 stele, 509 comentarii

"Nu ieșesc din pat fără să folosesc acești Footstars pe tălpile picioarelor mele. Am plătit o avere pentru masajele piciorului, doar pentru a deveni obosiți de ele, deoarece nu ajung destul de adânc în fascia mea plantară. Acesta este cel mai bun lucru pe care l-am găsit, prețul nu poate fi bătut și este ușor de curățat. Am cumpărat mai multe perechi dintre acestea pentru a pleca în diferite zone ale casei mele și în remorca noastră. "

Cel mai bun masaj spa pentru picioare

Ivation Foot Spa Masaj

4 stele, 710 comentarii

"Acest lucru este uimitor. Doar doresc să-l folosesc mai des. Cele două caracteristici principale care fac acest lucru special pentru mine sunt adâncimea bazinului și caracteristica de căldură. În comparație cu alte băi de picioare pe care le-am folosit, acest lucru este ca și cum ai compara un fântână cu un bol de cereale. Aveți spațiu suficient pentru a vă acoperi complet picioarele, fără a vă îngrijora de stropire. Cel mai bun lucru absolut este însă încălzirea. Puteți să setați o temperatură specifică pe care o doriți și aceasta va ridica încălzirea și o va menține. Fiecare altă baie de picioare pe care am folosit-o are o caracteristică de încălzire care este lângă inutil, pot turna în apă fierbinte și va merge călduță în câteva minute. Acest lucru va face cât de fierbinte doriți și îmi plac opăriile la limită. Este perfect!"