alegerea poporului

Cele mai bune congelatoare de pe Amazon, conform recenzentilor hiporentziastici

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. Din acest motiv, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine cotate produse și identificăm cele mai convingătoare. În timp ce am acoperit cele mai bune mini-frigidere , aici acoperim cele mai bune congelatoare în poziție verticală și în piept, revizuite pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune congelatoare în piept

Danby 7.2 Congelator pentru picioare cubic

4, 2 stele, 455 de recenzii

"Acest congelator puternic și surprinzător de spațios a fost un schimbător de jocuri pentru noi. Am avut acest congelator de mai bine de șase luni, înainte de sărbătorile exigente când avem întotdeauna nevoie de spațiu suplimentar de congelare. Am fost surprinși de cât de mult îngrășăm acest congelator, cât de ușor a fost instalarea - conectați-o într-o priză "obișnuită" în subsolul nostru ceva mai vechi și era gata să plece. Acum nu știm cum am trăit vreodată fără ea și ne întrebăm ce ne-a luat atât de mult timp. Această unitate este, de asemenea, liniștită, care, chiar dacă este ascunsă, nu este un lucru rău atunci când mergem jos pentru spălătorie și alte comisioane. Sperăm că va continua să fie la fel de fiabilă și eficientă ca acum, și sunt atât de mulțumiți de prețul mare și de diferența uriașă care a fost făcută pentru noi ".

Midea 7.0 Congelator cu un singur stâlp pentru picioare cubice

3, 9 stele, 654 de recenzii

"Îmi place absolut congelatorul meu nou! Și vorbește despre liniște.

Eram pe punctul de a mă panica când nu am auzit că a alergat și de fapt am coborât pe podea și mi-am atins urechea, pentru că nu am auzit deloc și încă nu am auzit că fugeam atunci. Am început-o la înălțime când l-am umplut pentru prima oară și pereții s-au înghesuit destul de repede. A doua zi am tăiat-o până la un sfert de drum și totul rămâne perfect înghețat. Oh, și permiteți-mi să vă spun despre sigiliu, este uimitor. De fapt, este prea bine. Când scoateți ceva din ea și închideți ușa, nu veți mai putea să o deschideți timp de zece minute. Suntem foarte fericiti de aceasta si pretul a fost fantastic. Voi recomanda cu siguranta acest vanzator tuturor prietenilor noștri social-media !!! "

Haier 5.0 congelator pentru picioare cubice

4.3 stele, 147 comentarii

"Acest congelator este perfect pentru o familie de unul sau doi. Acesta deține toate extrasurile și, până acum, nu am fost nevoită să-l dezgheț sau să văd nici un semn de acumulare de gheață, nici unul. Asta a fost îngrijorarea mea, dar mă bucur că am cumpărat-o. Am cumpărat coșuri suplimentare pentru a intra înăuntru și care funcționează bine în separarea hranei. Îi recomand. De asemenea, nu ocupă prea mult spațiu. "

Cel mai bun congelator vertical

Danby 8.5 Congelator în picioare cubic

4, 2 stele, 455 de recenzii

"Foarte mulțumit de noul congelator! Nu a fost găsită nicio zgârietură sau dantură. Foarte ușor pentru a ieși din ambalaj și foarte ușor de a-și stabili nivelul. Perfect proces tot drumul! Acum este aproape plin de yummy! Congelatorul de pe frigider doar nu a tăiat-o! Acum pot prepara tot felul de bunătăți și nu trebuie să vă faceți griji că aruncați excesul. Iubeste-mi noul congelator! "

Midea 3.0 Congelator Cubic Compact cu ușă reversibilă verticală congelată în poziție verticală

4, 2 stele, 460 comentarii

"Congelatorul este foarte bun. A funcționat foarte repede și a înghețat solid toate elementele pe care le-am încărcat în dimineața următoare. Unele dintre acestea erau recipiente de tocană care erau încă calde când le-am pus înăuntru. Congelatorul este NOI, cu excepția, desigur, zgomotul compresorului. Ușa se strânge strâns, după cum o dovedește sunetul închis după ce a ieșit ceva. Știți că este sigilat și puțină pierdere de "frig". Un îngheț minunat! În ceea ce privește mărimea, imaginați-vă un congelator mare, care se află pe frigider, doar în lateral! (Sau în poziție verticală!) "

Whynter 3, 0 Congelator vertical cu picioare înălțime Cubic cu închizător

4 stele, 180 comentarii

"Congelator fantastic mic. Este în RV-ul meu chiar lângă televizor. Atât de liniștit că nu eram sigur că funcționează; Cred că cheia este să o poziționezi foarte bine. Comutatorul leagăn al ușilor este ușor, există îngrășăminte foarte înghețate și se utilizează foarte puțină energie electrică. Am pe circuitul de 15 amperi cu întregul centru de divertisment și nu a declanșat întreruptorul chiar dacă am conectat vidul în același circuit. Păstrează mult mai mult decât crezi și nu trebuie să lovești de foarte multe ori odată ce temperatura se oprește. Cred că am în jur de doi căprioare întregi.

Whynter 2.1 Congelator vertical cu picioare cubice

4 stele, 180 comentarii

"Nu vă înșelați de mărimea mică. Acest congelator poate ține mult. Îl folosesc pentru a stoca tot ce nu se potrivește în congelatorul meu regulat și în vremurile de vacanță a făcut diferența între "Nu se poate potrivi nimic!" și "Respiră adânc, îmi pot stoca toate lucrurile înghețate". Are niște rafturi profunde. Îl folosesc cu Matrița de congelare anti-îngheț, și trebuie doar să-l dezghețez rar, ca și când ceva se stinge și nu am realizat că ușa nu sa închis din cauza asta. Păstrează totul înghețat frumos.

Whynter 1.1 Congelator în poziție verticală, cu picioare cubice, cu blocare verticală

4.1 stele, 117 comentarii

"Ca șofer de camion, este într-adevăr deprimant să folosiți fie un răcitor termoelectric care menține alimentele la 40 de grade sub temperatura zonei înconjurătoare. Asta înseamnă că temperatura interioară poate și va fluctua dramatic, în funcție de cât de cald este cabina mea. Răcitorii umpluți cu gheață ajung să fie răcoroși umpluți cu apă și hranei cu apă. De aceea am cumpărat acest congelator. Dimensiunea PERFECT pentru câteva pachete de carne de o singură porție; șase până la opt sticle de apă care, odată înghețate, înlocuiesc gheața care se topește și trebuie scoasă; Și pentru prima dată în cariera mea de camioane, ICE CREAM! Congelatorul lucrează cu minunate, ocupă un spațiu minim și ma făcut mai fericit decât un corn puternic de aer! "

Cel mai bun frigider și congelator convertibil

EdgeStar 1.1 Frigider sau congelator cu picioare cubice cu închidere

4.3 stele, 172 comentarii

"Este exact așa cum a promis: un mini-frigider pe care îl puteți transforma într-un congelator prin rotirea cadranului. Cadranul este înăuntru, astfel încât niciunul dintre acești controlați stupizi din spate, ca și unele dintre celelalte unități de pe piață. Are o ușă reversibilă și este blocabilă. A lucrat minunat când aveam nevoie de gheață și am putut îngheța pachetele reci în timpul celor 48 de ore necesare. După aceea, tocmai l-am întors la frigider pentru uz normal. Dacă aveți de gând să aveți un mini-frigider, de ce nu obțineți opțiunea de a folosi-o ca un congelator atunci când este necesar? "