ia-ți portofelul

Cea mai bună producție de cafea din Franța în orice material pentru fiecare buget

Anonim

Iată un mic secret despre producătorii de cafea din Franța: Aceștia practic lucrează la fel. Adăugați baza de cafea, turnați apă fierbinte din fierbătorul dvs., vă amestecați, vă acoperiți și așteptați aproximativ patru minute, vă plonjați și apoi turnați într-o cană și bucurați-vă. Și spre deosebire de producătorii de cafea picurare, care va face ca cafeaua să fie la fel de bună ca mașina, calitatea cafelei pe care o obțineți dintr-o presă franceză se bazează destul de mult pe calitățile și procesele dvs., precum și pe calitatea fasolei pe care o utilizați. De aceea poate fi greu să afli dacă a fost făcută cafea într-o presă franceză care costă 10 $ sau 100 $, doar prin sortare.

Cu toate acestea, acesta este un caz în care materialele materiale și presele franceze din anumite materiale sunt mai bune pentru diferite tipuri de băutori de cafea, chiar dacă toate aceste mașini de cafea funcționează în principiu în același mod. Deci, pentru a vă ajuta să aflați ce presa franceză este cea mai bună pentru dvs. și pentru obiceiul dvs. de cofeină, am făcut o adâncă scufundare în cele mai uzuale tipuri de prese franceze disponibile și au distrus avantajele și dezavantajele fiecărui material, împreună cu câteva exemple arhetipale pe care le poate cumpara.

Sticlă franceză de presă de cafea

Când imaginați o presă franceză, probabil vă imaginați ceva cu schele metalice și o carafă de sticlă. Acesta este stilul standard al presei franceze și, ca atare, este adesea cel mai puțin costisitor și cel mai ușor disponibil. De aceea, o presă franceză din sticlă este o alegere solidă pentru începători sau oricine nu dorește să cheltuiască prea mult bani la un filtru de cafea.

Cel mai evident dezavantaj este că sticla se poate rupe cu ușurință, dar mărci mai mari, cum ar fi Bodum, vinde și carafele de înlocuire pentru prese franceze în cazul unui astfel de accident. Dar sticla este usor de curatat, iar unele dintre aceste carafele sunt chiar sigure in masina de spalat vase. În plus, presa franceză reală vine într-o varietate de modele colorate, sau nu atât de colorate, în funcție de preferințele dvs.

Cu toate acestea, dacă doriți să beți cafeaua în decurs de câteva ore, este posibil ca sticla să nu fie cea mai bună alegere, chiar dacă este cea mai ușoară. Acest material nu este cel mai bun izolator, astfel încât cafeaua făcută în acestea este cea mai bună bucurată cât mai curând posibil după ce ați făcut posibil, mai ales dacă vă place să vă încălziți berea.

Mr. Coffee 4-Cup de cafea de presă în negru

Pentru doar 10 USD, această presă franceză simplă, fără brioșă, este o opțiune bună pentru începători sau pentru cei care nu sunt siguri că sunt în acest stil de cafea.

BonJour Monet 3-Cup de presă franceză

Această presă franceză în stil clasic, cu accente de argint și carafă de sticlă, vine în trei dimensiuni. Cea mai mică, o ceașcă de trei cupe, este ideală pentru cei care în principal fac cafea pentru unul.

Bialetti Preziosa 11, 83 oz. Presa franceza

O presă franceză din oțel inoxidabil și sticlă de la compania italiană de espresso Bialetti.

Bodum "Chambord Classic", presa franceză

Acest stil clasic de presă franceză de opt cani are un finisaj modern din cupru.

Grosche Madrid 8-Cup de presă franceză

Puteți încerca această presă franceză minimalistă din partea canadiană a companiei de cafea Grosche.

Bodum 'Eileen' 8-Cup French Press, Aur

Sau cea maximalistă din metal, de la Bodum.

Grosche Zurich, presă franceză de 8 cupe, în Orange

De asemenea, presa franceză poate fi colorată - la fel ca cea luminos-portocalie.

Grosche Melbourne 8-Cup Bambus și Cork French Press

Grosche face de asemenea o presă franceză, cu un corp de sticlă și un detaliu din lemn, pentru cei cu o sensibilitate mai organică.

Filtre de cafea franceză de presă din plastic

Principalul avantaj al unei prese franceze din plastic este că este mai greu să spargeți decât unul de sticlă, dar mult mai ieftin decât un metal din sticlă sau metalic (dar mai mult pe acelea de puțin). Este, de asemenea, o mare presă franceză pentru camping sau oriunde nu puteți aduce sticlă. Aroma cafelei nu ar trebui să fie afectată dacă utilizați BPA-plastic față de sticlă, ci doar asigurați-vă că pistonul în sine este fabricat din oțel inoxidabil.

OXO Good Grips 8-Cupa de presă franceză de cafea de presă în Clear

Dusul interior al acestei prese franceze OXO este din sticlă, dar este dublu perete și izolat cu plastic transparent (ceea ce înseamnă că interiorul sticlei este mai greu să se spulbere, chiar dacă scade).

BonJour Ami-Matin 8-Cup de presă franceză de neînvins

Dacă sunteți încă îngrijorat de accidente, această presă franceză are atât carcasă din plastic, cât și o carafă din plastic inabusivă.

Gresie și ceramică de franceză-presa de cafea

Prese franceze din ceramică sau din ceramică sunt adesea cele mai scumpe, dar ele sunt, de asemenea, în multe privințe, elementele centrale ideale pentru bisericile de weekend atunci când încercați să impresionați prietenii sau familia. Asta nu înseamnă că materialul nu este practic. La fel ca o tigaie din fontă sau un cuptor olandez, aceste prese franceze de piatră și ceramică păstrează căldura foarte bine, făcându-le ideale pentru diminețile de dimineață, când nu ești dispus să alunecați o cafea în toată lumea merge. Gresie și ceramică, cu toate acestea, trebuie să fie curățate de mână.

Le Creuset 12 oz. Petite French Press de cafea în Marsilia

O presă franceză din sticlă de unică folosință, care este partenerul perfect pentru cineva care își ia timpul.

Design de design de presa franceza ceramica

Această presă franceză din ceramică albă are un piston de cupru și este suficient de mare pentru a ține peste 28 de grame de cafea și a menține cald până la ultima picătură.

Filtre de cafea din metal franceză-presă

Cafetierele de cafea franțuzești sunt, în multe privințe, cele mai versatile. Ca și preparatoarele de cafea din ceramică sau din piatră, presetele metalice franceze sunt, de asemenea, ideale pentru distracție, destul de frumos pentru a fi eliminate ca parte a unei distribuții delicioase de brunch. Deși metalul nu este cunoscut pentru păstrarea căldurii, acestea sunt adesea bine izolate cu pereți dubli, ceea ce înseamnă că cafeaua proaspătă va rămâne fierbinte pentru o vreme. O mulțime de prese franceze metalice sunt, de asemenea, în condiții de siguranță pentru mașină de spălat vase, iar șansele de a sparge unul sunt subțiri. Compromisul este că presele metalice franceze sunt adesea destul de scumpe, deci veți plăti dacă doriți acest tip de versatilitate.

Frizând 23 oz. Izolate din oțel inoxidabil de presă franceză în perie finisaj

Totul pe această presă franceză este făcut din oțel inoxidabil care se potrivește, inclusiv mânerul exterior și pistonul pe care îl folosiți pentru a face cafeaua.

La Cafetiere Thermique 8-Cup de presă franceză

Această presă franceză din oțel inoxidabil, în formă de alungită, pare aproape ca un ceainic spațial.

KitchenAid Precision Press Aparat de cafea

Această mașină de cafea tip franceză de la KitchenAid este puțin mai înaltă decât o tradiție franceză tradițională, deoarece are o scală încorporată și un timer pentru a vă ajuta să țineți evidența preparatelor dvs. Dar din afară, se pare că este doar un alt aparat de cafea din metal.

Călătorii de călătorie franțuzești de presă

O categorie mai netradițională de prese franceze este presa franceză de călătorie. Ideea este că puteți să vă preparați cafeaua și să o beți cu același vas. Acest lucru este minunat dacă faci doar cafea pentru tine, sau vrei să faci cafea la serviciu sau esti adesea pe drum. Dar dacă căutați ceva mai versatil, care poate face mai mult de o porție de cafea la un moment dat sau va arăta frumos pe contorul dvs., mergeți cu oricare dintre celelalte opțiuni.

Planetar Design Desk Press 20 oz. Hârtie de presă franceză de presă

Această cană de călătorie are un piston încorporat, astfel încât să puteți face cafea (sau ceai, folosind frunze de ceai) pe drum sau la birou, fără a crea o mizerie imensă.

Cafflano Kompact Portable Coffee Press

Această presă franceză este destinată călătoriei și se prăbușește într-un mic disc plastic. Pentru a utiliza, pur și simplu trageți în afară, apoi adăugați teren și apă.