alegerea poporului

Cele mai bune oglinzi pe întreaga lungime de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Am scris despre oglinzi de vanitate , oglinzi de mărire și oglinzi de carcasă de depozitare , dar aici am adunat cele mai bune oglinzi pe toată lungimea de pe hoardele de pe Amazon. Și ghici ce "">

Cea mai bună pivotantă oglindă, dreptunghiulară

Coroana Mark Cheval Mirror

4.3 stele, 958 comentarii

"Nu mă așteptam prea mult la ordonarea acestei oglinzi, dar a fost plăcut surprins când a ajuns cât de ușor a fost să se adune și apoi cât de solid a fost. De asemenea, asteptam ca calitatea optica a oglinzii sa fie mai mica decat era, dar sunt foarte multumit de cat de clar este imaginea fara valuri, asa cum se vede deseori in oglinzile ieftine si usoare. Se află acum în colț pe baza sa simplă și simplă, făcând exact ce ar trebui. Arată bine și își face treaba.

Cea mai bună pivotantă oglindă, ovală

Pivotant Oglindă de podea din oțel în formă de plită cu lungime totală

4, 4 stele, 339 de recenzii

"Această oglindă elegantă este probabil una dintre cele mai preferate achiziții din acest an. Am unul cu un finisaj de stejar și arată foarte scump. Este nevoie de mai puțin de zece minute pentru a se asambla și nu necesită unelte. Acțiunea pivotantă o face o oglindă perfectă și reglabilă. "

Cea mai bună pivotantă oglindă cu dulap cu dulap

Cele mai bune produse de alegere Mirror Bijuterii Cabinet Armoire cu Stand

4 stele, 506 de recenzii

"Am o cantitate ridicolă de bijuterii pe care nu am putut găsi niciodată un depozit eficient. Această oglindă este perfectă. Este mai mic decât cel imaginat, iar bara de brățări are numai brățări moi din cauza lipsei de spațiu între bara și partea din spate a oglinzii, dar brățările greu se potrivesc cu ușurință în rafturi. De asemenea, am folosit inelele pentru cercei, și le face atât de ușor să se uite și să le distruge în fiecare zi. "

Cea mai bună oglindă cu lungimea totală

Mirrotek peste oglinda ușii

3, 9 stele, 457 de recenzii

"Greutatea acestei oglinzi este perfectă pentru ușa cu goluri goale pe care o folosesc. Această oglindă are o reflectare pozitivă a imaginii. Nu face o denaturare, așa cum am crezut, deoarece prețul a fost atât de bun. Un lucru pe acest articol este instrucțiunile privind curățarea oglinzii, cu un amestec de apă și oțet alb. Am pregătit amestecul și l-am folosit pe toate oglinzile din casă și toate au produs o strălucire clară. Windex lasă întotdeauna un reziduu de murdărie. Acum, amestecul de oțet și apă albă este curățatul meu oglindă implicit. "

Cea mai bună oglindă cu lungime întreagă, lemn

Kings Brand alb finisaj lemn masiv cadru podea oglindă

4, 4 stele, 113 comentarii

"A vrut o oglindă de lungime întreagă, care avea o reflecție adevărată (nedistorsionată) sau sticlă, și asta o face. Am descoperit că unele oglinzi distorsionează într-adevăr și de multe ori obiectele apar mai mici sau mai subțiri decât sunt cu adevărat, inclusiv eu! Acest design de oglindă este, de asemenea, suficient de neutru pentru a lucra cu diferite stiluri de decor. Este neobișnuit, a ajuns bine ambalat și arată așa cum este imaginat. "

Cea mai bună oglindă cu lungime întreagă, din oțel

Adesso Alice Floor Mirror

4, 4 stele, 165 comentarii

"Iubiți această oglindă! Seamănă foarte mult. Spre deosebire de alte oglinzi pe care le-am privit, va funcționa pentru oameni mai înalți, fără a trebui să stea foarte departe. Sunt cinci-zece și mă pot vedea cu ușurință pe toată lungimea.

Cea mai bună oglindă plină de lungime

Kings Brand Negru moderne, tapițată, cu oglindă cu podea

4, 4 stele, 38 comentarii

"Recent au fost prețuite oglinzi similare din piele sau smochine și, om, sunt scumpe. Nu eram sigură ce aveam să fac cu această achiziție la preț și fără multe recenzii, dar sunt foarte impresionat. Această oglindă este solidă, grea și foarte bine făcută - și pentru mai puțin de 100 de dolari, nu poți să o învingi. Detaliile cristalului sunt foarte elegante și, deși nu poți spune cu adevărat din poze, există destul un pic de umplutură în jurul oglinzii, ceea ce îi conferă aspectul scump și luxos. Nu mergeți petreceți 300 dolari plus la alte site-uri de mobilier acasă, acest lucru este perfect prin preț și calitate! Deja mă întreb dacă mai am altul, unde aș putea să o pun? Și nava rapidă și ambalată frumos pentru a evita deteriorarea în timpul transportului. "

Cea mai bună oglindă de perete ieftină, cu dulap

Plaza Astoria peste uși / montare pe perete bijuterii armoire cu oglinda lungime

4, 4 stele, 1, 592 comentarii

"Eu o folosesc ca o oglindă de montare pe perete atârnând pe ușa dulapului. După câțiva ani de utilizare și o mișcare, este încă robustă și se ține bine. Dacă tu sau doamna ta are o mulțime de bijuterii și nu vrei să zdrobești un geamant cu dulapuri, recomand acest lucru.

Cea mai scumpa oglinda montat pe perete cu dulap

Cabinetul de depozitare Mirrorred Cabidor

4, 5 stele, 399 comentarii

"Aceasta este o necesitate pentru orice spațiu mic. Baia mea nu are cabinet de medicamente și este destul de mică, așa că depozitarea este o afacere uriașă. Prietena mea a venit peste acest articol, așa că m-am gândit că aș da o șansă, fiind eligibil pentru prima. Acest element a venit rapid și ambalat extrem de bine, finisajul a fost fără cusur. Știu că are nevoie de o instalare de două persoane, dar am pus-o împreună și am agățat-o singură în aproximativ o oră cu efort minim și sunt sigur că dacă aș face-o din nou, ar fi mult mai puțin timp. Acest lucru se potrivește atât de mult lucrurilor, este cu adevărat uimitor și nu împiedică nici o operație a ușii. Nu pot explica pe deplin cât de mult recomand acest lucru. "

Cea mai bună oglindă cu o singură lungime, cu trei panouri

Mirrotek Vizualizare triplă profesională deasupra oglinzii din oglindă cu 4 oglinzi

4 stele, 120 comentarii

Oglindă mare! Îmi place să pot vedea totul din toate unghiurile, mai ales atunci când încerc să vă rog și rochii. Oglinda este un pic cam grea, dar încă puteam să-i duc un zbor de scări, să asambleze umerii în spate și să-l atârg singură pe ușa mea de la intrare. Oglinda are tendința de a se răsuci de ușă dacă ușa este închisă prea repede, dar niște benzi de comandă Velcro pe spatele oglinzii din partea de jos au rezolvat problema.

Cea mai bună oglindă înclinată

Sandberg mobilier de șampanie argint lungime oglindă Leaner

4, 2 stele, 174 comentarii

"Am luat asta pentru apartamentul colegiului fiicei mele, în special pentru a fi folosit pentru îmbrăcarea în camera ei. Am fost răsturnați cu eleganța și calitatea acestei oglinzi, chiar până la detalii detaliate. Este o mărime mare pentru a vă apleca de perete - adaugă un pic de clasicitate și stil în camera ei, decorată în nuanțe de aur, argint și bronz. De asemenea, vine cu cârlige pentru a atârna vertical sau orizontal - piesa absolut fantastic, să spunem, arta! Aceasta este o piesă de mobilier care va călători cu fiica mea pentru mulți ani de acum înainte. "