cel mai bun cadou pe care l-am primit vreodată

Cel mai bun cadou pentru cei mai distrați cititori

Anonim

Chiar dacă nu aveți o cantitate mare de timp, cele mai multe dintre acestea sunt doar 80 de pagini lungi.

Cumpărarea de cadouri pentru cititori este dificilă și, până de curând, m-am gândit că totul a fost o spălare. Mai bine să predați și să solicitați mașina de spălat cafea sau căștile sau să rupeți surpriza, sugerând că o carte ați renunța la tot ce ați citit. Dar asta a fost înainte de ziua mea de naștere, când prietena mea mi-a înzestrat clasicul Little Black Class din Penguin, cel mai bun pariu al cititorului în epoca de distragere infinită.

Setul de cutii Little Black Classics cuprinde 80 de cărți mici, cu o lungime mai mică de 80 de pagini, care a fost preluată din lucrări de lungă durată ale literaturii mondiale. Denumirile familiare au un aspect puternic, cum ar fi Homer, Goethe și Mary Shelley. Este vorba de "Cât de mult teren are un om de care are nevoie un om" al lui Tolstoi, despre care James Joyce a considerat cea mai bună poveste scrisă vreodată. Dar setul ne amintește că autorii cunoscuți nu sunt neapărat autori citiți, apelând la definiția lui Mark Twain a unui clasic, ca "o carte pe care oamenii o laudă și nu o citesc". La 60 de pagini mici, nu este atât de greu să stai chiar și cu cei mai intimidați și mai agresați de autori.

Little Black Classics merită creditat pentru selecția sa vastă. (Puteți găsi lista completă aici.) Cronologic, se întinde din antichitate (Suetonius, Sappho). Din punct de vedere estetic, găsește loc pentru bine-dar-neglijat (John Ruskin, Katherine Mansfield), și face bine să includă scriitori estici (Hafez, Matsuo Bashō, Shen Fu și alții), care în lumea occidentală par prea rar licee specializate de lectură.

Cartile în sine sunt ușoare și portabile, perfecte pentru comutații și sunt minunate pentru a fi purtate ca un chirias neobservat în rucsac sau geantă de mână. Și, spre deosebire de darul romanului mare, favorit al cuiva, aceste broșuri mici vă oferă un sentiment consistent de satisfacție, pentru că sunteți destul de mult garantat să terminați un titlu odată ce începeți. Este ca exact opusul simțului groazei pe care ați simțit-o când ați abandonat The Making of Americans sau Rainbow Gravity după 270 de pagini greu câștigate. Când este ușor să vă îngrijorați cu privire la "a cădea în urmă", aceste cărți mici oferă o atenție blândă a ceea ce a fost citit întotdeauna: plăcere și bucurie.

Pinguin Little Black Classics

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

15 din Cărțile cele mai Giftabile ale anului

Legate de

13 Cărți de cafea de masă de înaltă gifțime din adâncurile Amazonului

Legate de

Această abonament la carte de mână este un cadou pentru copii