daruri pe care le-ar putea dori de fapt

Cele mai bune cadouri pentru un an de vârstă, potrivit unui expert în dezvoltarea copilului

Anonim

Aveți o săptămână până la petrecerea sezonului: Primul dvs. colegiu prieten pentru a deveni o mamă aruncă o primă petrecere de aniversare pentru primul ei copil. Dar ești în pierdere. Ce inseamna inca de la varsta de un an in aceste zile? "> Institutul de invatare si stiinte ale creierului." Ei incep sa exploreze concepte complexe cum ar fi gravitatea prin proces si eroare si incercand lucruri noi, deseori repetitive, doar pentru a descoperi cum lumea lucrează ", așa că doriți jucării care să permită unele experimentări.

Totuși, la sfârșitul zilei, interacțiunea socială între copii și părinți este într-adevăr cel mai important lucru de reținut. "Chiar dacă puneți fundația pentru dezvoltarea ulterioară cognitivă, toată învățarea se întâmplă în relații", spune ea. "Petreceți cât mai mult timp cu copilul dvs. pentru a vă face ca timpul să fie cât mai neîntrerupt și cât mai curând posibil". Pentru a vă ajuta să analizați ce înseamnă aceasta (și pentru a vă asigura că sunteți în primul rând ca o matcă prietenă de alegere) i-am cerut echipei de părinți la PopSugar Moms să aleagă cele mai grozave jucării potrivite vârstei de pe piață, iar Lytle explică ce le face cel mai bun cadou pentru un bărbat în vârstă de 1 an. De asemenea, am făcut câteva selecții suplimentare în funcție de ceea ce trebuia să spună Lytle. Avem, de asemenea, ghiduri de cadou pentru copii de toate vârstele, inclusiv copii de 2 ani, copii de 3 ani, copii de 4 ani, copii de 5 ani, copii de 7 ani, copii de 8 ani, și copii de 9 ani.

Și dacă sunteți în căutarea de jucării de vacanță, nu ratați jucăriile copilului de top să cumpere înainte de a le vinde - am vorbit cu experții pentru a găsi cele mai tari jucării din 2018.

Fat Creion Jucarii Oombee Cube

La 1, copiii învață despre lumea din jurul lor prin încercări, erori și experimentări. Puzzle-urile și sorții de formă sunt excelente pentru a le încuraja să exploreze cum funcționează lucrurile. "Puzzle-urile exercită abilitățile cognitive ale copiilor pentru a putea gândi atât la manipularea fizică a pieselor, cât și la înțelegerea modului în care ceva se va potrivi în altceva", spune Lytle. "Este vorba despre această idee de izolare și montare și ce se întâmplă acolo". Acest cub de puzzle îi va atrage pe elevul tactil, cu formele și tăieturile sale de cauciuc care îi învață pe micuți să experimenteze cu mărime și potrivite. Piesele legate asigură că nimic nu va lipsi vreodată.

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Fat Brain Jucări Tobbles Neo

Paharele și jucăriile care pot fi puse în joc, precum acest turn grippic, promovează de asemenea conceptele de izolare, piesele care se potrivesc în alte piese și manipularea, toate aspectele importante ale dezvoltării unui copil, potrivit lui Lytle. Componentele sub formă de ouă crăpate, cum ar fi ouăle, nu pot fi doar stivuite, ci și răzuite, rotite și echilibrate.

Hape Pound & Tap cu bancheta cu xilofon

Copiii pot învăța să exploreze lumea printr-o serie de jucării - sau doar prin obiecte simple de uz casnic, cum ar fi vase și tigăi. Pentru părinți și îngrijitori, lucrul important este să faciliteze această experimentare. Spune Lytle: "Vreți cu adevărat ca părinții să se joace împreună cu copiii lor, urmărindu-i conducerea, permițându-i să-și dea seama ce se întâmplă și să-i întrebe întrebări despre asta, cum ar fi:" Oh, Ai văzut ce sa întâmplat? Crezi că se va întâmpla dacă am reuși din nou? Dacă vă gândiți la acest lucru, adresați-vă acestor întrebări la metoda științifică. "Nu e de mirare că această jucărie premiată este iubită de părinți și copii de pretutindeni. În afară de a fi un instrument muzical, permite copiilor să experimenteze cu cauză și efect.

Douglas Cuddle Jucărie Fox Sshlumpie

La 12 luni, copiii învață despre modelele din lume, care se extind și la rutine. Ritinele previzibile, cum ar fi cele de noapte, de exemplu, "îi ajută să se simtă foarte siguri și sigure, dar și să-i ajute să învețe despre lume și să învețe ce să aștepte în continuare", spune Lytle. Acest sentiment de securitate se aplică și iubirii, pentru că la această vârstă copiii sunt capabili să formeze un fel de relație cu nonhumanii, chiar și personajele de pe un spectacol favorit. O păpușă sau o jucărie familiară poate adăuga un element de predictibilitate într-o situație care poate fi străină. "Obiectele și păpușile nu pot răspunde copilului, dar este ceva care le face să se simtă în siguranță", adaugă ea. Chiar dacă nu știu ce se întâmplă în jurul lor, se vor simți în siguranță știind că au jucăria lor preferată în brațele lor. Încearcă această vulpe Sshlumpie, care nu este doar o companie prietenoasă pentru o vârstă de 1 an, dar și o mare dragoste care poate fi luată în mișcare - și să doarmă.

Indigo Jamm Colin este echipamentul pentru camper van

Acest set de jucării de agrement, inspirat de vintage, cu totul durabil, vine cu patru persoane și un câine de companie gata să lovească pe șosea sau pe hol. "Copiii de un an se gândesc doar la modul în care pot influența lumea din jurul lor, așa că iubesc să pună lucrurile în recipiente și să le scoată", spune Lytle. "Asta chiar vorbește cu acea dorință. De asemenea, este frumos faptul că este un autobuz pentru că un copil mai tânăr este mai probabil să fi fost într-o mașină sau într-un autobuz decât într-o barcă sau într-un avion, deci acest lucru este mult mai realist ".

Radio Flyer Clasic Wagon Walker

"La 1, copiii încep probabil să se descurce pe mobilier și poate chiar să ia câțiva pași", explică Lytle. "Când se ridică și se plimbă, ei sunt cei mai interesați de jucării care ar putea să le sprijine, dar pot fi, de asemenea, parte din timpul lor de joc." Încercați această jucărie clasică pe care un pedestru (sau curând) propriu, în timp ce toting în jurul valorii de cele mai prețioase lucruri-slash-some-Cheerios.

Dragă zoologică de Rod Campbell

Această carte clasică de bord - publicată în 1982 - oferă opțiuni de ridicare pe fiecare pagină, dar arată imagini ușor de digerat pe care copii le pot recunoaște. "Unul dintre lucrurile pe care le cunoaștem despre vârsta de un an este că ele se dezvoltă cu adevărat în interacțiunea cu adulții, astfel încât cărțile care încurajează această interacțiune și permit părinților să renunțe la acel moment dincolo de citirea paginii sunt cele mai bune", spune Lytle . "Cărțile care implică sunete pe care părintele le pot face și copiii pot imita, sau o carte care are ferestre pe care le poți deschide și vorbi sau despre orice altceva în acest sens sunt cele mai bune".

Curios George Jack în cutie

Este un jack-in-the-box de modă veche, cu excepția unui clovn înfiorător, este un adorabil Curious George! Se întâmplă, de asemenea, să jucăm "Pop Goes the Weasel". "Aceasta se referă la conceptul de permanență a obiectului, ceea ce înseamnă că, deși nu puteți vedea jucăria care este în cutie, ea încă mai există", spune Lytle. "Copiii încep să se ridice la această idee când sunt 1 și continuă să-l învețe pe parcursul copilariei. Jucăriile care surprind copiii sunt interesante, deoarece fac apel la o înțelegere a rutinei și modelelor de un an de ani și sunt întotdeauna distractive și jucăușă. Dar dacă aveți un copil care va avea o reacție foarte puternică, speriată, poate că nu este cea mai bună jucărie pentru ei ".

Fisher-Price Little People Taxi

"Copiii de un an încep să observe rutinele și modelele din lumea din jurul lor, așa că, în măsura în care un copil de 1 an se îmbarcă într-o mașină sau într-un taxi și merge undeva", explică Lytle, "aceasta este o rutină destul de de bază că ar putea dori să joace roluri cu jucării care reflectă experiența lor ". Ei ar putea aprecia această jucărie de taxi de la Fisher-Price, care vine cu bagaje și un șofer. Este perfect pentru copiii din oraș care vor învăța cum să salveze un taxi înainte de a putea vorbi o sentință completă.

Tegu magnetice blocuri

"De fapt, au fost studiate copii care folosesc blocuri cu părinții și se dovedește că blocurile de construcție reprezintă o modalitate foarte bună de a promova abilitățile STEM și matematice timpurii", spune Lytle. "Gândiți-vă la limba pe care o utilizați atunci când construiți blocuri: mai mari, mai mici, mai scurte, mai înalte. Dacă aveți copii și părinți construind poduri cu blocuri împreună, veți începe să vorbiți despre concepte precum stabilitatea. Chiar dacă nu utilizați termenul stabilitate, tot vorbiți despre concepte complexe de inginerie ". Blocurile de lemn din lemn de tip pasteluș din acest set de 14 piese au magneți încorporați, deci nu vor cădea ca ușor ca blocuri obișnuite. În plus, sunt făcute în Honduras, cu scopul de a crea locuri de muncă salariale pentru locuitorii din Tegucigalpa.

Fisher-Price Bright Beats Dance & Mutare BeatBo

Împingeți butoanele de pe burtă sau de picioare ale BeatBo pentru a declanșa o melodie de cântece de atingere a piciorului. Există chiar și o opțiune de baby DJ unde puteți înregistra fraze scurte pentru ca BeatBo să se remixeze într-o melodie de dans - excelentă pentru tot ce începe să descopere muzică. "Copiii mici iubesc să facă muzică și zgomote și să exploreze lucruri, cum ar fi: Pot să-l fac mai moale? Pot să-l fac mai tare? Spune Lytle. " Ce se întâmplă când l-am lovit mai tare? Asta face mai tare? Este un proces de învățare foarte interesant. "

Janod Rocky Câine trageți jucărie

"La un an, copiii s-ar putea să înceapă să meargă, așa că sunt interesați de jucăriile care pot merge cu ei și îi pot încuraja să continue", spune Lytle. Există puține lucruri mai interesante decât să urmăriți un nou Walker să-și tragă cel mai bun prieten al lor în spatele lor. Janod's Rocky the Dog Trageți jucăușul cu coada de pe coadă, pe măsură ce el se strecoară în jurul casei.

Manhattan Toy Tree Top centru de activități de aventură

Acest centru de activități include piste pentru margele de lemn, cu animale ascunse, care vor păstra toții ocupați de ore întregi. "Unul dintre lucrurile pe care îmi place mereu să le caut într-o jucărie este acela care le oferă copiilor o mulțime de opțiuni nu numai în ceea ce privește lucrurile de făcut", spune Lytle, "dar în moduri de a face acest lucru, pentru că la această vârstă doriți un copil să învețe prin imaginarea căii de folosire a jucăriei și să nu le conducă neapărat cu un set specific de reguli. O jucărie ca aceasta are multe opțiuni diferite, astfel încât ei pot face lucruri cum ar fi mutarea margelelor și doar explorarea în jurul întregii jucării. Ei vor găsi întotdeauna o caracteristică nouă și ceva nou de făcut ".