daruri pe care le-ar putea dori de fapt

Cele mai bune cadouri pentru cei de 4 ani, conform psihologilor copiilor

Anonim

La 4 ani, copiii vin în propriile lor, mai ales în ceea ce privește emoțiile lor. George Sachs, psiholog psihiatru și fondator al Centrului Sachs din Manhattan, a explicat că copiii încep să înțeleagă cum să identifice emoțiile în sine și în ceilalți. A scris chiar și o carte despre această scenă intitulată "Cartea fericită de fericit tristețe: Litera emoțională pentru prescolari" . Potrivit lui Roberta Golinkoff, profesor de psihologie la Universitatea din Delaware, părinții ar trebui să se gândească la "șase C " atunci când vine vorba despre gifting pentru 4 ani: colaborare, comunicare, conținut, inovație creativă, gândire critică și încredere. Voi doriți jucării care vor ajuta la construirea fiecăruia dintre aceste caracteristici, deoarece fiecare este esențial pentru a pregăti un copil în curs de dezvoltare pentru un viitor de succes. Mai jos, Golinkoff și Sachs recomandă 14 cadouri pentru a vă aduce pe dvs. și pe copilul dvs. acolo. De asemenea, am primit ghiduri de cadouri pentru copii de toate vârstele, inclusiv persoane de 1 an, 2 ani, 3 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, Copii de 8 ani și copii de 9 ani.

Și dacă sunteți în căutarea de jucării de vacanță, nu ratați jucăriile copilului de top să cumpere înainte de a le vinde - am vorbit cu experții pentru a găsi cele mai tari jucării din 2018.

Squigz Deluxe Set de 50 de piese

"Copiii de patru ani încep să utilizeze abilitățile motorii fine într-un mod care nu a putut înainte", spune Sachs. "Tot ceea ce necesită o îndemânare mai bună pentru motoarele fine ar fi o opțiune bună pentru o jucărie." Sachs îi place aceste Squigz, care sunt bucăți flexibile care se lipesc împreună cu ajutorul aspiratoarelor. "Folosește abilitățile lor motorii fine, fără a fi prea frustrant pentru ei".

Linile originale Lincoln

Sachs îi place și lui Lincoln Logs, deoarece le permite copiilor să folosească nu numai abilitățile lor motorii de a-și dezvolta abilitățile motorii, ci și imaginația lor de a construi ceea ce vor.

Magna-Dale

Aceste plăci magnetice colorate se îmbină și se combină în soiuri infinite, încurajând construirea liberă și imaginația. "Căutați mereu lucruri care ar putea fi separate și remodelate; care își construiește imaginația, iar copiii în general iubesc să adune lucruri ", spune Golinkoff. "Copiii iubesc structurile de construcție cu aceste pătrate care pot sta împreună pentru a face o casă sau orice altceva".

Imaginație Generation Slice & Share Coș de picnic

"Aceasta este și vârsta în care copiii, în special fetele, fac o mulțime de jocuri prefăcute", spune Sachs. "Acest set de jucării de picnic este minunat, ca și orice fel de activitate în care se pot preface folosind recuzita diferite".

Set de mese magnetice de lucru

Sau încercați acest banc de lucru master care vine cu unelte magnetice și o tablă pentru tâmplari aspiranți. "Copiii se pot juca ore întregi în scenele imaginare", spune Golinkoff. "De asemenea, aceasta va încuraja colaborarea și comunicarea, deoarece copiii vor discuta unul cu celălalt dacă joacă aici împreună".

Unde lucrurile sălbatice sunt de Maurice Sendak

Este de la sine înțeles că clasicul Maurice Sendak este o alegere falsă pentru un copil de 4 ani, spune Sachs.

Rosie Revere, inginer de Andrea Beaty

"Aceasta este povestea lui Rosie Revere, care a visat să devină un mare inginer", începe această carte despre un inventator tânăr strălucitor. Pentru mai multe cărți feministe pentru copii, mergeți aici.

Cartea fără imagini de BJ Novak

Sau încercați acest best seller de la actorul BJ Novak. Chiar dacă nu există poze, copiii vor lua o lovitură din povestea scandaloasă - în mod ideal citit de un adult entuziast.

Pisica din pălărie de Dr. Seuss

Dr. Seuss's The Cat in Hat va fi pentru totdeauna un clasic, iar aceasta este varsta copiilor vor incepe sa aprecieze stilul de joc.

OUTREE Kids Pod Swing Seat Hammock

Oferiți-vă propriului dvs. vârstă de 4 ani privată să vă încurajeze să citiți și să vă imaginați lumi noi. "Este aproape ca o experiență de back-to-the-womb pentru copii, așa că îmi place foarte mult această idee", spune Sachs.

Melissa & Doug Dispenser pentru tablete din lemn pentru table

"Acest lucru nu costă practic nimic, dar este cel mai distractiv pentru un copil", spune Golinkoff. "Urmăriți schița copilului dvs. pe hârtia lungă și el sau ea poate petrece ore să introducă ceea ce crede că vrea în corpul lor. Adică, imaginați cât de multă distracție ar fi să aveți o dimensiune a vieții pe care ați putea să o colorați și să o jucați? "

Domnul Mark Sketch Markers Scented

Utilizați acești markeri mirositori de fructe pe rola de hârtie de măcelărie pentru distracție nesfârșită. Și, pe măsură ce abilitățile motorii fine cresc, tot așa va controla liniile și formele pe care le trag. "Ca copii preliți, vor fi fascinați să-și scrie propriul nume și coloranți", spune Golinkoff. Voi recomanda întotdeauna cărți, mai ales pentru păstrarea conținutului în memorie, dar o jucărie ar trebui să le solicite să facă lucruri, să participe și să fie mai active ".

Foarfece de foi de hârtie

Fiecare dintre aceste șase foarfece se taie într-un model diferit, de la rotitele tradiționale rotunde la zig-zag. Golinkoff spune: "Vrei jucării care implică artele. Taierea și toate aceste tipuri de truse de artizanat sunt excelente pentru dezvoltarea abilităților motorii fine de care vor avea nevoie și se bucură doar de a face creații ".

Marele meu Beanbag arunca

Artistul Blanca Gomez a proiectat acest joc pentru a fi închis în orice ușă cu geamantane care arată ca niște păsări mici. "Există un lucru numit" părinții de zăpadă "care aplatizează fiecare obstacol în fața copiilor, ceea ce de fapt nu le permite să învețe din eșecurile lor", spune Golinkoff. "Să jucați un astfel de joc și să lucrați pentru a vă face mai bine, îi va ajuta să-și întărească încrederea. Copiii trebuie să învețe că efortul este necesar. "