daruri pe care le-ar putea dori de fapt

Cele mai bune cadouri pentru iubitorii de cafea, potrivit Baristas și Coffee Roasters

Anonim

Poate fi dificil să găsiți cel mai bun cadou pentru un iubitor de cafea, chiar dacă vă considerați un snob serios de cafea. Nu doriți să le dați în mod accidental o altă versiune a unui filtru de cafea pe care îl dețin deja, sau o versiune a unui dripper de turnare sau a unei presa franceză care este atât de ultimul sezon - dar doriți, de asemenea, să vă asigurați că prezentul dvs. este de fapt util, ceva care va face rutina lor de cafea un pic mai ușor.

Pentru a vă ajuta să găsiți darul potrivit pentru persoana cu cafea în viața voastră, am vorbit cu baristas, coffe-uri de cafea și alți tocilari de cafea despre ideile lor de cadou pentru iubitorii de cafea și cele mai bune daruri de cafea pe care le-au dat vreodată primit.

ceainice

Fellow Stagg EKG Electric de vărsare

"În partea de sus a listei mele din acest an se află ceainicul Stagg EKG de la Fellow Products. Este un ceainic ideal pentru orice iubitor de cafea; cu stabilitatea temperaturii și setările variabile, vă permite să țineți apa la 200 de grade timp de până la o oră. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când fac o turnație acasă, știu că apa mea va fi în mod constant fierbinte în timpul procesului de fabricare a berii. (Dacă sunteți curios de ce apa este atât de importantă în fabricarea berii, amintiți-vă că cafeaua este de 99% apă!) "- Noah Goodman, barista, Nobletree Coffee

Fellow Stagg se toarna peste ceainic, Matte Black

Dacă doriți o alternativă ușor mai puțin costisitoare la acest ceainic electric, ceainicul Fellow este o opțiune încă elegantă. Potrivit fostului editor Grub Street, Sierra Tishgart: "Am un mic apartament, cu bucătăria la vedere, bine, totul, așa că îmi place să pun lucruri frumoase pe aragazul meu. (În plus, funcționează excelent, iar fluierul și termometrul încorporat nu dau niciodată greș.) "

OXO la temperatura reglabilă Cazan electric de vărsare

"Soția mea și cu mine am folosit ceaiul OXO Adjustable Temperature Pour over Kettle. Este de departe cel mai rentabil cazan de pe piață și unul recomand puternic pentru uz casnic. "- Paul Schlader, co-fondator și co-proprietar, Coffee Birch

KitchenAid Pro Line Fierbator electric de 1, 5 litri

Dacă iubitorul de cafea din viața ta nu face cafea, nu au nevoie de un ceainic electric cu un gâscă subțire. Acest produs de la KitchenAid este frumos, pentru că este colorat și puteți alege temperatura exactă pentru cafea tip franceză sau orice altceva de care aveți nevoie.

Mașini de măcinat cafea

OXO pe conic Burr Coffee Grinder cu o scară integrată

"Pentru serverele serioase de origine, aș recomanda de asemenea OXO Conical Burr Coffee Grinder. Un aparat de rindeluit pentru cafea este o investitie importanta si va va oferi o dimensiune consistenta pentru a prepara cea mai buna cana de cafea dupa timp. "- Schlader

Baratza Encore Electric Grinder

"Baratza Encore permite o grindă impecabilă, aducând într-adevăr cafeaua la întregul său potențial" - JP Iberti, președinte și co-fondator, La Colombe

Breville Smart Grinder Pro

Potrivit scriitorului Ashley Mason, "Spre deosebire de mașinile de tăiat obișnuite, care în mod simplu alunecă cafeaua într-o masă grosieră, Breville Smart Grinder Pro îmi permite să ajustez finețea pe baza unor metode populare de preparare, cum ar fi presa franceză, espresso, percolator de sticlă și picurare. Acesta este un schimbător de jocuri, deoarece mașina dvs de cafea tipică de 20 de dolari într-adevăr mănâncă doar pentru o mașină de cafea picurată. "Și va fi apreciată de oricine bea o mulțime de cafea.

Porlex Mini din oțel inoxidabil

Acest râu de cafea din oțel inoxidabil este un cadou minunat pentru cineva care preferă un măcinător de cafea manual sau un iubitor de cafea care călătorește foarte mult, cum ar fi scriitorul de călătorie Andrew Parks, care păstrează acest șmirghel în kit-ul său de preparare a cafelei.

Filtre de cafea și mașini

Design de design de presa franceza ceramica

Aparatele de cafea din ceramica franceza-presa pastreaza caldura destul de bine, facand acest lucru un cadou minunat pentru un iubitor de cafea care, de asemenea, place sa gazduiasca brunch.

KitchenAid Precision Press Aparat de cafea

Dacă vor ceva mai mult decât o presă franceză obișnuită, dar nu folosește păstăi, această mașină de cafea KitchenAid va face truc, cu o scală încorporată și un cronometru care vă va ajuta să țineți evidența preparatului dvs.

KitchenAid KES2102FP Pro Line Seria Espresso Maker cu dublu cazan independent, Frosted Pearl

"Pentru că de multe ori lucrăm acasă și suntem răsfățați cu cea mai bună cafea, ne place să folosim mașina noastră de espresso KitchenAid pro series. Nu numai că este o bucată de artă frumoasă pentru bucătăria dvs., dar această mașină de espresso este la fel de aproape de ceea ce puteți obține! Perfect trase de fotografii și spumă spumoasă din propria dvs. casă vă va face să sărați cafeaua de dimineață " - Elisa Marshall, partener fondator, Maman

Nespresso de Espresso Maker de la Breville Pixie în Titanium

O mașină de espresso mai accesibilă, dar elegantă, este acest Espresso Maker Nespresso Pixie, pe care editorul Grub Street, Alan Sytsma, îl descrie drept cel mai bun cadou pe care la dat vreodată părinților săi.

Setul de vărsare Hario V60

Acest set de cafea turnat este același cu cel folosit de baristii de la Black Fox Coffee pentru prepararea lor. "Extracția pe care o furnizează este uniformă și consistentă atunci când este utilizată cu îndemânare", potrivit co-proprietarului Kris Wood.

Cuprul Hario se toarnă cu mâner din alamă

Dacă doriți o opțiune ușor mai cocoșă, non-plastică pentru filtrul de cafea turnat, încercați acest cupru, realizat și de compania japoneză Hario.

Hârtie de filtru Hario pentru Dripper 02 V60

Și nu uitați filtrele de hârtie, indiferent de tipul de mașină de vărsat Hario pe care o oferiți.

Grosche Frankfurt turnați filtrul de cafea

Dacă iubitorul de cafea ar prefera filtrul de cafea turnat fără filtru, acesta din Grosche este destul de frumos să plece pe orice tejghea de bucătărie.

Osaka Pour-Over cafea de bere

Acest bere de turnare care nu folosește filtre de hârtie este ideal pentru iubitorul de cafea care se plânge în mod constant de calitatea băuturii din birou. Potrivit scriitorului Caitlin M. O'Shaughnessy, "cafeaua mea de cafea este identică cu cea pe care o cumpăr când mă opresc la cafenea pe drumul spre lucru - netedă și bogată, fără nici o amărăciune".

Technivorm Moccamaster 8-cup de sticlă de cafea Carafe Brewer în negru

Technivorm Moccamaster este cel mai bun filtru de cafea pentru persoanele care doresc să bea cafea de calitate profesionistă. Un comentator de la Amazon, hiperrecent, a ravnit: "Mi-a luat cafeaua si am adaugat mai multe straturi aromelor, la fel ca un vin bun. Pe o parte practică, este, de asemenea, ridicol de rapid la berii. Ideal în dimineața când vrei să-i dai drumul și să mergi mai departe cu ziua.

Cani de cafea și termose

Zazzle Bondi Beach Vintage Travel Poster Mug de cafea

"Am o colecție de cani de cafea lipicioase din locurile unde am fost. Aceasta este de la Bondi, unde am crescut, așa că beau cafeaua de dimineață de la asta când mă simt un pic de capăt. "- Giles Russell și Henry Roberts , co-proprietari, Two Hands

Azure Au Lait Bowl

"Cesar Vega, de la Café Integral, a creat aceste boluri pentru cafeneaua pe strada Elizabeth din Nolita. Sunt un vis să bei cafeaua de dimineață (sau după-amiaza). Combinând senzația de băut de la un castron, dar cu caracter practic de băut dintr-o ceașcă. Și cum fiecare dintre ele este artizanală, ele sunt o piesă de artă frumoasă pentru a sta și pe rafturile dvs. "- Russell și Roberts

Presse de Bobble Coffee & Tea Maker

Acest brichetă de călătorie este un cadou minunat pentru un iubitor de cafea în mișcare și, spre deosebire de alte prese franceze de călătorie, acesta nu are un piston inestetic care o dă departe. În plus, din moment ce beți și beți cafea din aceeași navă, economisiți cantitatea de unelte pe care trebuie să o spălați.

Anthropologie Jardiniere Infuzer de sticle de apă

Această sticlă elegantă de sticlă are un coș încorporat, perfect pentru prepararea rece peste noapte și apoi luarea în mișcare.

Mășura termică din inox Zojirushi

Cele mai bune termos de călătorie pentru menținerea calității cafelei este Zojirushi, pe care un iubitor de cafea îl va aprecia după ce a depus atât de mult efort pentru a-și prepara cafeaua. (Trebuie remarcat, totuși, că acest termos este de asemenea bun pentru păstrarea rece a cafelei reci.)

Alte cadouri de cafea

La Colombe cafea presată rece, negru pur, 4 conte

"Un caz de Pure Black este un cadou minunat pentru oricine care iubește cafeaua. Este echilibrat și neted, făcându-l o cafea rece rece pe care o poți îmbogăți în multe feluri "- Iberti

The Good Thing - Coffee & Vinyl Abonament

"Pentru câțiva prieteni care dețin jucători de discuri și se îndreaptă spre Portland, Maine, în această primăvară și au nevoie de un motiv să se oprească la o cafenea extraordinară: vinilul de cafea tandem și abonamentul la cafea." - James Freeman,, Cafea albastra sticla

Moleskine Limited Collection Denim Notebook, mare, marcat, Navy Blue

"În calitate de proprietar al unei afaceri în creștere de cafea, încerc întotdeauna să mă gândesc la modalități de a rămâne în fața curbei și găsesc inspirație în jurul meu. Este greu să cred că îmi amintesc totul, așa că oriunde mă duc, am întotdeauna un notebook durabil. Moleskine a fost locul meu de întâlnire și am o parte echitabilă de cărți umplute pe raftul meu. "- Jeremy Lyman, co-fondator și co-proprietar, Birch Coffee

Le Labo Scrub pentru corp de cafea

"Făcut cu pământ de cafea, ulei de floarea-soarelui și ulei de șofrăc, se curăță pielea netedă de iarnă", scrie Ashley Weatherford despre acest scrub. "Și miroase ca și cafea, făcând un apel perfect de trezire la dimineața înghețată".