recomandată de experți

Cel mai bun machiaj de corp de Halloween (și instrumente pentru aplicarea acestuia), potrivit artiștilor machiajului

Anonim

În funcție de ceea ce faci în Halloween, aspectul tău de machiaj ar putea necesita o excursie casuală la Sephora - sau o adâncime de scufundare în câteva găuri de iepure Amazon. Odată ce începeți să vă gândiți la traseul de machiaj complet, puteți să mergeți all-in (cum altfel să fiți un diavol roșu "" Halloween care vă va dura noaptea fără crăpare sau degresare, ne-am îndreptat spre - artisti de make-up si experti in efecte speciale care ar sti. Si daca cautati un machiaj bun pentru a va finaliza aspectul, am gasit si asta.

Mehron Machiaj Liquid Față și corp vopsea

Dacă sunteți în machiaj de efecte speciale, probabil că ați auzit numele Mehron. Acest lucru se datorează faptului că Mehron Makeup este standardul de facto pentru efecte speciale și machiaj de performanță atât pentru corp cât și pentru față: este un dispozitiv pe Instagram printre fanatici care merg la lungimi extreme pentru a-și perfecționa scheletul și corpul Frankenstein. Rebecca Perkins din Rouge NY (a fost sarcina ei de a face cadavrele să arate real pe Legea și ordinea: SVU ) consideră Mehron's Liquid Makeup cel mai bun lucru pentru a vă obține aerografia profesională. Și pentru prima dată: Ea spune că este suficient de simplu pentru ca amatorii să se împace cu ei.

"Mehron are o gamă atât de largă de culoare - într-adevăr poți obține tot ce vrei în negru, albastru, violet și roșu - și dacă vrei să atingi ceva specific, poți să cumperi câteva și să le amesteci și cu preferințele tale puteți face pentru că sunt atât de accesibile). Este, de asemenea, foarte construibil, ceea ce înseamnă că puteți să-l păstrați fără să-l transformați într-un aspect tainic - perfect dacă doriți să obțineți un verde super-verde pentru un efect de vrăjitoare sau un purpuriu bogat pentru un costum diavol. Doar puneți pe un strat, lăsați-l să se fixeze câteva minute, apoi lăsați-l pe altul. Odată am făcut machiajul pentru o producție nudă de măsurare a măsurii la Teatrul Public în care fiecare actor a fost un cadavru. Dacă aceste vopsele pot rezista printr-un eveniment ghououl de 3 ore de la Shakespeare, vor fi bine pentru Halloween ".

Mehron Machiaj Paradise Machiaj AQ Face & Body Paint

Artistul de machiaj Cass Lloyd, care se specializează în proteze și machiaj special FX, preferă colecția Mehron Makeup Paradise Makeup (acestea vin în palete activate cu apă față de vopsele lichide), pentru că îi plac culorile și cum sunt pigmentate. "Vopselele Paradise sunt extrem de durabile, iar o cantitate mică de produse merge mult! Folosesc foarte mult în alb și negru, creându-mi privirile pentru a ușura sau a întuneca orice nuanță pe care o doresc. "

Colecția Paradise este un alt favorit al artistului de machiaj Lisa Prather (fostul artist de machiaj MAC, care se specializează în mireasă și aspectul Halloween - "acesta va fi cel de-al patrulea an consecutiv rezervat solid pentru evenimentele de Halloween"). Ea spune că paleta Pro Face Paint, în timp ce este scumpă, este cea mai bună dacă căutați o vopsea lungă, deși le puteți cumpăra individual. "Gama de culori este destul de spectaculoasă." Aici, vopselele individuale.

Mehron Paradise AQ Pro Palete pentru palete pentru fete

Și o paletă enormă de 30 de nuanțe pentru cei care doresc să experimenteze culoarea.

MAC Chromacake în 'Black Black'

Alb-negru sunt și nuanțe de bază în kitul de machiaj al lui Prather ("Aceste două culori au câștigat un statut VIP pentru că le folosesc cu o asemenea frecvență"), motiv pentru care preferă să plaseze pe acest negru super pigmentat de la Chromacake-ul MAC, negru, dar "negru negru". "Acesta vine cu o cantitate substanțială de produs și nu se va transfera atunci când vine în contact cu îmbrăcămintea", spune ea.

Kryolan Liquid Body Makeup

Perkins ne-a adus la o altă marcă de vopsea numită Kryolan, care este atât de bună, și chiar și-a câștigat locul în istorie la Jocurile Olimpice. "Creat de un chimist german în Berlin, acesta a fost machiajul oficial folosit pentru ceremonia de deschidere și de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 (cu toți acei acrobați transpirați), deci lucrurile sunt foarte bine făcute. Îmi plac mai ales metalicii futuristi cum ar fi cuprul, argintul și aurul ".

Kryolan AquaColor lichide UV vopsele

Pentru mai mult un aspect "Ziua-Glo", Prather spune că obsesia ei actuală este AquaColor Liquid UV Line a lui Kryolan. "Este o vopsea ultrafluorescentă care adaugă un culori viu de culoare cu sau fără lumini negre. Ar fi perfect pentru oricine caută să strălucească în întuneric la petrecerile lor de Halloween în acest an! "

Mehron lichid de amestecare

Și dacă vă place vopselele pe care le aveți, ci pur și simplu doriți să le faceți grippier, Prather ne-a trecut de-a lungul acestui sfat: "Pentru aspect care necesită o bază solidă (de exemplu, un schelet), optez pentru o aplicație airbrush folosind Mehron's Liquid Makeup diluat cu lichidul de amestecare Mehron ". Lichidul de amestec se leagă de vopsele și metale, ceea ce le face mai rezistente la apă: poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule, a unui burete sau a unei aerografe.

Piele-preppers

Ben Nye Neutral Set Pulbere incoloră

Deoarece machiajul lichefiat, cum ar fi Mehron's, este pe bază de apă, care va determina momentul în care este uscat - spre deosebire de versiunile bazate pe cremă care încă mai au o mișcare după ce le-ați aplicat - Perkins sugerează utilizarea unei pulberi de față pentru a evita orice degresare din sudoare sau frecare . "Puteți să-l păstrați prin folosirea unui protector, cum ar fi pudra de față neutră a lui Ben Nye, care este minunat pentru a ajuta la stabilirea mai multor machiaje lichefiate".

Dermablend Loose Setting Powder

Prather îi place să adauge o uzură lungă în machiajul corporal și aspectul vopselei cu pulberea de înfundare a lui Dermablend, care are un finisaj translucid care se amestecă în piele fără coacere sau încrețire.

Și instrumentele de care ai nevoie

Joly Pudră de Pudră pentru Pudră de Machiaj Pudră de 5 (5 bucăți)

Pentru o finisare curată și consistentă cu machiaj lichid, Perkins recomandă să vă vărsați culoarea pe o placă de hârtie mai întâi - "Nu folosiți niciodată mâinile pentru a le smulge pe corp. Nu veți obține niciodată o aplicație uniformă în acest fel. "- și folosiți un puf de pulbere de bumbac și de bumbac pentru a întări culoarea în piele.

beautyblender original: Burete de machiaj original pentru fundații, pulberi și creme

Prătătoarea spune că puteți folosi întotdeauna un BeautyBlender umed, ca o alternativă la airbrushing, de asemenea.

Instrumentul Bdellium SFX 153X Perie capilară

Instrumentele preferate de Lloyd pentru munca în caroserie sunt periile de la linia specială FX de la Bdellium Tools: "Sunt foarte bune și aplică machiajul grozav!" Utilizează peria capilară pentru detalii fine; stropirile de stropire pentru stropi de sânge, precum și stropii mari; și pensule cu benzi inversate pentru acoperirea suprafețelor mai mari.

Unelte Bdellium SFX 177 Perie netezită de curățare