recomandată de experți

Cel mai bun machiaj de Halloween pentru fata ta, potrivit artistei machiajului

Anonim

Chiar dacă rutina zilnică de machiaj este minimă - sau inexistentă - poate doriți să o formați pentru Halloween. Indiferent dacă vă transformați într-un verde, albastru strălucitor pentru a deveni o creatură Na'vi sau roșu închis pentru a se potrivi cu urechile diavolului, o vopsea cu fața viu pigmentată vă ajută să vă aduceți la viață costumul. Dar nu toate make-up-ul de Halloween sunt create egal, iar unele dintre produsele de calitate inferioară pot fi uscate sau dăunătoare pe pielea ta. Pentru a găsi cele mai bune opțiuni prietenoase cu pielea, am cerut trei artiști de machiaj - inclusiv un specialist pentru copii și un pictor cu statuie în stilul întregului corp - pentru topurile lor. De asemenea, am cerut experți pentru cel mai bun machiaj corporal pentru Halloween.

Cea mai bună vopsea pentru față

Mehron Liquid Makeup

Aproape fiecare artist de make-up am vorbit cu Mehron, un produs de calitate profesională, care este suficient de ușor de utilizat pentru ceilalți, ca lider în vopselele pentru față și corp. "Cu machiajul pe bază de apă, după ce este uscat, este setat." Morgan Wells, fondatorul Machiajului Jane Doe, îi place că vopselele lui Mehron, spre deosebire de unele alternative mai ieftine, nu conțin ingrediente pe bază de alcool, ceea ce, uscați-vă pielea mai mult decât orice alt machiaj. "Culorile sunt de asemenea construibile, astfel încât să puteți adăuga cât mai multe straturi de care aveți nevoie pentru a obține o nuanță perfectă.

Clasați

Mehron Machiaj Paradise AQ Face & Body Paint Vopsea de 8 culori

Alte produse Mehron au obținut, de asemenea, mărci de top de la artiștii de machiaj, inclusiv acele vopsele de față activate de apă recomandate de Wells. "O gamă largă de oameni folosesc aceste", spune ea, "de la pictori de corp la clovni și artiști de make-up." Și pentru că vopselele se spală ușor cu apă, Wells îi place să "pleci de noapte cu fața intactă, și nu lasă 50.000 de culori atunci când o eliminați.

Mehron Machiaj Pulbere metalică

Dacă te duci pentru aur (sau argintiu, cupru sau chiar lavanda metalică) fotograful și pictorul de trup Michael E. Allen îi place pudrele lui Mehron atât pentru detalii, cât și pentru cele îndrăznețe, cu tot corpul. "Se usucă [sau] umed și rămâne", spune el. "N-am avut niciodată plângeri din partea clienților pe care i-am folosit."

Cel mai bun pentru copii

Go Green Paint Face

Cand vine vorba despre pielea sensibila a copiilor, Stacy Chen, artist si cofondator al companiei de pictura pentru fete a copiilor, Silly Cheeks, avertizeaza ca "parintii ar trebui sa evite folosirea markerilor sau vopselelor de arta si artizanale pe care le au deja acasa. Acestea nu sunt menite a fi folosite pe piele și au substanțe chimice dure ". În schimb, ea recomandă alegerea machiajului organic, ca și aceste vopsele de la Go Green, care sunt hipoalergenice, vegane și fără parfumuri și parabeni.

Cel mai bun pentru aplicarea protezelor

Ben Nye Latex lichid

Dacă vă "îmbunătățiți" aspectul cu un nas vrăjit sau cu o rană înghițită, Wells sfătuiește să nu folosiți adezivii ieftine - de obicei guma de spirit - care în mod obișnuit vin cu recuzită, deoarece, spune ea, nu sunt "distractive pentru a pune și nu este distractiv să decoleze. "În schimb, îi place lui latex lichid Ben Nye, care este atât un adeziv, cât și un instrument de amestecare. "Acesta este cel mai bun pariu când aplicați o proteză", spune ea.