cele mai bune pariuri

Cea mai bună vrăjitoare de vrăjitoare de Halloween are o brimă curbă, dublă

Anonim

Obiectivul : găsiți cea mai durabilă pălărie de vrăjitoare. Pentru a evalua opțiunile, am vorbit cu un grup de profesioniști: vrăjitoarele bântuite, ale căror locuri de muncă necesită ca accesoriile lor definitive să dureze mai mult de câteva sezoane.

Verdictul : În timp ce cea mai de bază pălărie de taffeta se duce pentru 2.99 dolari la unele magazine de costume mega, vrăjitoarele serioase preferă să investească în ceva mai substanțial - și anume, Hat Witched Witch Hat (de la $ 62 la etsy.com) de hatmaker Fiona FixMitchell. Îl satisface chiar pe cei mai pretențioși vrăjitoare, cum ar fi Jamie Keller, care joacă Vrăjitoarea răutăcioasă la "a 13-a poartă" din Baton Rouge, și Katie Luscombe, ucenic la Clownon Hill's Halloween Lady. Esteticul pălăriei este un perk (silueta este încurcată, un triunghi imperfect este mai realist, conform acestei mulțimi), dar adevăratul avantaj este robustitatea sa. Covorașul este dublat pentru longevitate, iar materialul este lăcuit - deși vrăjitoarele ecoconsente pot opta pentru țesătura fabricată din sticle reciclate.

Wizard of Oz Vrăjitoarea răului din West Hat

Mai multe pălării aprobate de vrăjitoare

Black Hat Witch

Cea mai simplă (și cea mai elementară) versiune a unei pălării vrăjitoare; nu puteți merge prost cu această siluetă și luciu. Acesta este un bun vanzator perene la megastre de Halloween din New York City, cum ar fi Costume Center Frank Bee si Costume New York.

Șiretul vrăjit al vrăjitoarei

Un best seller la Halloween Express, potrivit lui COB Brad Butler, designul sculptural al pălăriei rupte funcționează cu un număr de costume sexy, clasice și vrăjitoare. Structura sa mai puternică înseamnă, de asemenea, că vă poate ține propriile decorațiuni.

Black Velor Witch Hat

Dacă doriți să canalizați vibrațiile coloniale ale încercărilor de vrăjitoare Salem, încercați acest topel de viteză, o alegere populară la Abracadabra, potrivit Cristinei Guerra din magazinul Manhattan.

Lace Witch Hat

Delicat și absolut, acest număr de dantelă conferă o mică intrigă în cel mai subtil mod, mai ales dacă doriți să ștergeți hainele grele și să mergeți ca o vrăjitoare diafană. Este un best seller la Abracadabra.