alegerea poporului

Cele mai bune aspiratoare handheld de pe Amazon, conform recenzentilor hiporentziastici

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre aspirațiile noastre preferate aici, și apoi am dat înapoi pentru o privire mai cuprinzătoare la cele mai bune aspiratoare de pe Amazon, aici ne uităm la cele mai bune vacuum handheld, aspiratoare portabile, și DustBusters, potrivit recenzorilor. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun vacuum handheld fără fir

Black & Decker CHV1410L Vacuum de mână cu litiu cu acumulator 16 V fără cască

4, 2 stele, 14, 337 de recenzii

"Noi avem două dintre acestea și le iubim atât de mult încât am dat-o doar mamei mele. Îi place și ea. De ce ne plac atât de mult? În primul rând, ele sunt foarte puternice pentru o mână vac. Cu trei copii mici și o pisică foarte murdară, am folosit acest vac pentru a ridica cerealele vărsate (umede și uscate), alimentele pentru pisici, pisica de pisică, pisica de pisică pe mobilier, praful de gips-carton (gaurirea copiilor); un fel de hrană vărsată imaginabilă cu copii mici. Niciodată nu a avut o problemă. În al doilea rând, este ușor de golit. Puteți să scoateți partea frontală și să o aruncați sau să o scoateți din spate (pentru curățarea filtrului) și goliți-o în acest fel. Adesea trebuie să folosim drumul din spate pentru a ne asigura că eliminăm toate blocurile Lego care au fost supuse accidental. În cele din urmă, este ușor să curățați filtrul. După cum am spus, l-am folosit pentru a ridica o mulțime de păr și praf de gips-carton. Capacitatea de a scoate rapid filtrul și chiar de a-l spăla este imensă. Ultimul punct: are o viață extraordinară a bateriei. Dacă aveți copii, veți înțelege atunci când spun că, cu multe dintre celelalte mâini de vacanță ale noastre, bateriile mor mai mult înainte de finalizarea lucrării de curățare. Acest vac va dura și va dura. "

Cel mai bun DustBuster fără fir

Black & Decker HHVI320JR02 Vacuum de mână cu litiu fără fir DustBuster, Magic Blue

4.1 stele, 2.097 comentarii

"Foarte mulțumit! Primul lucru pe care aș dori să-l menționez este duza telescopică. Aceasta este o caracteristică excelentă (se extinde la aproximativ șase centimetri) și vă permite să intrați în spații strâmte. Aspirația este foarte bună. Filtrul și bolțul de praf sunt destul de ușor de curățat și nu necesită eforturi excesive pentru a se deschide. Ergonomic, este bine echilibrat, se potrivește bine cu mâna, iar comutatorul pornit este oprit ușor cu degetul mare. În general, acest vid fără fir este potrivit pentru o utilizare ușoară ușoară și sunt sigur că îmi va servi bine pentru anii următori. "

Cel mai bun vid cu mânere cu furtun

Shark Rocket Corded Hand Vac (HV292)

4 stele, 453 comentarii

"Am vrut un aspirator de mână mic și ușor, pe care aș putea să-l iau cu ușurință și să-l folosesc pentru a curăța rapid ceva în jurul casei. Am vrut ceva cu adevărat puternic. Și am vrut unul cu un cablu, deoarece cei fără fir pierd prea mult puterea și mi-am dorit una fără saci, deoarece canistrele sunt mult mai ușor de folosit. Rachetul Shark este una dintre cele mai bune vacante de acolo, care au îndeplinit toate criteriile mele. Și când am aflat că e făcută de aceeași companie care face mixere Ninja, am fost vândut - îmi place și produsul respectiv. Oricum, îmi place acest vac! Este mic, ușor, puternic, iar atașamentele sunt cele perfecte care se obișnuiesc foarte mult. Chiar dacă multe aspiratoare vin cu mai multe atașamente, acestea sunt cele pe care le veți folosi cel mai des. Singura mea critică față de această unitate este faptul că nu există nici o modalitate de a înfășura cordonul; M-am prins prin a lua una din aceste curele de Velcro și leagăn cablul la mâner. În afară de asta, îmi place acest vid și îl recomand foarte mult. "

Cea mai bună vidă de mână fără fir cu furtun

Black & Decker BDH2020FL 20V Max Litiu Flex Vac cu perie de păr pentru animale de companie - fără fir

4 stele, 1.246 comentarii

"Am avut acest vid timp de câteva săptămâni și trebuie să spun că este foarte convenabil. Îl folosim în permanență cu atașamentul pentru părul de companie (avem un laborant blonde și un câine de baschet) atunci când compania se apropie pentru a alerga rapid peste canapele. Cu furtunul său, acesta poate ajunge sub locuri pe care alte valete compacte nu pot. Fiind mic și fără fir ne oferă o portabilitate excelentă, care ne permite să facem rapid scările noastre, un punct de frustrare cu vidul nostru normal. Este suficient de puternic pentru a face locurile de muncă pe care le cerem să le facă ".

Cel mai bun vacuum manual pentru părul de companie

Bissell Pet Eraser Handheld Vacuum, cu cordon

4, 4 stele, 5, 269 comentarii

"Acest vid a fost o poveste de dragoste pentru păstrarea canapelelor noastre de pisică fără păr atunci când am terminat compania. Am incercat alte cateva metode de indepartare a parului de pe canapeaua noastra (banda de conducte, DustBuster, vid cu atașament de păr pentru înlăturarea parului, cineva chiar a recomandat un racleta) care pur și simplu nu a funcționat. Am fost reticenți în a cumpăra un astfel de produs specializat și speram că vidul nostru regulat ar face truc, dar când ne-am găsi mereu cu mobilier "păros", am știut că avem nevoie de ceva mai bun. Am împrumutat de la inginerii mei o mașină de spălat păr de păr și am fost uimită de cât de bine a funcționat. Aspirația este foarte puternică, iar vârful cauciucului ajută la răzuirea părului care trebuie aspirat. Ceea ce mi-a luat 30 de minute este acum făcut în 5, deoarece nu mai trebuie să trec peste fiecare suprafață de zece ori pentru a elimina tot părul. Cablul este o lungime mare, și nu am simțit niciodată că este prea scurt sau în cale. Mi-ar recomanda cu siguranță acest lucru pentru oricine cu animale de companie care a încercat totul altceva pentru a obține mobilierul lor curat. "

Cel mai bun vacuum manual pentru pisica de gunoi

Dirt Devil Scorpion Quick Flip Cordless Bagless Handheld Vacuum

4, 2 stele, 3, 333 comentarii

"Acest lucru este minunat! L-am cumpărat pentru că m-am săturat să mănânc așternutul pisicilor care înconjoară cutia de pisică a pisicii mele. Puterea acestui vacuum este incredibilă. Ea e de rahat cu nici o problema. Calitatea vidului este superbă.

Când este pornit, este destul de tare, dar l-am cumpărat strict pentru a ridica așternutul pisicilor, așa că de obicei nu o folosesc mai mult de 40 de secunde la un moment dat. Și, de asemenea, îmi place că este conectat, deci nu trebuie să-mi fac griji în ceea ce privește încărcarea bateriilor în viitor. "

Cel mai bun vacuum handheld fără fir pentru spații înguste

Black & Decker BDH2000PL MAX Litiu Pivot Vacuum

4, 2 stele, 7, 123 comentarii

"Acesta este un vacuum excelent pentru mâini. Este puternic, cu aspirație foarte bună și este perfect pentru curățarea miezurilor și mizeria copiilor mei și a câinelui concediu pe mobilier și podea. Goliți-o foarte ușor, doar ridicând capacul lateral. Duza este îngustă, permițându-vă să intrați în spații strâmte, cum ar fi sub mobilier. Capul pivotant este foarte util și ușor de controlat cu ajutorul unui buton de pe mâner. De asemenea, se îndoaie frumos într-un pachet compact mic pentru încărcarea pe suportul inclus. Am avut un DustBuster mai ieftin înainte de asta, dar aceasta este o mana mult mai buna in toate modurile. "

Cel mai bun vacuum manual pentru mașini

Black & Decker baterie BDH2000L cu acumulator litiu-ion cu acumulator de 20 volți Max

4, 2 stele, 1, 293 comentarii

"A cumpărat acest vid pentru mașina mea. Eu conduc Lyft și Uber, atât de grele. Până acum, produsul funcționează excelent! Au făcut cercetări destul de ample și acest vid a dat cele mai multe lovituri pentru buckul său ușor.

Îl pot transporta într-un rucsac de dimensiuni medii. Are atașamentul de adaos și atașat pentru animalele de companie, așa că nu am părți suplimentare cu care să mă aflu. Îl încasez peste noapte.

după mai multe utilizări și durează câteva zile de utilizare de cinci până la zece minute. "

Cel mai bun vacuum portabil uscat umed

Armor All 2.5 Gallon, 2 Vârf HP, Utilitate umedă / uscată

4, 3 stele, 3, 107 de comentarii

"Un pic de putere pentru un astfel de model mic de vac-uscat. Foarte mulțumit de cumpărare! A suflat băltoace (literal) din covorul nostru, atunci când am avut o scurgere. Aș fi preferat un tanc mai mare, dar într-adevăr asta e doar că sunt leneș. Foarte ușor de golit, curățați și / sau înlocuiți filtrele. Poate suge sau sufla, ambele cu presiune puternică consistentă. "

Cel mai bun vid mini-handheld

Fuller Brush Mini Maid Handheld Vacuum cu unelte

4 stele, 244 comentarii

"Dragostea - și șocată de puterea pe care o are acest mic mini! Am cumpărat acest lucru pentru că vroiam ceva mic care nu era reîncărcabil. Am trecut prin alte patru [aspiratoare mobile] cu baterii reîncărcabile. Toți ar pierde puterea aproape imediat, chiar și după ce au fost acuzați, și ar deveni mai slabi și mai slabi. Așa că am renunțat la acest stil și am optat pentru un model cu coardă. Acesta este minunat. "

Cel mai bun vacuum portabil Dyson

Dyson V6 Trigger - fără fir

4, 2 stele, 723 de recenzii

"Nu am putut trăi fără asta. Am un câine de ghidare de laborator și se varsă ca ploaia prin casă. Se aspiră aproximativ două ori pe zi. Această mică unitate portabilă este perfectă. Am mai avut și alte valențe fără fir și se înfundă, filtrul trebuie schimbat sau nu are puterea de a suga părul câinelui. Mi se pare că timpul de funcționare de 20 de minute pe puterea maximă este mai mult decât suficient pentru a zip prin casă. În zilele de curățare, folosim plug-in-ul Dyson, dar acest mic tip ne păstrează în mod normal. "