alegerea poporului

Cele mai bune scaune de înaltă pe Amazon, potrivit revistei Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. Din acest motiv, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine cotate produse și identificăm cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune cărucioare , cărucioare cu două cărucioare și scaune pentru copii pentru copii, aici suntem zero la cele mai bune scaune înalte așa cum sunt revizuite pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune scaune înalt convertibile

Graco Blossom Sistem de șezut de scaun cu șase scaune convertibile 6-în-1

4, 6 stele, 1, 983 comentarii

"Un absolut must-have! Am același sistem de ședere, încă în stare excelentă, după trei copii, și încă suntem puternici cu asta! A fost folosită de toți copiii mei și am reușit să folosim simultan scaunul de înălțare și scaunul înalt pentru copiii mei în timpul diferitelor etape de viață. A durat ani și asta este mai mult decât am fi sperat vreodată. Cu modul în care se produc produsele în aceste zile, sunteți norocos să obțineți ceva care să dureze un an, să nu mai vorbim de aproape patru ani și jumătate (și trei copii mai târziu). Sunt, de asemenea, impresionat că curelele și integritatea scaunului sunt încă în stare excelentă de 110%. În general, cel mai bun buy baby am avut. "

Graco DuoDiner LX Pat pentru copii 3 în 1

4, 5 stele, 442 de recenzii

"Ne place acest scaun înalt. Este atât de ușor de pus împreună și calitatea este super. Tăvile duale sunt minunate, astfel încât să poți să scoți căptușeala cu o singură mână și să o arunci în chiuvetă pentru a se spăla. Se rotește cu adevărat fără probleme, așa că pot să-mi trag copilul dacă trebuie să ne mișcăm. Și îl împingem în colț atunci când nu este folosit. Caracteristica înclinată este minunată dacă hrănești o sticlă. Ne place ca aceasta sa creasca si ea cu ea. Materialul scaunului este foarte ștergător și nu iese, astfel încât să îl puteți spăla în mod corespunzător. Ar recomanda cu siguranță. "

Graco SimpleSwitch Scaun înalt de 2 în 1

4 stele, 1.243 comentarii

"Îmi place foarte mult acest scaun înalt. E pentru bebelușul nr. 4, așa că am trecut prin niște scaune, de la 250 de dolari până la clipuri pe scaunele de podea și trebuie să spun că cred că este preferatul meu! Este foarte ușoară, are un profil mic și totuși de dimensiuni reduse, se îndoaie, o ștergere foarte ușoară dintr-o singură mână, curelele sunt atât de cinstite și nu greoaie, cum ar fi unele, copilul are o mulțime de spațiu pentru a crește și îmi place cât de ușor este de a șterge. Este simplu, dar funcțional și nu am putut fi mai fericit! "

Canapea High-Convertible High

4 stele, 1.402 de comentarii

"Ne place acest scaun. Când fiica noastră era foarte tânără, l-am folosit ca un scaun înalt standard, observând cu plăcere că mâncarea aruncată de la nivelul superior era cel mai adesea prinsă pe platforma de masă de sub ea. Apoi, când vrem să mănânce în timp ce ne uităm la televizor, am scos topul și am pus-o pe scaunul mai scurt, unde era cam la aceeași înălțime cu masa de cafea. Apoi am observat că preferă să stea pe scaun fără tavă, așa că am tras-o la masă, creând setul propriu de fotolii. Acest set este remarcabil de versatil. "

Cel mai bun scaun înclinat

OXO Tot scaun de înaltă seedling

4 stele, 280 comentarii

"Ne iubim scaunul înalt. Este ușor de curățat și de asemenea frumos. Ne place foarte multe moduri în care poate fi ajustată în special. Când fiica noastră a început să o folosească, a trebuit să o înclinăm înapoi în poziția mijlocie, sau să-i dărâmem cerealele lichide și piureurile. Când i-am dat o ceașcă sippy, l-am întoarce tot drumul ca să o ajutăm să bea. Acum că ea are aproape 9 luni, putem să o lăsăm în poziție verticală și se simte bine. Tava continuă foarte ușor, este ușor de decolare și are poziții de ajustare pentru diferite dimensiuni ale copilului. Perna scaunului este foarte ușor de șters și se usucă repede. Am fi cumpărat din nou într-o bataie de inimă.

Cele mai bune scaune înalte pliabile

Scaun înalt Joovy Nook

4, 5 stele, 398 comentarii

"Îmi place, iubesc, iubesc acest scaun. Nu numai că este ușor de curățat și ușor de folosit, dar culoarea și stilul sunt minunate. De asemenea, se îndoaie ușor și putem să o ascundem. Trăim într-o casă foarte mică și ne îngrijorăm de afluxul de articole pentru copii. Aceasta nu este pe radarul nostru, deoarece este convenabil și portabil să se ascundă atunci când este necesar. Încercarea detașabilă este ușor de accesat și dezactivat pentru curățare; Îmi place și leagănul lateral ".

Graco Slim Snacker High Chair

4, 5 stele, 351 comentarii

"Aceasta este o necesitate pentru orice mamă ocupată. Îmi place că pot deschide și închide acest lucru cu o singură mână. Caracteristicile înclinate ale scaunului o fac folositoare pentru un copil dacă doriți să le așezați fără să folosiți un scaun care se află pe podea sau pe un tejghea. Copilul dumneavoastră poate crește cu acest lucru și nu veți fi dezamăgiți. Culoarea este neutră și se potrivește în orice cameră. Scaunul este un material ușor de curățat, iar tava este ușor de decupat și fixat. "

Tendința bebelușului Sit dreapta sus

4.3 stele, 143 comentarii

"Ador pe acest scaun înalt! Scaunul este atât de ușor de spălat și îmi place tava dublă. Are înălțime reglabilă, se înclină, se îndoaie plat (pentru o împachetare mai ușoară dacă călătoriți foarte mult) și este atât de drăguț pentru un preț atât de mare. Vă recomandăm foarte mult! "

Cele mai bune scaune din lemn de înaltă calitate

Abiie dincolo de scaunul de lemn din lemn cu tava

4, 7 stele, 956 de recenzii

"Iubiți, iubiți, iubiți acest scaun înalt. Ne bucurăm cât de ușor este să cureți, cât de reglabilă este, cât de compactă este și cât de frumoasă este. Serios, acest scaun este o operă de artă și arată chiar mai bine în persoană. Pălării la creatorul acestui scaun - în mod clar au fost conștienți de capcanele tuturor celorlalte scaune de înaltă de pe piață și s-au străduit să facă cel mai bun produs posibil. Îmi place că tava are două poziții de clic. Când este în poziție mai apropiată, tava este frumoasă și aproape de corpul copilului meu, astfel încât să minimizeze alimentele care cad pe scaun. Sunt foarte impresionat de asta.

Scaun Stokke Tripp Trapp

4 stele, 545 de recenzii

"Acest scaun este scump, dar având în vedere că o vom folosi cel puțin de două ori pe zi timp de mai mulți ani, merită fiecare bănuț. Locuim într-o casă din 1946, cu o mică sală de mese, și am vrut ceva pe care l-am putea trage până la masă. Îmi place să se potrivească exact cu masa, ca un alt scaun și să se amestece. Fiica mea mănâncă la masă cu noi, ceea ce cred că este bine când ne cinăm împreună ca o familie. De asemenea, este cu adevărat ușor de curățat. Fără cearceafuri pe care trebuie să le scoți și să le spălați. Nu există crăpături pentru ca mâncarea să fie prinsă.

Excelent scaun de lemn din lemn

4.3 stele, 342 comentarii

"Îmi place cu adevărat acest scaun. Este lemn masiv; sigur și stabil. Am unul pentru cel mai vechi si apoi am cumparat o secunda pentru cel mai tanar. Băieții mei sunt 2 și 1 și ambii urcă și fac lucruri nebunești. Acest scaun este robust și poate să-și mențină alpinismul, fiind capabili să se ridice singuri - cu mine, privindu-mă chiar acolo, dar în cazul în care scaunul este sigur și nu a atins niciodată. Ceea ce îmi place cel mai mult este designul simplu și culoarea naturală. "

Keekaroo Înălțime Dreapta Copil High Chair

4, 5 stele, 149 comentarii

"Am fost ezitant de aceste price-înțelept, dar disperat pentru o soluție mai bună pentru copiii noștri de super-fidgety la ora cinei! Scaunele de rapel nu funcționau, așa că am luat plonja după citirea recenziilor și sunt foarte mulțumit! Au făcut masă mult mai plăcută. Am descoperit că confortul și ușurința acestor scaune ne încurajează să jucăm mai mult Play-Doh și să realizăm împreună mai multe proiecte de artă. Cu siguranță merită! "

Cel mai bun scaun mobil portabil

Ciao! Pat de dormit pentru copii portabil

4.3 stele, 2.297 de recenzii

"Acest scaun înalt este uimitor! Am cumpărat acest lucru când fiica mea avea 7 luni. De când sunt în armată, călătoresc destul de des și pot să o iau oriunde. De obicei o las în mașină, deoarece este mulțumită să joace în ea indiferent unde suntem. Ea vine cu curele pentru ao ține în siguranță în scaun, dar nu am fost nevoită să le folosesc. Designul o ține înăuntru. Îmi place că dopul are un capac din plastic care poate fi ușor șters când este necesar. Picioarele au o încuietoare pe ele pentru a vă asigura că sunt complet dezvelite. De asemenea, vine cu o cutie de transport drăguță, realizată din material mult mai gros decât acele scaune reîncărcate de la Walmart. Făcut foarte robust și arată minunat! "

Cele mai bune scaune înalte

Chicco Caddy Hook-On scaun

4.3 stele, 1.099 comentarii

"Acest lucru se schimbă în viață. Folosim acest lucru ori de câte ori ieșim să mâncăm și cel puțin ne-am apropiat de noi să ne întrebăm ce este. Ia asta pentru un cadou pentru fiecare prieten al meu. Este atât de ușor de utilizat și este foarte robust pe orice tip de masă. Mai bine decât publicul, scaunele murdare! "

Inglesina Fast Table Chair

4, 5 stele, 987 de opinii

"Iubesc absolut aceste scaune! Rugam o zi de ingrijire si le folosesc in fiecare zi! Curăță atât de ușor cu un prosop umed. Materialul este gros și robust și se înșurubează foarte bine pe masă! Alegerea mea nr. 1 a scaunului înalt! În plus, se pliază și pot fi puse în geanta de depozitare atașată foarte repede și ușor. Am folosit multe feluri de scaune înalte, dar acestea sunt cele mai bune, economii de spațiu și minunate pentru călătorii. "

Cel mai bun scaun modern

Boon Flair Highchair

4.1 αστέρια, 528 αξιολογήσεις

"Cumpărați-mi copiii FAVORITE vreodată! Îmi place, iubesc, iubesc asta. Nu am cumpărat o mulțime de articole de bilete pentru băiețelul meu, pentru că am crezut că este o pierdere, deoarece acestea cresc din aceste lucruri atât de repede, dar acesta este un MUST-HAVE. Mi-ar plăcea cu bucurie banii din nou. Se rostogolește foarte bine pe podelele mele din lemn de esență tare, fără a le deteriora și este SUPER EASY pentru a curăța !!!! Pur și simplu șterg cu un șervețel Clorox și spăl tava cu apă cu săpun și VOILÀ arată ca nou! E AWESOME și arată atât de modern. "