alegerea poporului

Cele mai bune coroane de vacanță de pe Amazon, conform Recenzentului Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . Din acest motiv, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine cotate produse și identificăm cele mai convingătoare. Am acoperit cei mai buni copaci de Crăciun artificiali , toppers de pom de Crăciun, lumini de Crăciun și hârtii de împachetat , iar acum suntem cu zero la cele mai bune coroane de flori de pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune coroane verzi

Depozitul de coroane Arbor Artificiale Boxwood 22-inch cunună

4 stele, 109 comentarii

"Am comandat această coroană după căutarea unei coroane de primăvară de bază de luni întregi. Nu am fost dezamăgit! Această coroană vine într-o cutie frumoasă, cu ambalaj cu bule pentru a împiedica zdrobirea produsului. Am deja-o atârnând pe ușa din față și e perfectă. Nu puteam fi mai multumit! Este bine făcut, are o buclă curată pentru a atârna pe o cârligă de coronite și arată real! Dragoste, iubire, dragoste, iubiți această coroană! "

Pure grădină rotundă 15-inch cunună

4, 2 stele, 384 comentarii

"Cea mai bună cunună pe care am cumpărat-o vreodată! Nu se estompează, arată bine și este ușor de decorat pentru orice anotimp. Mi-am donat toate celelalte coroane și am ținut-o pe ușă tot anul și se va schimba panglici, flori și alte piese decorative. Mi-ar cumpara cu siguranta aceasta coroana din nou! Imi place!!"

Aproape 20 de centimetri de flori de măsline

4.3 stele, 178 comentarii

"Sotul meu grec și cu mine aveam așteptări mari pentru o coroană de măsline, mai ales una care avea un loc special deasupra patului nostru. După mai multe ore de cercetare online, am decis că acest lucru ar fi cel mai bun pariu. Puțin și iată, această coroană este înfricoșătoare. Dimensiune mare, calitate superioară, iar soțul meu mi-a întrebat dacă a fost făcut din ramuri de măsline reale! Vă recomandăm foarte mult. Dacă căutați o coroană de măsline, luați asta. "

Cele mai bune coroane de toamnă

Depozitul de coroane Woodbury de dovleac Harvest Silk 22-inch cunună

4, 8 stele, 170 comentarii

"Este o coroană frumoasă. Culorile sunt vibrante și sunt foarte pline (fără pete sau goluri goale). A fost la prețuri rezonabile - am făcut o mulțime de coroane și mi-am cumpărat separat componentele, așa că pot spune că această coroană este o valoare bună pentru banii tăi. De asemenea, a fost bine ambalat într-o cutie de protecție robustă. "

Depozitul de coroane Appalachia Berry Silk 22-inch cunună

4, 7 stele, 147 comentarii

"Bogăția culorii, varietatea de fructe de pădure și plinătatea frunzelor fac ca această coroană să fie un asomorcător. A ajuns într-o stare perfectă și voi fi capabil să-l păstrez în acest fel de ani de zile din cauza cutiei de depozitare substanțiale. Nu puteam fi mai multumit de această achiziție. "

Cele mai bune coroane de Crăciun

Darice Crăciun artificial de Crăciun de 24 de centimetri

4, 4 stele, 238 de recenzii

"Pentru a găsi o coroană de această dimensiune și cu versatilitatea aranjamentului și a structurii, va trebui să plătiți 50 de dolari în altă parte, mai ales dacă ar avea decorațiuni pe ea. În timp ce aici, ajungi să aranjezi coroanele așa cum vrei tu să le împodobi. Este versatil pentru fiecare ocazie! Când vine Paștele, aș putea să fac iepuri, și când va veni patrulea lună, OMG! Crăciunul este cu siguranță intenția mea pentru această coroană, dar versatilitatea nu poate fi achiziționată. Îmi place și este foarte ușor de amenajat și decorat. Acele se îndoaie foarte ușor. A se distra!"

Compania Națională de Arbori 48-Inch Norwood bridă brad cu lumini clare

4 stele, 45 comentarii

"Coroana este absolut superba. Atât de ușor de pus împreună. Este chiar mai superb în persoană. Merită fiecare bănuț! M-am gândit să pun niște decorațiuni pe ea, dar nu are nevoie de nimic! Îl am pe un perete exterior al casei mele. Când nu se aprinde în timpul zilei, unele decorațiuni ar fi frumoase, dar când luminile se aprind pe timp de noapte.

absolut uimitoare !!!!!! Ar recomanda acest lucru. "

Depozitul de coroane Whitehall a decorat o coroană de Crăciun de 22 inch

4.9 stele, 54 comentarii

"Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra o coroană artificială care arată scump, dar nu vă va costa un braț și un picior, ați găsit-o! Acesta este un frumos, de înaltă calitate decor de Crăciun pentru ușa ta. Se livrează într-o cutie de carton foarte robustă, care poate fi utilizată pentru a vă stoca coroana după sfârșitul Crăciunului. Ornamentele roșii sunt pline de culoare și se deosebesc cu adevărat de verdeață. Vă rugăm să fiți informat că nu vine nimic cu care să-l atașați la ușă, așadar aș recomanda să cumpărați un cârlig de cununie. Nu puteam fi mai fericit! "

Depozitul de coroane Queensbury a fost decorat cu coroana de Craciun de 22 inchi

4.9 stele, 44 comentarii

"Am vrut o nouă coroană pentru ușa din față a casei noastre și am nevoie de una care să tolereze expunerea la frig și zăpadă (trăim în Alaska). Există multe coroane frumoase pe Amazon (și alte site-uri de vânzare cu amănuntul); cu toate acestea, în cercetările mele, am descoperit că multe dintre ele nu au fost destinate expunerii la o vreme reală de iarnă, care a fost prioritatea nr.1 pentru mine. Această coroană de la Depozitul de coroane este superbă, a ajuns în doar câteva zile și a venit într-o cutie robustă pe care o pot păstra cu ușurință și a stoca coroana în (bonus!). Este minunat pe ușa din față și în prezent rezistă destul de bine zăpezii - arată minunat cu zăpadă cuibărită în ramuri și ornamente. Aș mai cumpăra din Depozitul de coroane? Absolut!"