lucruri despre care nu vorbim

Cele mai bune tratamente hemoragice la domiciliu, conform gastroenterologilor

Anonim

În timp ce noi toți s-ar putea să fim curioși în legătură cu cel mai bun tampon probiotic sau tampon probiotic sau remediu rău la rece , poate fi dificil să discutăm aceste lucruri mai personale . De aceea abordăm lucrurile despre care nu vorbim , o serie în care descoperim cele mai bune lucruri legate de igienă, sex și funcții corporale cu care avem nevoie, dar care ar putea fi prea rușine să ne întrebăm. În această tranșă, consultăm experții cu privire la cele mai bune remedii pentru hemoroizi.

Dacă aveți nevoie de un alt motiv pentru a vă teme de epidemia de ședere prea mult timp, lăsați-l să fie hemoroizi. Pentru cei neinitiati, hemoroizii sunt venele umflate in anus si rect, iar actul simplu de sedere creeaza o configuratie ideala pentru ca ele sa infloreasca. "Ședința pune presiune constantă în jos în zona rectală, încetinind fluxul sanguin și sporind șansa de formare a cheagurilor și umflarea", spune gastroenterologul Jeffrey S. Crespin. Cel mai simplu mod de a le evita "> Donald Tsynman de Manhattan Gastroenterology.

Pentru cei care se confruntă cu hemoroizi, tratamentele topice pot fi foarte utile pentru scăderea durerii și a iritației, cu excepția hemoroizilor trombozați severi care necesită îngrijiri medicale suplimentare. Aici, Crespin și Tsynman ne conduc prin unele dintre cele mai bune tratamente la domiciliu pentru hemoroizi, de la salve topice până la băi calde pentru tusul tău.

Tratamente topice

Preparat H Cremă anti-cremă de tratament cu hidrocortizon 1%, eliberare maximă a forței

Unul dintre cele mai frecvente tratamente pentru hemoroizi este o doză de hidrocortizon, un steroid care ajută la reducerea inflamației și mâncărime în zona rectală. S-ar putea să începi cu un produs de hidrocortizon ca Preparatul H, pe care Crespin îl recomandă, dar ar fi înțelept să nu-l aplici pe plan intern.

Preparatul H Gel de răcire hemoroidală

Iată o altă opțiune din Pregătirea H preparată cu aloe: oferă un efect de răcire pentru mâncărime, arsuri de fund.

Rectificarea durerii pentru hemoroizi și alte tulburări anorectale

Și dacă ai nevoie de ceva mai puternic, o altă opțiune ar fi să amulezi zona în totalitate. Crespin sugerează Recticare, care conține 5% lidocaină. "Aplicați-l local pe plan local de două ori pe zi sau după mișcări intestinale - probabil oriunde de la cinci zile la două săptămâni".

Tuburi de răcire pentru medicamente (40 conte)

Tucks tampoane cu hazel vrăjitoare sunt o altă sugestie comună pentru hemoroizi suferinzi. Crespin spune că astringentul poate fi presărat în zonă pentru a calma iritarea și are un efect similar de răcire ca și Preparatul H de mai sus.

Mijloace de sutien inferioare

Baia Carex Sitz

Tsynman recomandă, de asemenea, băi de baie, care sunt băi calde pe care le atașați la toaletă. De fapt, stați în această apă caldă (aproximativ trei centimetri din ea) timp de 15 minute pentru a reduce umflarea și inflamația și, de asemenea, pentru a vă relaxa mușchii.

DMI perna pentru scaun

Și noi am fi remis să nu mai vorbim de renumita pernă de gogoasă, care este utilă pentru persoanele care au suferit traume în zona costisitoare sau în zona prostatei și este frecvent utilizată de către persoanele care suferă de hemoroizi pentru a diminua presiunea asupra tusei lor.

Alte sugestii utile

Miralax Laxative Powder

Producătorii de dedurizare a stomacului și suplimentele de fibre merg adesea mână în mână cu aceste tratamente pentru hemoroizi, pe care Crespin le spune pacienților săi pentru a preveni constipația. El recomandă Miralax (care a fost, de asemenea, o sugestie populară din partea gastroenterologilor pentru tratarea IBS).

Metamucil Fiber Supplement

Cel mai răspândit supliment de fibre este Metamucil, deși puteți merge și pe ruta generică cu ceva asemănător cu Psyllium Husk.

Lorell Sit-to-Stand Monitor Riser

Și dacă într-adevăr doriți să evitați problema ședinței în general, am putea sugera un convertor de birou care să vă ajute să faceți niște pauze de pe scaunul dvs. de birou.