alegerea poporului

Cele mai bune proiectoare Home Theatre de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare.

În timp ce am devenit poetic despre un proiector cu cub care se potrivește cu palma mâinii tale , a cercetat cele mai bune mini-proiectori de pe Amazon și a auzit de la Select All despre farmecul unui proiector ieftin de acasă , aici săpăm adânc în cele mai bune proiectoare pentru home theater de pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun proiector home cinema 4K cu HDR

Optoma UHD60 4K proiector inteligent de înaltă definiție Home Theatre

4.1 stele, 165 comentarii

"Am înregistrat peste 600 de ore de lampă pe proiectorul Optoma UHD60 și încă mă prind spunând:" Uite, uită-te la acea imagine frumoasă ". Calitatea imaginii este remarcabilă și foarte luminată! De asemenea, am cumpărat un televizor OLED high-end și am comparat conținutul împreună cu aceeași sursă. În timp ce televizorul arăta excelent, proiectorul a funcționat la fel în majoritatea scenariilor sau chiar mai bine atunci când a venit la sport. Chiar și soția mea, care nu-i pasă de calitatea imaginii și cea mai recentă electronică, apreciază frumusețea imaginii pe care acest lucru o creează! În mod constant, oaspeții mi-au spus că nu pot crede că este o imagine proiectată. "

Cel mai bun proiector cu ultrasunete 4K home theater

ViewSonic PX747-4K Proiector 4K cu 3500 lumeni

4.3 stele, 247 comentarii

"Acest proiector a depășit așteptările mele în mod semnificativ! Chiar și cu unele dintre lămpile mele în sufragerie, am reușit să o văd clar. Culorile păreau într-adevăr minunate și m-am uimit de rezoluție. Vechiul meu proiector Epson de 1080p a făcut o treabă decentă, dar va fi aproape imposibil să se întoarcă la acel lucru după ce a văzut 4K la această dimensiune. Este minunat!"

Cel mai bun proiector home theater la un buget

Videoproiector GooDee Proiector LCD de 200 "cu ecran LCD

4, 7 stele, 103 comentarii

"Colegii mei de cameră și eu căutam o alternativă la un televizor pentru o cameră de cămin, deoarece un televizor cu o dimensiune decentă va executa câteva sute de dolari. Un lucru despre care mă îngrijorează cel mai mult era claritatea imaginii într-o încăpere bine luminată, pentru că nu vrem să ținem pasul camerei negre ori de câte ori vrem să jucăm jocuri video sau să vedem un film. Am pus acest proiector în sus și am început să o difuzez într-o cameră cu ferestrele deschise într-o zi însorită, iar imaginea era încă foarte luminată și clară. Pentru preț, nu puteam fi mai fericit cu acest proiector.

Cel mai bun proiector 3D de home theater 1080p

Optoma GT1080Darbee 1080p 3000 lumeni 3D Proiector DLP pentru proiectare rapidă

4.3 stele, 1.291 comentarii

"Luminos! Sharp! Super aruncare scurtă! Prețul excelent pentru un echipament de înaltă calitate. Îl folosesc în primul rând în exterior, cu un ecran de 220 de inci și se află la aproximativ nouă picioare distanță de perete. Locuiesc într-un oraș, deci există o cantitate decentă de lumină ambientală, dar imaginea era clară și strălucitoare la ora 8:30 în iulie, înainte ca soarele să fi dat complet. Până la ora 9:30, a fost ca și cum ai viziona un film într-un teatru frumos. Am urmărit un film Blu-Ray și toată lumea a fost uimită de calitatea filmului. "

Cel mai bun proiector cu ultrasunete de 1080p home theater

Proiectoarele Epson Home Cinema 1060 Full HD 1080p

4, 2 stele, 164 comentarii

"Produs Standout. Claritatea este fenomenală pentru citirea oricărui tip de text, ceea ce face bine să văd și să citesc interfața Xbox pe care o folosesc. Este foarte luminos și funcționează bine în lumina ambientală, astfel încât să puteți viziona filme și să jucați jocuri chiar și în timpul zilei. Culorile sunt excelente, de asemenea. Nu-mi pot recomanda destul. "

Cel mai bun proiector home theater 1080p pentru utilizare în exterior

Optoma HD29Darbee 1080p 3200 Lumens Proiector 3D DLP pentru Home Theater

4.3 stele, 1294 comentarii

"Îl folosesc pentru filme în spate, pe un ecran PVC de 16-pe-9 picioare, și este minunat. Suflește toată lumea când vin pe timp de nopți de film în curtea din spate. Începem show-ul chiar în jurul valorii de apus și se face absolut bine cu lumina amurgului sau a crepusculului și cu lumina normală suburbană a autoturismelor și a caselor vecinilor, a luminilor de verandă etc. "

Cel mai bun proiector home theater 1080p cu o rată de reîmprospătare ridicată

BenQ HT2150ST Proiectoare Home Theatre 1080p

4 stele, 863 de recenzii

"Nu exagerez când spun că aceasta ar putea fi achiziția mea preferată de tehnologie de acasă pe care am făcut-o vreodată. Locuiesc într-un apartament cu dormitor în centrul orașului și am fost obosit de aranjamentul tipic '50-inch, montat pe perete '. A trecut de șapte luni de utilizare zilnică de când am cumpărat, și nu am putut fi mai fericit. La mai puțin de 800 de dolari, cred că ai un proiector de calitate cinematografică fără să spargi banca.

Cel mai bun proiector home theater 1080p cu lampă de lungă durată

ViewSonic PX700HD 3500 Lumens 1080p HDMI Home Theater și proiector de jocuri

4.3 stele, 248 comentarii

"Foarte mulțumit de cumpărarea mea de acest lucru. Mare luminozitate. Bună viața becurilor. Și o mulțime de intrări diferite pentru fiecare tip de video de care ai putea avea nevoie. Distanța de aruncări scurte mi-a permis să montez acest lucru foarte aproape de tavan și din calea armelor, făcând instalarea foarte curată și eficientă. "

Cel mai bun proiector home theater cu rezoluție standard

ViewSonic PA503S 3600 Lumens Proiector HDMI SVGA

4 stele, 779 de recenzii

"Sunt îndrăgostit de proiectorul meu ViewSonic! Am petrecut mult timp cercetând proiectoare care mi-ar oferi o calitate superbă a imaginii pentru vizionarea filmelor din spatele casei. Pe timp de noapte, calitatea imaginii este clară. Un dispozitiv absolut fantastic pe care l-aș recomanda pentru oricine dorește să creeze o atmosferă cinematografică la domiciliu sau pentru prezentări. Cred că veți găsi că veți fi la fel de impresionat de acest proiector ca și mine. "