cel mai bun pariu

Cele mai bune papuci de casa arata ca adidași

Anonim

Nu este al tău papuci. Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Un șosete de dragoste

Obiectivul: găsiți cele mai bune papuci care arată ca adidașii. La urma urmei, între adidașii de șosete din bumbac al lui Balenciaga, alunecările de lână ale lui Allbirds și alergătorii Adidas de la Primeknit, o mulțime de încălțăminte în aer liber se simt ca papuci de dormit. Desigur, și inversul trebuie să fie adevărat.

Verdictul: Sosetele One Love de la Fuggit iau inspirație estetică din cele mai râvnite și mai râvnite lovituri de pe piață - în acest caz, Retro Air Jordan 1s - dar sunt împletite de mână de o echipă de artizani de sex feminin din Turcia. Spre deosebire de cele mai multe dintre pantofii adulți disponibili, Fuggits are o siluetă conică, de sus și de sus, și șireturi false. Și, recent, fondatorul mărcii, Richard Riley, a început să adauge tălpi de cauciuc - ceea ce înseamnă că poți chiar să le porți la parter la magazin.

Un șosete de dragoste

Acestea sunt, de asemenea, disponibile pentru vânzare pe Etsy.

Fuggit Vezi Viitorul

Fuggit face, de asemenea, această versiune tricotată distractivă a adidaților de la Back to the Future care vin în mărimea bărbaților.

Clasați

Mahabis Classic

Mahabis vine cu o talpă detașabilă din cauciuc, deci nu sunt neapărat papuci care arată ca niște adidași, dar sunt papuci care se comportă ca niște adidași.

Gohom femei confortabile de lux de interior / cizme de exterior

Clasicul Converse All Star clasic.

Happy Boot Pantofi pentru picioare

Poate cea mai obișnuită dintre adidași de alunecare, topul super-pufos, cu o talpă de spumă de un inch, pe care tocmai o vei scufunda drept. Acestea sunt, de asemenea, marcate pentru toate echipele dvs. preferate de sport.

* O versiune a acestui articol apare în ediția din 22 ianuarie 2018 a revistei New York .