inspecție apropiată

Cel mai bun umidificator se apropie de bacterii și se formulează cu o fascicul ultraviolet

Anonim

Umidificarea unei încăperi duce la găsirea unui echilibru. Umiditatea prea mică poate însemna congestie, sângerări nazale și piele uscată sau eczemă extra-sensibilă. În prea multă umiditate, vă veți simți mughi, și chiar mai rău, acarienii invizibili de praf și bacteriile ar putea să prospere. "Oamenii nu pot distinge cu ușurință între 40 și 60% umiditate, dar pentru un acarian de praf care este viața și moartea", spune dr. Jeffrey Miller, un alergolog clinician pensionat care conduce misiunea de alergie.

Deci, aici este scopul: opriți-vă nasul sângeros fără a deschide un teren de alimentare pentru mucegai. Numărul magic este undeva între 30 și 40% umiditate, deci veți dori o mașină pe care să puteți fi sigur. În acest caz, acesta este numărul tău de încercare și adevărat de la Vicks. Problema specială despre Humidifierul fără germen este însă faptul că utilizează un fascicul de ultraviolete pentru a preveni creșterea microorganismelor, a bacteriilor și a mucegaiului în apă în carcasa plastică a umidificatorului și, de asemenea, să fie vaporizat în aer. Aceasta este o descoperire rară în lumea accesibilă a umidificatorului.

Dar notați: Asta nu înseamnă că nu trebuie să-l curățați. Apa stătătoare este doar un teren de reproducere pentru mucegai, așa că transformarea umidificatorului în apă încă în el este asemănătoare cu lăsarea unui iaz în dormitorul dvs. cu toate murdăria și bacteriile care vin împreună cu acesta. Scopul este de a schimba apa între fiecare utilizare și spălați recipientul de apă cu un pic de înălbitor, doar pentru a vă asigura că este clar, cam o dată la două săptămâni.

Și încă un lucru pentru germenii mei: Pentru a menține cu cea mai mare precizie faptul că, sub 50%, nivelul de umiditate fără praf în toată camera voastră, alegeți un indicator de umiditate - ca un termometru, dar pentru nivelurile de umiditate - laterală a umidificatorului.

Vicks Umidificator de căldură fără germeni

Unele umidificatoare ne plac mai mult

Dyson Air Multiplier AM10 Umidificator de umiditate igienic

Trebuie să menționăm Dyson acum pentru că, de fapt, utilizează de asemenea o lumină ultravioletă pentru a opri bacteriile și ajustează automat puterea pe baza nivelului de umiditate pe care îl simte în camera ta. Dar este aproape prețul unei chirii pe o lună, și dacă vă puteți permite acest lucru, ar fi bine să vă mutați într-o casă unde puteți introduce umidificatoare în sistemul HVAC, la fel ca aerul central. Sau poți cumpăra asta și să spui că ai Mercedes de umidificatoare. Depinde de tine.

Diffuser cu difuzor ultrasonic

Dacă sunteți în legătură cu aspectul, un arhitect aflat în California ne-a spus că toți colegii ei sunt în mod deosebit îndemânați cu "difuzorul de aromă cu ultrasunete" al Muji, pe care îl folosesc doar ca umidificatori.

Difuzor de ulei esential Urpower

Acest mic, ieftin, difuzor Urpower are peste 25.000 de recenzii Amazon și încă medii de peste patru stele. Acest lucru este neașteptat și aproape inexplicabil, dar dacă credeți în puterea democrației, acesta ar putea fi umidificatorul pentru voi. (Și aici sunt mai multe umidificatoare pe care recenzenții Amazonului le place.)

Swizz Style Jerry Personal cu ultrasunete de umidificare

Iată un altul drăguț - eficient, simplu și elegant într-un mod kitsch - pentru a vă menține biroul la lucru.

Honeywell HCM350W Umidificator de răcire fără germeni

În cele din urmă, vom nota Honeywell, Toyota de umidificatoare, de încredere, dacă vrei. HCM 350 este ceea ce a folosit alergologul Dr. Sonal Patel în cazul în care fiica ei a fost bolnavă și congestionată ca bebeluș și Consumer Reports mai notează că face o treabă excelentă de oprire a creșterii bacteriilor în vas (cum ar fi Vicks) și de la plutirea în aer.