alegerea poporului

Cele mai bune mașini de gheață de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine evaluate (care sunt recenzii de la patru până la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai valoroase. În timp ce am acoperit alte aparate de uz casnic, cum ar fi mini-frigidere , răcitoare de vinuri și frigidere și chiar mașini de zăpadă , am ajuns aici la Amazon. (Recenzile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Notă: Am extins această listă pentru a include mașini cu rating de 3, 8 și 3, 9 stele, deoarece a fost o selecție limitată de producători de gheață pe Amazon cu recenzii de patru și cinci stele. Majoritatea recenziilor pe care le-am citit au arătat că mașinile nu ar dura neapărat după câteva luni - o problemă comună cu producătorii de gheață portabile indiferent de marca. Acestea vor funcționa dacă aveți nevoie de o mașină în termenul imediat, dar ar putea să sugerăm, de asemenea, tăvile de gheață ca măsură de securitate.

Cea mai bună mașină de gheață

hOmeLabs portabil Ice Maker Machine

4, 2 stele, 1, 011 comentarii

"Nu am decât dragoste pentru mașina asta de gheață! Funcționează frumos. În primul rând, sunt extrem de impresionat de amprenta mică a mașinii. Se potrivește frumos pe blatul meu. Este undeva între dimensiunile mașinii mele de cafea și ale producătorului de paine. Durează aproximativ șase minute pe lot de gheață. Trebuie doar să umpleți rezervorul și să loviți. Odată ce sertarul de gheață este plin, oprește automat producerea de gheață, care este o caracteristică frumoasă. Este o mașină cu consum redus de energie, care înseamnă că nu va afecta deloc factura dvs. de utilitate. Îmi place confortul și portabilitatea acestui gheață. Este de înaltă calitate și arată grozav! Nu aș ezita să-l recomand pe acesta - este un portar! "

Cel mai bun aparat de gheață în stil nugget

FirstBuild Opal Nugget Ice Maker

4, 2 stele, 477 de opinii

"Am avut acum acest ice maker timp de patru luni. Sincer, nu pot să cred ce a fost un schimbător de viață. Știu că spui - e doar gheață. Dar, nu, este mult mai mult. Din cauza asta beau cel puțin cinci cești de apă în fiecare zi. Nu am niciodată gheață, și mă îndoiesc că și tu vei fi. Persoana care a proiectat acest lucru a făcut exact ceea ce am vrut. Umplem apa o dată pe zi, o curățăm în fiecare lună sau cam asa ceva și ne bucurăm de ea toată ziua în fiecare zi. Dacă vă place gheața, aceasta este ceea ce ați visat și funcționează la fel de bine astăzi ca și acum patru luni ".

Cele mai bune mașini de gheață cu trei setări de dimensiuni

EdgeStar portabil Countertop Ice Maker

4 stele, 680 comentarii

"Un astfel de salvator în căldură! Producătorul nostru de gheață nu poate ține pasul în mod normal, să nu mai vorbim de noi prin faptul că trecem prin această multă gheață. Aș fi cumpărat ziare în fiecare zi înainte de asta și trăim mile de la cel mai apropiat magazin alimentar. Ea face gheața foarte repede și continuă să o facă fără să fie nevoie să fie reumplută atât de des. De asemenea, am luat-o în camping; a lucrat grozav! Am conectat-o ​​la parcul RV sau pe generator și nu am mai fost nevoiți să cumpărăm gheață suplimentară. "

Gândiți-vă Gizmos Ice Machine

3 stele, 471 comentarii

"Acesta ar putea fi cel mai bun lucru pe care l-am cumpărat vreodată. Sincer, având gheață tot timpul la îndemână cu ușurință - da, este atât de bine. Este nevoie de aproximativ șase minute pentru a scoate gheața. Din cauza modului în care a fost proiectat, încearcă în mod constant să facă gheață dacă apa este disponibilă. Dacă nu utilizați gheața, se topește înapoi în rezervor și acest lucru permite mai multă gheață. Este geniu. Aș vrea să pot da un scor mai mare, este atât de bun ".

Cel mai bun aparat de gheață cu două setări de dimensiuni

RCA Igloo Countertop Ice Maker

3 stele, 496 de recenzii

"A cumpărat acest lucru ca un cadou pentru soția mea. Ne place sa facem margarita noaptea si aceasta masina ne-a salvat greutatea proprie in aur comparativ cu ceea ce am petrece in mod normal pe gheata. Nu avem un gheață în frigiderul nostru, așa că trebuie să cumpărăm întotdeauna pungi de gheață. Această mașină face destul de mult gheață pentru ca noi să putem folosi cu o mulțime de bani. Ne place acest lucru și a fost de lucru minunat de mai multe luni acum. Dacă aveți nevoie de un aparat de gheață la îndemână pentru contorul dvs., care este robust și sigur, asigurați-vă că apucați unul dintre acestea. "

Cel mai bun aparat de gheață cu alerte la nivel scăzut de apă

Della portabil Ice Maker

3, 9 stele, 623 de recenzii

"Acest lucru face gheata rapid! Am conectat-o ​​de la brand nou și a avut suficientă gheață pentru o băutură în șase minute.

nebun! Se pare că se va ține la un galon sau două de apă în rezervă și puteți turna apa chiar în partea de jos a mașinii, astfel încât o linie de apă nu este necesară. Am cumpărat acest lucru ca o modalitate de reducere a costurilor de gheață în vara la piscina noastră și, probabil, vom primi banii înapoi în economii în prima lună! "

Cel mai bun aparat de gheață cu capacitate mare

Della Electric Ice Maker Machine

3, 9 stele, 482 de recenzii

"Am fost foarte surprins de cât de mult îmi place asta. Aș fi jucat cu ideea de a cumpăra un producător de gheață portabil timp de câteva luni și, în cele din urmă, mișca glonțul. M-am uitat la unitățile mai scumpe, dar am decis cu privire la acest model, deoarece era mai ieftin și nu eram sigur dacă am dori să folosim unul. Am fost plăcut surprins! Gheața are un gust bun și are o dimensiune rezonabilă. Este cu adevărat ușor de curățat și de utilizat. Luminile indicatoare vă spun tot ce trebuie să știți pe măsură ce faceți gheață. Capacitatea acestei mașini este destul de bună - am pregătit-o dimineața și avem multă gheață pe parcursul zilei. "