recomandată de experți

Cele mai bune kituri de grădină interioară, conform bucătarilor și grădinarilor

Anonim

În ultimii ani, tinerii au ajuns într-adevăr în lucruri în creștere: cel mai recent studiu național de grădinărit a remarcat o "revenire mare" a grădinăritului interior, inclusiv în orașele în care oamenii spun grădinărit în apartamente înghesuite și pe terase mici. Pentru locuitorii din mediul urban, verdeața verde în creștere se simte ca o fantezie capricioasă: acoperișurile, grădinile sau balcoanele sunt, de obicei, un lux, nu unul dat. Din fericire, varietatea și calitatea grădinăritului interior și a kiturilor de creștere sunt mai bune decât au fost vreodată.

Acestea fiind spuse, experții ne-au condus departe de truse complicate. "Cele mai bune grădini interioare sunt cele pe care le puteți păstra de pervazul dvs. și de apă mai puțin de o dată pe săptămână", spune Krissie Nagy, proprietarul companiei de grădinărit BK Bumpkin. In ceea ce priveste plantele actuale: "Cunoasteti cerintele de iluminare ale diferitelor plante sau plante pe care incercati sa le cresteti, deoarece toate necesita grade diferite de lumina." Pentru zonele care primesc zilnic cel putin patru ore de lumina directa, Nagy sugereaza cafani, suculente, pomi de citrice miniatură și ierburi. Pentru ferestrele însorite cu ferestre însorite, ea sugerează să crească busuioc, menta, arpagic și shiso. Înainte, experții în grădinărit - de la un specialist la microgreens la un bucătar orientat spre produs - împărtășesc instrumentele preferate și kiturile pentru grădinăritul interior.

Cele mai bune kituri de gradina pentru ierburi

Grădina inteligentă 3

"Clientii mei doresc adesea o gradina de iarba in bucatarie, pentru gatit si cocktailuri distractive", spune Sera Rogue, proprietarul companiei de gradina din Brooklyn Red Fern. "Din păcate, aceasta poate fi o provocare: în general, bucătăriile orașelor nu au soarele necesar pentru a menține plantele în viață. De asemenea, rădăcinile ierburilor sunt oarecum simpliste. Ei au nevoie de udare zilnică. "Selecția ei de top pentru un kit care rezolvă problemele legate de udare și de lumina soarelui este acest stil Click & Grow: Este un plantator auto-ud, cu o lumină încorporată crescândă, precum și o instalație răcoritoare în stil Keurig pods cu "pământ inteligent inspirat de NASA", astfel încât să puteți urmări specimenele dvs. să crească din semințe ", spune Rogue. Ea recomandă vizionarea videoclipurilor "utile și simple" ale mărcii cu privire la modul de a pune sistemul împreună.

Explozia moderna de sprout

Această casă de creștere este excelentă pentru cultivarea busuiocului, menta, rozmarinului, pătrunjelului, arugulei și a crocantului; este pricier, dar frumos proiectat. "Se potriveste bine cu viata apartamentului, deoarece are o dimensiune modesta si are un aspect solid, de calitate - nu mai are decorul plastic", spune Sofija Sutton, directorul general al Sprout Home din Brooklyn, din aceasta crestere moderna. De asemenea, are o caracteristică fantezistă "decolorare liniștită" atunci când lumina trece sau oprește, pentru a imita efectul zorilor sau amurgului. Și este în super-vânzare chiar acum.

AeroGarden Sprout LED cu gourmet plante pentru semințe de plante medicinale

Iată o opțiune fiabilă, deși mai puțin stilizată, care vine cu o lumină LED încorporată. Se livrează cu busuioc Genovese, patrunjel creț și păstăi de semințe de mărar, cu alte plante și legume vândute separat.

Stratco Grădină de perete verticală în negru

Grădinile verticale sau de buzunar reprezintă o altă alegere excelentă pentru plantele în creștere (precum plantele tropicale și suculentele). "Acestea sunt uimitoare pentru că" cresc "pe perete", spune Gennaro Brooks-Church, directorul firmei de amenajare a teritoriului Eco Brooklyn Living Walls. Asigurați-vă că sunteți ultradiligenți cu udare. "Unul dezavantaj este că aceste sisteme se usucă rapid", spune el.

Cele mai bune kituri de grădină pentru microgreeni

Foto: Adrian Delsi / © 2017 Marcaje de filamente. Toate drepturile rezervate.

Chef'n Microgreens Garden

În plus față de ierburi, luați în considerare plantele diminuate proporțional. "Microgreenele vin în atâtea arome și sunt extrem de sănătoase și rapide să crească", explică Nicolas Mazard, director general al companiei microgreens, Koppert Cress. Cei care preferă alimente picante ar trebui să opteze pentru microgreenii de micro-ridiche și micro-muștar. În timp ce versiunile miniatură de verdeață vor înflori mai repede decât omologii lor de dimensiuni mari, răbdarea este încă necesară pentru micro-busuioc, care durează 21 de zile pentru a crește. Pentru ceva mai rapid, încercați micro-radacina, lăstari micro-mazăre, micro-broccoli și micro-arugula, toate acestea durează o săptămână pentru a crește. Acest set compact, compact, vine cu semințe de pământ, nemodificate genetic, semințe organice din semințe din Seattle și cu instrucțiuni detaliate adaptate în mod special pentru fiecare tip de plantă.

Microgreen Garden: Ghidul cultivatorului interior pentru verzii gourmet

Wade Moises, bucătar executiv la restaurantul din Rosemary, un restaurant din New York cu grădina pe acoperiș, spune că a avut succes în creștere cu microgreeni în interior, împreună cu soția sa, Xan. "Microgreensul este grozav ca o adăugare ușoară pentru prezentare și nutriție", spune Moises. El spune că nici un set nu este necesar - Moises folosește recipiente de pește dublu-strat și căptușețe goale combinate cu lămpi fluorescente de birou - dar recomandă să consultați o copie a Microgreen Garden atunci când începeți.

Înapoi la grădina cu apă rădăcinilor

Acest hibrid rezervor de pește de grădină vine cu o perioadă de trei luni de aprovizionare cu microgreeni și grâu. "Dacă sunteți" aquaponics "Google, veți vedea o lume a uneltelor care poate fi intimidantă", spune Rogue. Acest kit este mai simplu: are un singur pește Beta care furnizează nutrienți pentru plantele dvs. într-un sistem de auto-curățare pe bază de pește. "Acest lucru ar putea funcționa pentru microgreeni sau pentru ierburi.

Cele mai bune kituri de grădină pentru legume

Domnul Stacky Smart Farm

Grădina din turn este o grădină aeroponta verticală, care vine cu semințe nemodificate genetic (tomate din carne de vită, ardei gras, roșii de cireșe, castraveți, vinete, salată și busuioc) și accesorii pentru plantare (testarea germinației) kit, alimente vegetale, etc.). "Multe dintre școlile cu care lucrăm la New York și Chicago folosesc răsadurile noastre donate în sălile de clasă cu grădini turn", spune Nicole Baum, director de marketing și parteneriate la Gotham Greens. Aceasta este auto-udare.

Hidrofarmare Salt Start

Pentru un scrappier, abordarea DIY: "Dacă încercați să începeți semințele în interior sau să vă suplimentezi iluminatul ambiental, un kit de bază de creștere și o lumină de înaltă calitate cresc sunt tot ce ai nevoie", spune Nagy. Ea sugerează stația de germinare Hydrofarm, când este asociată cu kituri de iluminat de la marca Hydrofarm Agrobrite. Nagy sugerează că răsadurile de roșii de heirloom în creștere și răsadurile de piper se dezvoltă cu această combinație.

Cel mai bun kit de grădină pentru ciuperci

Înapoi la kitul de cultivare a ciupercii organice cu rădăcini

O opțiune de distracție de creștere la domiciliu este un set de ciuperci. "Aceasta aduce satisfacție aproape instantanee", spune Rogue. Pur și simplu ceaiul organic, de plante pe bază de sol infuzat cu ciuperci spawn, și veți avea propriile umami-ambalate capace și tulpini în câteva zile. Ca un bonus suplimentar: Puteți folosi același kit pentru mai mult de o mini-cultură de ciuperci.

Cel mai bun kit de grădină pentru patio

Creșteți Duo

Dacă sunteți destul de norocoși să aveți spațiu în aer liber - chiar și o terasă sau un mic pat de grădină - Irving Fain, CEO și co-fondator al companiei de producție indoor Bowery, sugerează acest plantator. "Creșterea oferă oamenilor posibilitatea de a recolta produse proaspete, ecologice din propriile curți", spune Fain despre plantatorul inteligent de auto-udare. "Este minunat pentru grădinarii începători, deoarece elimină o mulțime de presupuneri care vin cu grădinărit și utilizează tehnologia pentru a face procesul de creștere ușor și eficient".