alegerea poporului

Cele mai bune cuțite de bucătărie și tacâmuri de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre seturi de cuțite de bucătărie , tăblițe și blocuri de măcelărie , ascuțitori de cuțite , cuțite de friptură și chiar bucătari chestionați pentru a-și împărtăși cuțitele preferate de bucătărie , aici, noi rotunjim cele mai bune cuțite pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun cuțit

JA Henckels International Classic 8 "cuțit de bucătar

4 stele, 634 comentarii

"Lucrez într-o bucătărie și folosesc acest cuțit pentru tot. Aș recomanda acest cuțit oricui face o grămadă de pregătire. Ceea ce îmi place cel mai mult la acest cuțit este cât de subțire este lama și cât de bine echilibrat se simte în mâinile tale. Este atât de ușor și de mici (în comparație cu vechile cuțite de 10 inch) pe care vreau doar să le taie. Chiar folosesc această lamă la domiciliu, chiar dacă am și alți trei cuțitari de bucătărie pentru a alege. Îmi place cum mă simt în mână; este atât de natural. "

Cel mai bun cuțit japonez

Global G-2 - cuțit de bucătar de 20 cm, de 8 cm

4 stele, 507 comentarii

"Soțul meu și eu IUBESC acest cuțit! Marca a fost recomandată într-o carte de rețete veche-vegană pe care am cumpărat-o, așadar am comandat atât cuțitele bucătarului, cât și cuțitele. L-am detinut doar cateva luni, dar il folosim pentru TOATE! Este ascuțită, puternică și foarte confortabilă de ținut. Am tăiat tone de legume în casa noastră, deci este probabil elementul cel mai folosit în bucătăria noastră și suntem foarte mulțumiți de asta! Voi recomanda cu siguranta brandul Global oricui este serios despre toc. "

Cel mai bun cuțit ceramic

Kyocera Advanced Ceramic Revolution Seria 5-1 / 2-inch cuțit Santoku, mâner roz

4.1 stele, 276 de evaluări

"Am fost sedus de cuțitul meu. E ușor și se potrivește atât de natural cu mâna mea. Acest copil se glisa direct prin pielea de tomate si piersici (desi am si un cutit de feliere cu rosii pe care il iubesc si eu). Îmi place să taie brânză și să mănânc acest sezon de sărbătoare, fără să-mi "lipesc". Am destul de multe cutite bune (Cutco, Wüsthof), dar imi place cutiturile de ceramica Kyocera atat de mult incat le-am dat cadou pentru toate prietenele mele. În plus, fiecare fată ar trebui să aibă un cuț roz, nu? Mi-am pus în mașina de spălat vase, ceea ce nu trebuie să faci cu majoritatea altor cuțite bune. Fiul meu este un bucătar care folosește acele frumuseți japoneze de oțel carbon din oțel, iar el le aprobă și pe acestea ".

Cel mai bun cuțit de măcelar

Tocător din oțel inoxidabil de 7 inchi

4, 5 stele, 911 comentarii

"Îmi cunosc drumul în jurul unei bucătării și am folosit o varietate de instrumente de tacâmuri pentru diverse sarcini. Acest cleaver face ceea ce înseamnă să facă și mai mult! Pentru prețul acestui cuțit, nu mă așteptam prea mult. Băi, m-am înșelat. Am folosit această bucată de tacâmuri pentru orice, de la felierea cărnii [la] tăierea legumelor. Cuțitul vine foarte puternic, deci aveți grijă atunci când îl scoateți din cutie. Acest clește are o aderență excelentă și este ușor de manevrat. Un alt lucru pe care îl apreciez cu adevărat în legătură cu acest inteligent este greutatea lui. Îmi place un cleaver care este hardy și are o mică carne (cu intenția de a pune în joc) la ea. Acest lucru face - dar nu este voluminos sau greu, în sine . Am deținut decît prețul acestui preț și nu am avut jumătate de succes. "

Cel mai bun cuțit de sculptură

Professional 10 "Cuțit de tăiat carne

4, 5 stele, 119 comentarii

"În sfârșit pot să mănânc carne ca și cum știu ce fac. Voiam să știu despre acest cuțit cu mult timp în urmă. Îmi place și greutatea mâinii. Suprafața de tăiere se scurge rapid și ușor.

Cumpărați acest cuțit, nu veți mai fi rău. Nu pot să aștept să aduc asta la casa fratelui meu din Vermont, să vină Ziua Recunostintei și să-i arăți.

Cel mai bun cuțit de dezosare

Victorinox cu 6-inch curbată Fibrox Pro cuțit de cuțit cu lamă flexibilă

4, 8 stele, 1, 603 comentarii

"N-am avut niciodată un cuțit de dezosare. Am fost dispărut. Aceasta este o bucurie de a lucra cu; Mă descurc adesea. Îmi plac cuțitele șefului meu, dar cu o pieptă de pui cu unt de pui cu acest lucru este doar atât de ușor, ca și cum ar fi născut să alunece prin acea carne delicată. În seara asta, am separat o friptură de oase de la oase, practic, privindu-mă. Pentru Crăciun, o să scot grăsimea pe o rață. E atît de agil. Cuțit mare. Dacă ești pe gard, așa cum eram, ia-ți unul.

Cel mai bun cuțit sushi

Bucătărie + Acasă Non Stick Stick Sushi

4, 4 stele, 1077 comentarii

"ESTE DESTINAT PERFECT PENTRU SUSHI. Acesta este un cuțit foarte decent, este un pic pe partea de lumină, și acest lucru face să se simtă tinny în mâna ta. Este foarte ascuțită din cutie.

Funcționează bine pentru carnea și legumele ușoare, dar nu există suficientă "bătătură" pentru carne mai grele sau alte obiecte. Gaurile o fac să rămână mai puțin, deci funcționează excelent pentru scopul propus: sushi! "

Cel mai bun cuțit paring

JA Henckels International CLASSIC 4 "cuțit de paring / utilitate

4.7 stele, 299 comentarii

"Acest cuțit a fost cumpărat pentru mine de soțul meu din lista mea de dorințe pentru Crăciun, pentru a-mi înlocui pe vechii mei Henckels care a fost rupt accidental (crede-mă, a luat mult!). Este mult mai heftier decât cel vechi și a făcut câteva utilizări pentru a se obișnui, dar acest cuțit este foarte bun, iar pentru preț, pur și simplu nu poate fi bătut. Sunt unul care să-mi iau cuțitul cu mine când călătoresc, deoarece tind să mă taie când folosesc cuțite "străine". Deci, acesta va călători acum cu mine în fiecare vară, și, desigur, este "șoferul meu zilnic". Dragostea, dragostea, iubiți acest cuțit! "

Cel mai bun cuțit înțepător

Victorinox cuțit cu pară de 3, 25 inch cu margine zimțată, punct de vârf, negru

4, 5 stele, 1, 508 comentarii

"Acest cuțit este unul dintre cele mai bune pentru preț. Dacă doriți să tăiați roșii sau alte fructe sau vegetale cărnoase, faceți-vă o favoare și cumpărați un simplu cuțit zimțat. Acesta este accesibil și face treaba perfect. De asemenea, este foarte ascuțită, deci aveți grijă să nu vă tăiați. Un cuțit zimțat este un avantaj imens la o margine dreaptă. Am folosit acest lucru timp de patru ani, fără nici un fel de ascuțire, și totuși se taie cu ușurință prin roșii ".

Cel mai bun cuțit utilitar zimțat

Wüsthof Classic 4110 cuțit de utilitate serrated

4.7 stele, 156 comentarii

"În Europa, acest cuțit este numit cuțitul" brânză "sau" brunch ". Din moment ce americanii nu taie, de obicei, baghetele sau Weisswurst, ca parte a prânzului, cu toate acestea, Amazon a ales să numească ceea ce este: cuțitul de utilitate înțepenit. Cu toate acestea, marginea acestui cuțit este aceeași cu cea de pe cuțitele de tomate și de paine Wüsthof, iar cuțitul nu face cu adevărat splendid roșiile (care nu sunt prea teribil de diferite de cârnați) și pâinea crudă.

În cazul în care acest cuțit cu adevărat excelează, cu toate acestea, taie citrice. Lama este suficient de lungă pentru a manipula grapefruitul, iar marginea tăiată va tăia chiar și kumquats și limesele cheie, fără a zdrobi pulpa. Aș fi numit acest cuțit de citrice (sau, poate, lucrurile moi cu un cuțit dur). În timp ce a mea nu se obișnuiește la fel de des ca și cuțitul de paring sau bucătarul-șef, este printre primele cinci bucăți ale bucătăriei noastre. "

Cel mai bun cuțit de pâine zimțată

Victorinox Armata elvețiană 10-1 / 4 "cuțit de pâine zimțată cu mâner Fibrox

4, 8 stele, 1, 279 comentarii

"Soția mea și cu mine locuiți la colț de la un minunat magazin de pâine, deci acordăm acest cuțit o cantitate destul de mare de utilizare în timpul unei săptămâni medii. Se taie cu ușurință atât prin pâini moi, proaspete, cât și pe cele tari și crud. Marginea zimțată nu este o glumă și face o lucrare rapidă a brânzeturilor tari și a altor nevoi de feliere pe care le aveți în jurul bucătăriei.

Este ușor, dar se simte solid și sigur în mână. Nu există nici un motiv să crezi că acest cuțit se va plictisi oricând în curând, chiar și în mod obișnuit și consistent. Fericit cu achiziția și recomandăm cu siguranță! "

Cel mai bun cuțit de pâine zimțat sub 20 de dolari

Orblue din oțel inoxidabil Serrated Cuțit de tăiat pâine

4 stele, 834 comentarii

"Mi-am primit cuțitul de pâine și mi-a depășit așteptările. Am căutat cuțitul perfect pe care să-l folosesc pentru pâinea noastră de casă pentru o vreme. Îmi place foarte mult modul în care acest cuț simte: Greutatea, echilibrul, mânerul și lama sunt minunate. Este perfect! Aș vrea doar să fi știut despre asta cu ani în urmă. Vă mulțumim că ați creat cuțitul perfect de pâine! Nu va merge într-un sertar. Am făcut-o cu restul de cuțite folosite frecvent.

Cel mai bun cuțit de brânză

Prodyne CK-300 Multifuncțional cu fructe și cuțite de legume

4, 4 stele, 598 de recenzii

"Nu mi-am dat seama cât de important este să ai cuțitul potrivit pentru a tăia brânza. După ce mă luptam de ani de zile încercând să taie brânză cu cuțitele greșite și terminând doar cu o mizerie zdrobită, am cumpărat în cele din urmă acest cuțit și ce diferență! Găurile ține cuțitul de la glisare pe brânză și îl taie foarte curat și curat. Aș cumpăra acest cuțit pentru un prieten.

Cele mai bune cuțite din oțel inoxidabil

JA Henckels International din oțel inoxidabil Set de cuțit de bucătărie cu 8 piese

4, 5 stele, 682 de recenzii

"Aceste cutite sunt fantastice! Am deținut aceste produse timp de peste un an și le folosesc tot timpul. Le execut prin mașina de spălat vase, dar nu există pete sau pete și nu au fost zdrobite. Designul este frumos, deoarece arata ca argintărie în loc de un cuțit fript voluminos. Sunt, de asemenea, fericit că mânerele sunt fără sudură, fără loc de defecte, murdărie etc. Dețin deja două seturi, deoarece le folosim atât de des. Nu am putut fi mai fericit cu acest produs, și recomand foarte mult! "

Cele mai bune cuțite de friptură sub 20 de dolari

AmazonBasics Premium Set de cuțit de friptura de 8 piese

4.3 stele, 1.234 comentarii

"Acestea sunt un set excelent de cutite de friptura la un pret surprinzator de mic. Aveam nevoie de cuțite suplimentare pentru Ziua Recunoștinței și ne-am uitat la magazinele locale. Preturile erau destul de mari, asa ca am mers pe Amazon si am intrat in acestea. Am fost sceptic cu privire la calitate. Opt cuțite la un preț atât de scăzut păreau destul de îndoielnice. Păreau ca și cum ar fi bine pentru Ziua Recunostintei, așa că am luat o șansă și i-am ordonat. Când au sosit, soția mea și cu mine am fost cu adevărat impresionați. Sunt mult mai încrezători decât mă așteptam. Mânerele sunt puțin mai mari decât cuțitele pe care le avem, iar lama este mai largă. Serparea se extinde de la mijlocul cuțitului până la punctul final. Cel mai bun dintre ele sunt foarte ascuțite! Ziua Turciei a sosit și acești oameni au tăiat curat prin toată carnea. Ii iubim! Acestea arata grozav, au un pic de greutate și greutate pentru ei, un mâner de mărime decentă pentru a prinde, și o lama de dimensiuni bune, care își face treaba foarte bine. Fără îndoială, dacă căutați un set de cuțite de friptură, aș recomanda cu desăvârșire aceste lucruri. "