alegerea poporului

Cele mai bune becuri cu LED-uri de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. Din acest motiv, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine cotate produse și identificăm cele mai convingătoare. În timp ce am acoperit cele mai bune telecomenzi universale , difuzoare de calculator și camere de securitate de la domiciliu , aici suntem zero la cele mai bune becuri cu LED-uri, după cum am revizuit pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune becuri LED cu dimensiuni standard

Philips LED non-dimmabil A19 Bec de lumină cu matrice de 8, 5 Watt 800 Lumen 2700K (16 Pack)

4, 5 stele, 2, 478 comentarii

"Îmi place, iubesc, iubesc pe acestea! Toată casa mea este ca și noi. Am avut becuri incandescente, calde sau moi, în toată casa, și am încercat să le înlocuiesc pe toate cu o lumină albă strălucitoare. Se simte ca un spațiu nou-nouț. Voiam să-mi pictez pereții înainte, dar după ce le-am instalat, este ca o culoare total nouă. Am cumpărat, de asemenea, unele în 40 de wați pentru diferite zone ale casei și voi cumpăra niște lumini de inundații pentru luminile încastrate în bucătărie și baie. Voi cumpara cu siguranta mai mult. "

LED-uri Bioluz LED 40 Watt LED-uri ECO Seria Warm White 2700K (6 Pack)

4, 5 stele, 463 de recenzii

"Am comandat cea de-a doua cutie a acestor becuri. Culoarea este exact ceea ce caut într-un bec - îmi place aspectul becurilor cu incandescență "vechi". Acestea se potrivesc perfect. Înlocuesc toate becurile din casa mea, pe măsură ce cele vechi arde. Acestea sunt fantastice - sunt cu adevărat "instantanee" cu un aspect frumos de culoare galbenă, nu se încălzesc, sunt eficiente din punct de vedere energetic și sunt la prețuri rezonabile. Când sunt instalate într-un dispozitiv, ele arata exact ca becurile cu incandescență vechi. "

TCP becuri de iluminat echivalente cu LED-uri de 60W alb-negru 2700K (6 pachete)

4, 4 stele, 1, 289 de comentarii

"Schimbă-ți toate becurile la acestea! .

Wow! Aspectul și aspectul general al casei noastre acum mă face să nu se sfârșească. Chiar mi-am urât tocmai plictisitorul, în opinia mea, lumina galbenă pe care au avut-o chiriașii în casa noastră. Fac niște reparații și rearanjări ale vopselei pe pereți, precum și iluminatul, iar acestea sunt de departe cele mai bune becuri de lumină de zi cu LED-uri pe care le-am folosit vreodată. Simt că am descoperit ceva vital pe care trebuie să-l împărtășesc cu restul lumii. "

AmazonBasics echivalent 100 W (6 pachete)

4, 4 stele, 1, 291 de comentarii

"Înlocuirea perfectă cu LED-uri calde pentru becurile mele incandescente vechi peste tot în casă! Lumina pe care o produc aceste becuri este aproape indistinguizabilă de cea a becurilor vechi cu incandescență. Sunt foarte mulțumit de aceste becuri și mă aștept la o economie de energie semnificativă din utilizarea lor ".

Cele mai bune becuri cu LED-uri în stilul globului

Torchstar G25 Globe bec cu LED-uri pentru baie Vanity (6 Pack)

4, 7 stele, 219 de recenzii

"Achiziționați aceste produse pentru a înlocui becurile de baie de baie scăzute, moi, de culoare albă. Am vrut o iluminare puternică pentru a putea pune machiajul și pentru a aprinde toată camera. Misiune indeplinita. Iluminatul este minunat! Diferența dintre aceste becuri cu lumină naturală și becurile mici, moi, este uimitoare. Acum, eu văd de fapt ceea ce nu vedeam pe deplin. Nu mă voi mai întoarce niciodată la becurile mici, moi și albe pentru baie.

Sunco Lighting 6W Dimmable G25 Lampă de ornamente cu LED-uri Vanity White Soft 2700K (10 Pack)

4 stele, 776 de recenzii

"Acestea sunt FANTASTICE dacă doriți o imitație apropiată de lumina strălucitoare de la, de exemplu, o incandescentă de 40 de wați. De asemenea, le folosesc într-un comutator de dimmer mai vechi, care poate avea șapte ani și nu fac nimic HUM sau buzz. Perfectă tăcerea când se utilizează dimmerul. NU căldură - atingeți-le după ce au rămas timp de ore și posibil temperatura camerei în cel mai rău caz !! Eu planuiesc o economie de energie mare cu acestea. Vedere caldă. "

TCP RLG255W27KND3 Becuri decorative de lumină din oțel inoxidabil (3 pachete)

4 stele, 587 comentarii

"Nu pot spune destule lucruri bune despre aceste becuri. A înlocuit un total de 13 dintre acestea în vanitățile noastre din ambele băi. Ce diferență!! Becurile vechi ar încălzi considerabil baia. Simt că banii pleacă de acasă. Acestea au un zgomot foarte mic, care este audibil numai atunci când baia este complet tăcută. Ei rulează foarte rece și salvează o tona de energie. Ele au o luminozitate instantanee și nu au nevoie de timp să se încălzească deloc. Aș cumpăra aceste becuri în orice zi a săptămânii. Sunt sigur că și-au plătit deja. "

Cel mai bun bec cu LED-uri inundabile

Sunco Lighting Becuri luminoase cu incandescență luminoase BR30 LED 11WATT 3000K Daylight (6 pachete)

4 stele, 494 comentarii

"Becuri deosebite! Înlocuit incandescenta mea se poate lumina cu acestea. Sunt în bucătăria mea, controlate de două întrerupătoare cu lumină dublă, dintre care unul este un dimmer (tip diapozitiv). Am instalat dimmer-ul acum 20 de ani, deci nu este nimic de înaltă tehnologie sau fantezie. Am fost îngrijorat că pot exista conflicte cu modelul mai vechi dimmer și noile becuri LED. Permiteți-mi să vă spun că sunt PERFECT. Mult mai strălucitoare decât becurile pe care le-au înlocuit. Lumină albă frumoasă pentru a lucra în bucătărie. Absolut zero buzzing de la becuri. Și diminuează până la 10% din luminozitatea completă atunci când le estompez tot drumul. Ele sunt atât de strălucitoare, încât, de obicei, le conduc doar la aproximativ 70%, dar este frumos să ai la dispoziție toată luminozitatea când ai nevoie. Ele sunt, de asemenea, instant-on. Nimic de a nu iubi despre aceste bulbi sau prețul mare! "

Cel mai bun bec cu LED-uri

GE Lighting 79368 LED-uri luminoase Stik 10-Watt

4, 5 stele, 720 comentarii

"Luminoasă, strălucitoare, strălucitoare! Nu lumina caldă și murdară care face zidurile dvs. să pară murdare și murdare. Doar lumină pură, curată. Oh, am menționat BRIGHT! N-am avut nicio idee că atât de multă lumină a fost posibilă din acest bec mic. Va comanda mai mult; de fapt am deja! "

Gordon & Bond Filament Edison Bec cu LED-uri Dimmable (4 Pack)

4, 7 stele, 312 comentarii

"Trăim într-o casă veche și este greu să găsim un bec LED care nu este prea aspru. Acestea au o atingere perfectă de vintage și sunt mult mai calde decât luminoase. Ele sunt perfecte - chiar le putem pune în nuanțe expuse (unde puteți vedea bulbul) și ele se potrivesc perfect. Noi le vom cumpăra din nou! "

Cel mai bun bec cu LED-uri de schimbare a culorii

iLC RGB Culoare Schimbarea becului cu LED-uri Dimmabile 3W E26 (4 Pack)

4, 4 stele, 144 comentarii

"Iubiți-i! Le-am cumpărat inițial pentru o filmare. Le-am iubit atât de mult, i-am cumpărat din nou pentru casa mea. Le am în baie și dormitor. Ele sunt excelente pentru atmosferă. În filmul meu, le-am folosit pentru a spune povestea. În baia mea, le folosesc pentru a stabili o atmosferă de spalare relaxantă pentru dușuri și băi. Este minunat faptul că luminozitatea este reglabilă și pentru că pot avea o culoare albastră liniștită la setarea scăzută, ceea ce permite destulă lumină pentru a vedea, fără a-mi trezi iubitul în timp ce doarme. Este minunat că acestea vin și cu telecomenzi. Într-adevăr bucurați-vă de acestea. Ei bine merita pretul! "