alegerea poporului

Cele mai bune cabluri de iluminare de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai bune bănci portabile de putere , un cablu practic indestructibil de încărcare a iPhone-ului și cele mai bune cazuri de telefon , am ajuns la cele mai bune cabluri de iluminat pe Amazon pentru păstrarea dispozitivelor 100-100% acesta este. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune cabluri de trăsnet de trei metri

Syncwire Rose Gold iPhone încărcător Lightning Cable

4, 3 stele, 6, 093 de recenzii

"Am comandat cabluri nesfârșite și toate funcționează bine pentru o săptămână și apoi mor. M-am hotarat sa incerc aceasta deoarece are o garantie pe viata si ma bucur ca am facut-o. Este excelent și destul de mult ca Apple USB. Îmi încarcă telefonul în mașină foarte rapid și chiar mai rapid prin încărcătorul de perete. Mi-ar recomanda foarte mult. "

Anker 3ft Premium Lightning pentru cablu USB, 2-Pack

4, 3 stele, 2, 712 comentarii

"Din pachet am simțit că calitatea cablurilor este mult mai bună decât cablul oficial și toate clonele cu discount găsite în altă parte. A făcut comutatorul la cabluri de calitate după ce cablul Apple oficial mi-a lovi cu piciorul găleata (pisica sa mestecat prin ea) și am trecut prin alte două cabluri ieftine. Aveam nevoie de un cablu dur și de încredere pe care să pot să-l călăuzească și, până acum, marca Anker încă nu mi-a dat greș. "

Cele mai bune cabluri de fulger de șase metri

AmazonBasics Nylon împletită USB A la cablu compatibil cu fulgerul

4, 2 stele, 6, 376 comentarii

"Cred că toți suntem de acord că cablurile de iluminat sunt de obicei gunoaie ieftină și ieftină, care eșuează dacă te uiți la ele greșit. Nu acesta! Amazon a mers mai mult. Îmbrăcămintea împletită este robustă, iar relieful cauciucului pe capetele conectorului este greu. Apple, de ce naiba nu faci cabluri în felul ăsta? Și pentru acest preț? Oh, acest cablu chiar a venit cu o învelitoare de cablu Velcro inclus. Acest produs este perfect, în ceea ce mă privește. "

Anker PowerLine 6ft Lightning Cable

4, 2 stele, 390 de recenzii

"Produsele Anker sunt întotdeauna accesibile și durabile, iar acest cablu de șase metri nu face excepție. Acest cablu este foarte robust și îmi percepe telefonul rapid dacă este conectat la desktop sau la perete. Lungimea suplimentară de pe acest cablu este foarte convenabilă pentru momente când vorbesc la telefon și totuși doriți să o încărcați. Vă recomandăm foarte mult acest cablu ca înlocuitor pentru cablurile de fulger Apple. "

Cele mai bune cabluri de fulger de zece metri

Anker PowerLine + cablu de fulger

4, 1 stele, 3, 146 de comentarii

"Acești oameni fac produse de ultimă generație și le susțin cu un serviciu neegalat pentru clienți. Acest cablu de iluminat nu este o excepție. Îmi place absolut materialele și calitatea construcției. Teaca de cablu este un material moale, țesut care arată și se simte delicat, dar este la fel de puternic ca unghiile. L-am înclinat din greșeală, l-am nodat, l-am scos din perete, am vărsat apă peste el, am pășit de o sută de ori și chiar l-am fugit cu aspiratorul meu. Încă arată la fel de bine ca ziua în care a sosit.

Anker PowerLine + II cablu de fulger

4, 5 stele, 507 de recenzii

"Dacă nu credeți că cumpărarea unui cablu de 10 picioare iPhone vă va schimba viața, vă rugăm să continuați să citiți. Am cumpărat anterior un cablu de șase metri, în care aș putea să stau de-a lungul jumătății patului reginei mele și să-mi folosesc telefonul în mod convenabil în timp ce îl încărc. Dar acum pot să mă așez pe întreaga parte a patului și să fac același lucru. De asemenea, acest lucru vine la îndemână atunci când o priză este pe cealaltă parte a camerei dintr-un motiv oarecare, și trebuie doar să încărcați telefonul, dar nu îl puteți lăsa deasupra camerei și să vă despărțiți de ea pentru o mică sumă de timp. Deci, colegi de milenii, cumpărați doar acest lucru. Nu vei regreta cablul de zece metri!

Cel mai bun cablu de trăsnet retractabil

AmazonBasics Apple Certificat Lightning retractabil la cablu USB

4 stele, 1.404 de comentarii

"Perfect încărcător pentru mărimea călătoriei! Îmi place că cordonul nu poate fi prins de alte cabluri în geantă - căștile mele au unul din acei păstrători de cordon pe care-i înfășeri cablul în jurul tău, întotdeauna se pierde și se încurcă cu cablul meu de încărcare a laptopului. Dar acest cablu pentru încărcătorul telefonului nu-mi dă niciodată probleme. Forma este ușor de identificat atunci când sapă în jurul pungii mele (veți aprecia acest lucru într-un aeroport aglomerat pe măsură ce vă spălați pentru porturile de încărcare limitate la poarta dvs.). De asemenea, aveți posibilitatea să utilizați cât mai puțin sau cât de puțin din liberă, după cum doriți; îl puteți trage până la capăt sau o puteți trage puțin, dacă nu aveți nevoie de atâta timp liber ".

Cele mai bune cabluri de trăsnet cu încărcător de perete

Încărcător de perete dual încărcător Tranesca și cablu de încărcare cu iluminare MFI de 6 picioare

4, 5 stele, 774 de evaluări

"Îmi place foarte mult acest încărcător de perete. Cele două porturi USB sunt cu adevărat la îndemână pentru mine ca cineva care are un telefon și un iPod Touch, așa că acest lucru mi-a permis să încărc ambele dispozitive în același timp. De asemenea, pliurile încărcătorului se îndoaie, ceea ce este util pentru depozitare când nu este folosit și pentru călătorii, astfel încât să nu fie prins de alte lucruri. În general, sunt foarte mulțumit de acest produs și recomand cu siguranță acest lucru. "

Antaole Nylon Braided Lightning Cablu 2-Pack cu încărcător dublu port dublu pliabil

4, 2 stele, 302 de recenzii

"Întotdeauna călătoresc pentru serviciu, așa că întotdeauna încerc să păstrez un încărcător cu mine, deoarece nu este nimic mai rău decât să ai doar o viață de 10% a bateriei pe telefon și nici o modalitate de ao încărca. Acesta este încărcătorul meu de călătorie și nu aș fi putut alege o opțiune mai bună. Îmi place foarte mult acest combo de încărcare bloc-și-cablu, deoarece taxele iPhone-ul meu destul de repede și îmi permite opțiunea de sincronizare a datelor. Îmi place că pot încărca, de asemenea, iPad-ul meu în același timp și / sau permite prietenilor mei să-l folosească împreună cu mine când ne aflăm în preajmă.

Cel mai bun set de cabluri cu fulgere

Anker PowerLine Lightning Cablu 3-Pack (3ft, 6ft, 10ft)

4.3 stele, 359 comentarii

"Oricine este investit în ecosistemul iOS știe că aveți întotdeauna nevoie de mai multe cabluri. Numai fanii cei mai nebuni ar refuza cablurile Apple suge. Sunați-le înlocuitori, piese de schimb, sau doar cabluri suplimentare, puteți utiliza întotdeauna un altul. Cele lungi sunt perfecte pentru punctele greu accesibile, pentru a fi utilizate în încăperi mai mari, unde ați putea sta departe de priză sau pur și simplu să le utilizați în timp ce dormiți. Cel scurt este doar un tad mai scurt decât cele pe care Apple le vinde, ceea ce pentru mine este un avantaj în anumite situații. "