alegerea poporului

Cele mai bune paturi de paturi de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Suntem cam obsedați de ceea ce aveți nevoie pentru o odihnă perfectă a nopții, inclusiv cadre de pat minimaliste care vă vor conduce mai puțin decât o mână , cele mai bune saltele într-o cutie și cele mai confortabile (și cele mai răcoritoare ) așternuturi. Aici, am căutat înalte și joase pentru cele mai bune paturi loft - pentru copii și adulți, deopotrivă - disponibile pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun pat de mansardă de dimensiuni complete

DHP Abode de dimensiuni mari cu pat rabatabil cu cadru metalic, cu birou și scară

4.3 stele, 219 comentarii

"Acest cadru a corespuns perfect nevoilor a două 20 de ani care trăiesc într-un studio din centrul orașului. La fel ca multe studiouri, a noastră a fost prezentată într-un dulap, pe care l-am transformat în "dormitorul nostru". Acest cadru se potrivește atât de perfect în spațiul pe care pare aproape construit. De asemenea, din moment ce este imposibil să cadem de pe pat, am folosit o saltea de spumă de memorie de 12 inch. Patul este un rezervor. Limita de greutate de 300 de kilograme este probabil un lucru de răspundere. Mă simt singură, un veteran al armatei la șase și unu și 200 de lire și prietena mea la 5-picior-11 și 150 de lire sterline și nu se mișcă deloc dacă nu urci sau coboară.

Cel mai bun pat de mansardă, cu un birou și rafturi

Coaster Fine Furniture 460023 Pat de mansardă cu stație de lucru

4.1 stele, 115 comentarii

"Am avut acest pat pentru mai mult de o lună acum și nu am revizuit-o imediat pentru că am vrut să pot experimenta produsul și să îl cunosc mai bine înainte de revizuire. Îmi place acest pat! Construcția este GREATă, foarte robustă. Metalul este SOLID, foarte bine conceput, iar biroul este greu, robust și nu se înclină deloc, chiar dacă îmi pun picioarele pe el. Dulapul de tip loft este solid, iar eu pot atârna literalmente de barele lui și nu se înmoaie. Practic, acest pat este perfect. "

Cel mai bun pat dublu de mansardă

Pat pentru Pat de Pat Walker Edison Twin Metal

4.1 stele, 529 comentarii

"Acesta a fost un cadou de Crăciun pentru fiica mea și ea o iubește. Acesta a fost de câteva luni și nu au existat probleme, chiar și cu câteva petreceri de somn. Patul este mai robust decât credeam că ar fi și stabil. În ceea ce privește punerea împreună, doi oameni sunt mai buni decât unul, dar o persoană ar putea să o facă. Instrucțiunile au fost minunate - nu aveam probleme să le urmăm. Ne-a luat cam o oră pentru a se aduna, deci, în totalitate, nu prea rău ".

Cel mai bun pat de gospodărie din lemn de dimensiuni twin

SuperIndoor Colecția dvs. de Zone Twin Bed Loft din lemn

4.2 stele, 110 comentarii

"Am căutat aproximativ două luni pentru un pat de loft pentru fiul meu de 12 ani. Camera lui este mică și limitată în spațiu, așa că un pat de mansardă era o necesitate pe măsură ce el creștea. De asemenea, nu am vrut să-și petreacă un braț și un picior, dar totuși dorea un pat frumos și robust la mansardă. Aceasta ne îndeplinește toate nevoile și apoi altele. Era simplu, rapid și ușor de asamblat. Odată ce împreună, patul este foarte robust și frumos. Este înalt, deci există mult spațiu sub pat. Este perfect pentru fiul meu, poate chiar să stea în pat. Mare cumpara! "

Cel mai bun pat de tip twin-size cu un birou

DHP X-Loft cadru metalic Bunk Bed cu birou

4.3 stele, 371 comentarii

"Nu a avut absolut nici o problema de a pune acest lucru impreuna si toate piesele necesare au fost acolo! Ei bine, hoboții au pus-o împreună, dar mi-am oferit sprijinul moral. A auzit mai putin blestemul decat ma asteptam si patul este la fel de publicat si de ceea ce ne asteptam. Este, de asemenea, extrem de robust. Am mers cu asta pentru că nu era atât de aproape de tavanul nostru ca și ceilalți. Am fost, de asemenea, îngrijorat de faptul că scara ar "ieși" prea departe și să ia în cameră inutilă în dormitor, dar nici nu, nici o problemă acolo! În general, foarte fericit. "

Cel mai bun pat pentru paturi pentru copii

Canoua Whistler Junior pentru paturi Canwood

4, 2 stele, 512 comentarii

"Am căutat luni de zile să găsesc un pat de mansardă simplu, bine făcut pentru cei de 4 ani. Am vrut ceva mai jos la pământ, pentru a evita rănile grave. Până acum, fiicele mele (vârstele 4 și 1) IUBESC acest pat și toți oaspeții noștri întreabă despre asta. Este un pat dragut, dragut si nu poti sa te intorci cu pretul. De asemenea, cred că va fi potrivit pentru un copil până la vârsta de 10 ani, deoarece nu arată prea copilăresc ".

Cea mai bună pat pentru copii cu tobogan

Dormitorul DHP Junior cu două paturi metalice cu diapozitiv

4, 5 stele, 497 comentarii

"Acest pat este prea drăguț! Se potrivește minunat în camera fetelor mele. Dragoste că este un pat supraetajat mai mic. Doar con la acest pat este faptul că diapozitivul este metal și poate fi destul de tare dacă copiii dvs. cred că este amuzant să-și lovi picioarele pe ea, haha! De asemenea, am citit o mulțime de oameni îngrijorați dacă diapozitivul era prea scurt. Este lungimea perfectă pentru cei de 2 și 4 ani, de fapt, mai mult decât mi-am așteptat să fie. "

Cel mai bun pat de pat pentru copii cu scări de depozitare

DEM Junior cu două paturi metalice cu paturi de depozitare

4 stele, 381 comentarii

"Am cumpărat acest pat pentru fiul meu pentru noul său" pat mare de băiat ". Ne place. Este înălțimea perfectă pentru soția mea și cu mine să-l punem fără să trebuiască să urcăm în pat așa cum ar fi trebuit cu un pat de pat suprapus și nu este prea mare ca dacă ar fi să cadă sau să sară (cel mai probabil ) din pat, că ar putea să se rănească. Pare a fi foarte robustă și va dura o lungă perioadă de timp, chiar și cu fiul meu dur și râvnit de 3 ani. Partea inferioară este un sertar și am folosit-o pentru a pune mașinile și avioanele înăuntru, iar partea de sus este un dulap în formă de leagăn pe care l-am pus cu un mic depozit de coș cu niște jurnale Lincoln. Perfect pentru depozitarea jucăriilor. “

Cel mai bun pat de dormit din lemn cu rafturi și sertare

Donco Kids 760-CP Low Loft Bed de studiu

4, 2 stele, 160 comentarii

"Aceasta este una dintre cele mai rezistente bucăți de mobilier prefabricat pe care l-am cumpărat EVER. Îmi place culoarea, iubesc versatilitatea pieselor, iubesc designul. Chiar și eu l-am stabilit cu 100% singur în timp ce sunt însărcinată! Fiți pregătit pentru mâinile dureroase de la toate lucrările cheie Allen, dar, de asemenea, să fie pregătit pentru acest mobilier pentru a rezista ceea ce mă aștept să fie o viață! Mergem în șase luni de la înființarea și folosirea de către cei de aproape trei ani și nu aveam o singură problemă.