lucruri despre care nu vorbim

Cele mai bune instrumente de manevrare pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Foto: Imagini universale

În timp ce noi toți s-ar putea să fim curioși în legătură cu cel mai bun tampon probiotic sau tampon probiotic sau remediu rău la rece , poate fi dificil să discutăm aceste lucruri mai personale . De aceea abordăm lucrurile despre care nu vorbim , o serie în care descoperim cele mai bune lucruri legate de igienă, sex și funcții corporale cu care avem nevoie, dar care ar putea fi prea rușine să ne întrebăm. În această tranșă, ne-am uitat la cumpărătorii foarte sociabili din Amazon pentru a ne îndruma spre cele mai bune unelte de manscaping .

Razor de unică folosință

Gillette Mach3 Razor de unică folosință pentru bărbați (6 Număr)

4.3 stars, 695 comentarii

"Nu trec adesea de la un produs la altul și văd o diferență atât de mare ca și cum am făcut-o de la uneltele de unică folosință mai ieftină cu trei labe la aceste mașini de ras. În cazul în care cei bătrâni uneori au simțit că mi-am răzuit părul de pe față, aceste mașini de ras cu adevărat alunecă. Spațiul dintre lame face ca și părul să se clătească mult mai ușor. Aș recomanda să încercați aceste lucruri dacă nu ați făcut-o. Confortul este grozav și îmi dau un bărbierit cu adevărat aproape, cu nevoi foarte mici de a trece peste pete dure pe fața și gâtul meu. "

Îngrijitor de corp

Philips Norelco Bodygroom Seria 3100

4 stele, 688 comentarii

"Am cumpărat-o în primul rând pentru a-mi rade pubele. Îngrijirea este necesară atunci când părul pubian este plin, dar după ce mergeți după el puțin câteodată și sunteți pe piele, întreținerea este ușoară. Aveți grijă de anus și scrot, totuși. Este important să vă spălați bine pubele cu șampon înainte de a fi bărbierit. Asigurați-vă că ați uscat zona mai întâi. În acest fel, aparatul de ras nu este funky pentru că îl folosesc, de asemenea, pe fața mea. Lucrule îmi scot barba mai ușoară decât braunul meu! Puteți să scoateți capul de bărbierit și să-l înmuiați în apă curată, cu un pic de înălbitor pentru a dezinfecta. "

Spălarea spatelui

Mangroomer Ultimate Pro Spălător de spate

4, 4 stele, 1, 905 comentarii

"Ca mulți alți oameni aici, am avut nenorocirea de a moșteni gena Sasquatch de la tatăl meu. Îndepărtarea părului cu laser și electroliza sunt costisitoare și durează pentru totdeauna, cremele și sculpturile pentru îndepărtarea părului sunt o durere în fund, dar acest lucru funcționează și funcționează rapid. În decurs de zece minute, m-am dus să privesc ca un cimpanzeu să arate ca un om. Trimmerul a făcut o lucrare rapidă în cea mai mare parte a acestuia, iar capul de bărbierit a avut grijă de restul. Rasul este surprinzator de neted; mirosul este minim la inexistent, iar mânerul face posibilă obținerea doar a unghiului de care aveți nevoie. Pentru prima oară în mai mulți ani, nu mai sunt îngrozită de perspectiva de a fi văzut fără o cămașă ".

Nasul-tundere păr

Cărucior pentru toaletă din oțel rezistent la apă, rezistent la apă

4, 3 stele, 6, 625 comentarii

"Am ajuns la vârsta în care mă transform într-un vârcolac. Îmi cresc părul în locuri pe care nu mi-am dat seama că este posibil. Și nu este nimic romantic despre asta (întrebați soția mea). O mașină de ras poate avea grijă de cea mai mare parte a acesteia, dar ce trebuie făcut în legătură cu chestia de pe fața unei persoane, cu mușchii spanioli care se află în afara ei? E timpul să scoateți tunderea nasului! Am incercat tocmai toate trimmerele de pe piata, iar asta incearca treaba in cel mai scurt timp. Încă mă mai obișnuiesc cu farul mic care îmi luminează nările când mă descurc. E ca și cum ai fi într-o mină întunecată cu un far. Acum, dacă ar fi inventat doar un tundru pentru părul urechii, care nu suna ca o diviziune blindată care mănâncă un deal abrupt.

Nas și ureche Trimmer

Panasonic ER430K - Aparat pentru tunderea nasului și urechii umede / uscate

4, 2 stele, 4, 555 de recenzii

"Soțul meu Îți place acest produs. I-am cumpărat pentru el când am început să observ fețele sălbatice ale frunții, ale urechii și nasului. Am vrut să mă asigur că era întotdeauna bine îngrijit. M-am gândit: Dacă văd aceste fire de păr sălbatic, toți ceilalți sunt, de asemenea! La început a fost jignit, dar apoi și-a dat seama cât de utilă este și o folosește acum cel puțin o dată pe săptămână. Chiar cred că îi dă încredere suplimentară știind că este bine îngrijit când pleacă din casă. Îi place atât de mult încât mi-a cerut să cumpăr unul pentru tatăl său pentru Crăciun în acest an. Doamnelor, ia-ți asta pentru bărbații din viața ta și pune capăt epidemiei de frunză sălbatică, ureche și păr de păr! "

Body-Waxing Kit

Extra-tensiunii de îndepărtare a părului Kit de ceară pentru bărbați + femei

4 stele, 771 de recenzii

"Aceasta este, de departe, cea mai bună ceară pe care o veți folosi. Sunt de coborâre din Asia de Sud și credeți-mă, am multă păr. Gros, dens și încăpățânat. Acest lucru va scapa de totul dintr-o dată. Prima dată când am încercat-o, m-am uitat atent cu bucurie. Chiar dacă nu sunt un expert waxer, am găsit destul de ușor de utilizat. Singurul lucru este că este destul de lipicios și nu se spală (trebuie să folosiți un ulei pentru al scoate), dar într-adevăr nu mă deranjează pentru că iadul sfânt, scapă de părul meu atât de bine! Un borcan îmi permite să ceară picioarele, axile mele de trei până la patru ori și fața de mai multe ori, deși propriul dvs. kilometraj poate varia. Dacă vă aflați în gard pentru a obține acest lucru, vă va schimba viața! (Ei bine, nu viața, dar este ceară bună, asta) ".

Setul de curatire a nasului

NAD Ceară pentru bărbați și femei

4.3 stele, 812 comentarii

"Parul din nas, ce problemă! Am încercat totul și m-am gândit, Hmmm, trebuie să existe o cale mai bună și căutând pe Amazon, am găsit asta. Am dat naștere fără medici de două ori, așa că aș fi în stare să tolerez acest lucru.

dreapta?! Oricum, prima tentativă de nară, cu siguranță se simțea ciudat. Un zâmbet mare, o secundă de durere, și wow, atât de multe fire de păr din nas rupt fără milă! Nu am reușit să obțin toate părțile interioare și am constatat că trebuia să mișcăm bagheta din jurul nostru pentru a obține întregul interior al nării. Sunt foarte multumit de rezultate. Simt că pot respira mult mai ușor, iar interiorul nărilor acum se simte neted. Fără efecte secundare după 24 de ore. Atât de fericit să aveți în sfârșit o soluție la această problemă minoră, dar enervantă de frumusețe! "

Îndepărtarea părului

Perechea brută Kombo - Sistem de management al părului

3, 9 stele, 411 de recenzii

"Dacă rutină" manscape "(urăsc acel cuvânt), vrei să încerci acest produs. Îmi place să păstrez lucrurile curate și îngrijite, dar nu goale până la capăt.

Am folosit Bare Pair pe băieții mei cam în urmă cu o lună. Era simplu de utilizat, urmând instrucțiunile, funcționa bine. L-am luat pe băieți. Și de atunci nu a trebuit să o folosesc. Cuplat cu un tunsor bun cum ar fi aparatul de bărbierit Philips Norelco BG2020 Bodygroom pentru tăierea restului pădurii, aceasta este o modalitate foarte bună de a obține aspectul (și simțul) dorit. A făcut puțin, dar nu prea mult. Dacă aveți piele sensibilă, încercați mai întâi un mic eșantion. Balsamul calm se simte minunat după ce folosește balsamul gol. "