cel mai bun. într-adevăr.

Cele mai bune ceasuri pentru bărbați pentru sub $ 200, potrivit unui expert Watch

Anonim

Când vine vorba de cadouri de vacanță pentru băieți, nu puteți merge într-adevăr în neregulă cu un ceas de mână. Problema cu ceasurile pentru bărbați este totuși că nu suntem într-un loc unde să petrecem zeci de mii de dolari. Pentru a găsi cele mai bune ceasuri care nu sunt obscen de costisitoare, am vorbit cu James Stacey, urmăriți expert și scriitor senior la Hodinkee pentru a-și lua cele mai bune ceasuri pentru bărbați pe care le puteți obține sub 200 de dolari.

Și pentru a lărgi câmpul, l-am întrebat și el ce sa gândit la unele dintre ceasurile noastre preferate de-a lungul timpului, plus cele despre care am scris în trecut. Principala modalitate de a face acest lucru este că există o mulțime de ceasuri mecanice grozave, aproape oricine își poate permite. Iată câteva dintre recomandările lui Stacey.

Cele mai bune ceasuri cu mișcări mecanice

Timex Marlin ceas de curea din piele, 34mm

În partea de sus a lui Stacey și pe lista noastră este Timex Marlin. Stacey explică recursul: "Obțineți un stil clasic care se joacă în istoria Timex ca producător original în Statele Unite, dar de asemenea obțineți o mișcare mecanică adecvată, care în mod obișnuit nu este accesibilă la acest preț. Acest ceas este o reeditare pe care Timex a făcut-o în anii 1960, ceea ce este cel mai probabil motivul pentru care au optat să meargă cu un caz de 34 de inci - pe partea mai mică a ceea ce este oferit în zilele noastre. Are un farmec de bunică, știi efectul lui Don Draper în cazul în care se pare că poți purta ceva din altă eră.

Seiko SRP704 ceas japonez automat din oțel inoxidabil casual

Cu toate acestea, dacă Stacey trebuia să-și aleagă un ceas din partea lui, ar fi plecat la Seiko. "Seiko este o companie pe deplin integrat pe verticală, astfel încât ei sunt capabili să producă o mare varietate de ceasuri, inclusiv piese care costă 40 sau 50 de dolari până la câteva mii și la acest punct de preț nu obțineți mecanic mișcări automate ". Acest ceas a făcut lista datorită tonului său de aur, pe care Stacey l-a văzut interesat în ultimii ani.

Seiko SNZG09 5 ceas sport sport Kaki

Dacă tonul de aur nu este lucrul tău, Seiko face, de asemenea, o grămadă de alte stiluri, cum ar fi acest ceas verde măslin-verde, inspirat de armată. "Nu numai că Seiko oferă o selecție aproape nelimitată de ceasuri mecanice: scafandru, militar, clasic, dar, de asemenea, fiecare dintre ele este un ceas robust, super-fiabil, ușor de reparat. Pentru ceea ce ați putea plăti pentru un Casio mai frumos, puteți obține un ceas de sport cu adevărat legendar. "

Orient Bărbați FAC0000CA0 'Bambino a doua generație' Automatică ceas negru din piele

Stacey ne-a deschis ochii la un alt brand japonez de ceas cu un cult următor. "Orientul a fost în jur de un timp și are un entuziast respectuos care urmează. Sunt în aceeași direcție cu un Seiko la același preț. Dar, în cazul în care o mulțime de Seiko sunt ceasuri de sport, Orient a făcut un nume pentru ei înșiși cu Bambino, deoarece este un pic dressier. "

Swatch YIS404 Irony Sistem 51 Ceas automat Fly

Stacey are vești bune pentru iubitorii de ceasuri Swatch și entuziaști pentru începători. "Swatch acum își face propria linie de ceasuri numită Sistem 51, o colecție de ceasuri automate fabricate și fabricate foarte inteligent. Acestea sunt foarte cool și chiar am făcut o lansare Hodinkee când au ieșit. Dacă sunteți chiar puțin interesat de mecanica ceasului, puteți să-l întoarceți și să vedeți că modul în care a dezvoltat mișcarea este super modern și foarte minim. Aceasta este o mișcare excelentă pentru cineva care apreciază tehnologie și design de ultimă generație. "

Cele mai bune ceasuri cu mișcări de cuart

Braun BN0032WHSLMHG Clasic mesh japonez cuarț ceas de argint

Aici, la Strategic HQ, suntem fani mari ai lui Braun, la fel și Stacey. "Pentru mulțimea Apple care nu se află într-un ceas Apple, acest tip de Dieter Rams estetic - curat și minimal, dar nu în măsura în care nu este funcțional - funcționează într-adevăr frumos. Nu sunt scumpe și merită să câștigi 100 de dolari pe care îi vei plăti pentru unul. În plus, ele arată bine pentru toată lumea. Nu cred că poți fi prea bătrân sau prea tânăr ca să poarte ceasul ăsta și nu sunt, de asemenea, în genul lor. Cred că brățara mesei milaneze este foarte confortabilă și se ocupă cu adevărat de climatele calde ".

Timex Navi Ocean reversibil ceas curea NATO, 38mm

Timex Navi Ocean cu curea reversibilă este o alegere excelentă pentru o gamă largă de băieți. "Este în acel ceas de scufundări-estetic, care cred că funcționează destul de bine pentru majoritatea tipilor. Nu trebuie să gândiți cum se va potrivi cu ceea ce purtați.

Breda Visser pătrat ceas curea din piele, 35mm

Breda nu era pe lista inițială a lui Stacey, așa că l-am întrebat ce sa gândit la ceasul simplu cu pătrat. "Îmi place destul de puțin designul lui Visser al lui Breda. Îmi place că vine într-o grămadă de culori diferite, o mărime frumoasă, cu o simplă mișcare de cuarț japoneză și o garanție plăcută. "

Cetățenia bărbaților ecologici Promaster Diver Watch cu data, BN0151-09L

Același lucru este valabil și pentru ceasurile Citizen, care vin în aproape orice stil pe care-l puteți imagina. "Alegerea unui model de cetățean este dificilă, deoarece face atât de multe. Cu Citizen, veți obține tehnologia Eco-Drive, care este o mișcare cu cuarț cu energie solară. Este foarte inteligent și a fost imensa lor inovare în ultimele două decenii ".

Cel mai bun ceas Digital (și rezistent la apă) de călătorie

Casio pentru bărbați A500WGA-1 Gold Metal Quartz ceas de moda

Stacey nu și-a împiedicat entuziasmul pentru acest aur cu aruncătoare de aur, Casio. "Casio face încă multe dintre cele mai populare ceasuri din anii '80 și '90. Acesta vine într-o grămadă de stiluri, costă undeva în jur de 50 de dolari și cântărește aproape nimic pe încheietura mâinii. În plus, acest ceas face un partener de călătorie foarte bun, nu numai pentru că face mai multe fusuri orare cu ușurință, dar și pentru că nu veți obține o grămadă de atenție dacă călătoriți cu el, îl puteți lua în piscină și este nu este o afacere mare dacă se rupe. Sunt un mare fan al acestor ceasuri. "

Cel mai bun ceas de urmărire a activității

Teme / Nokia | Oțel HR Hybrid Smartwatch

Stacey este, desigur, mai mult ca un tocilar de mișcare mecanică decât un tocilar inteligent. Așadar, am vrut să aflăm cum sa simțit în legătură cu acest smartwatch care nu este inteligent. "Cred că trupele sunt o companie foarte interesantă și îmi plac din punct de vedere al designului. În cazul în care acest tip de smartwatch cu adevărat funcționează este pentru cineva care vrea un Fitbit, dar nu vrea cu adevărat să poarte unul. Sau cineva care a purtat un Fitbit pentru o lungă perioadă de timp și vrea să-și păstreze funcționalitatea, dar să se întoarcă la purtarea unui ceas. Dacă asta ești tu, cred că are sens perfect.