alegerea poporului

Cel mai bun Clippers de unghii de pe Amazon, conform Recenzentului Hyperenthusiastic

Anonim

Clamă!

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre un tuns de unghii Kai, care este suficient de șic pentru a fi un obiect decorativ, și încă un alt trusă de unghii japonez care tăie unghii ca un cuțit Santoku și chiar un fișier de cristal accesibil, care bate în salon, aici ne îndreptăm spre cele mai bune mașini de tăiat unghii de pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun trusă de unghii ergonomice

Harperton Unghie Clipper Set Nota si Toenail Clipper

4, 6 stele, 4, 926 comentarii

"Am încercat peste o duzină de branduri de unghii, inclusiv Seki, Tweezerman și Victorinox, și acestea sunt la fel de bune. Inovația se află într-o pârghie foarte robustă, ceea ce face compresia mult mai probabil să ducă la o tăiere curată, mai degrabă decât la o lacrimă. Am avut mașini de tăiat ale căror pârghii erau atât de slabe încât se îndoiau înainte de a-mi tăia unghiile - nu și astea. Ele au, de asemenea, o formă confortabilă, ergonomică și o gaură în cazul în care doriți să le atârnați sau să le adăugați la un lanț cheie. Pentru oricine cu mâini slabe care nu se pot prinde strâns, cred că acestea ar fi minunate. "

Cel mai bun tuns de unghii ieftine

Revlon Toenail Clipper

4, 2 stele, 244 comentarii

"Am aflat, din întâmplare, că cele mai bune pantofi de revitalizare Revlon sunt cele mai bune. Sunt construite puternice și ultime. Am avut 20 de ani și am comandat un nou pentru tatăl meu. Mânerul său este diferit, dar altfel pare să fie aceeași construcție inoxidabilă greu de folosit. Funcționează excelent și pentru degete, deoarece dimensiunile sale mari o ușurează. "

Cele mai bune unghiuri de tuns

Mehaz 668 Pro cu clemă pentru toaletă cu lambou

4 stele, 769 de evaluări

"În cele din urmă au fost găsite aceste mașini de tunsat, care sunt un bun design practic și care funcționează perfect: capul de tăiere înclinat este o îmbunătățire înțeleaptă, muchiile tăietoare sunt foarte ascuțite, manșoanele cauciucate asigură o prindere bună (deși sunt inutile la prinderea unghiilor tăiate, ), iar miezul și mărimea pârghiei de presiune au făcut ca prima mea utilizare în această dimineață să fie ușoară. Am folosit mașini de tăiat de la Revlon și sunt o risipă de bani, chiar și pentru unghii.

Cea mai ascuțită mașină de tuns

Green Bell G-1008 Clipper pentru unghii (Takumi No Waza)

4, 7 stele, 122 comentarii

"Nu am văzut niciodată mașinile de tăiere atât de bune, de fapt, niciodată nu mi-am imaginat că tunsul a existat așa bine. După ce sa luptat de ani de zile cu tăblițele de droguri de 1.98 $ pe care le poți cumpăra oriunde, am fost dezgustat în cele din urmă și am cumpărat două perechi de mașini de tuns. Primii care au sosit au fost de la Klick, și au fost destul de buni, un pas mare de la ceea ce am folosit - nu am nici o plângere despre ei. Câteva zile mai târziu, aceștia au sosit. Suprafețe superficiale, cu ultrascurtă, fără buzunare, tot ce trebuie să fie un tuns. "

Notă a notarului : am scris despre acestea înainte.

Cele mai bune unghii de tuns pentru unghii ingrown

Kohm KP-700 Clippers toenail pentru unghii groase / ingrown

4, 6 stele, 1771 recenzii

"Încercarea de a efectua intervenții chirurgicale minore pe degetul mare, cu o pereche de pensete, un buzunar și mașini de tuns tradiționale este o idee proastă. Cumpărați-le înaintea unghiilor îngroșate devenind chiar mai mult o problemă. Acestea sunt singura modalitate de a tăia unghiile suficient de departe, fără a vă răni sau a plăti mai mulți bani pentru a avea un medic care utilizează același instrument. Prețul poate părea destul de abrupt în comparație cu mașinile de tuns tradiționale, dar aceste mașini de tuns sunt incredibil de bine construite și m-aș aștepta să dureze o viață. "

Cel mai bun tuns unghii cu un fișier încorporat

Clippers pentru unghii Pentru Cileppi - Swing Out Cleaner / File pentru unghii

4, 5 stele, 2, 014 comentarii

"Acestea sunt ultimele clipuri pe care le voi cumpăra vreodată. Pur și simplu uimitor. Sunt tot ce îmi doresc în mașinile de tăiat unghii. Ei au un mâner larg pentru noi băieți cu mâinile și degetele mari. Ei au un cârlig agresiv pe dosarul de swing-out. Nu mai doriti un cârlig mai substanțial pentru a sapa acel gem incantator! Corpul acestor mașini de tuns este, de asemenea, substanțial, cu o mulțime de spațiu pentru a vă menține în timp ce faceți afaceri serioase de îngrijire a unghiilor. Au dispărut zilele de tăieturi multiple pentru a elimina unghiile mai groase! "

Cel mai bun tuns unghii cu un catcher

Seki Edge SS-101 - Deluxe Clipper de nunti

4, 4 stele, 407 de recenzii

"Cel mai bun tampon de unghii pe care l-am avut vreodata! Nu mi-a mestecat unghiile, am luat aceste mașini de tuns. CEL MAI BUN DIN TOATE TIMPURILE! Cea mai bună caracteristică este că vă colectează garniturile de unghii, astfel încât acestea nu zboară peste tot, apoi te înjunghie în picior mai târziu. Îmi pot tăia toate cele nouă unghii fără a fi nevoie să-l gol. Probabil mai mult dacă tu și familia ta vroiai să mergi într-un sindrom de tăiere a unghiilor.

Cel mai bun tuns unghii extra-mari pentru toenails

Lumea nr. 1 Ciocan extra-mare de toenail 5.5 ", maxilar, de 4 mm

4, 5 stele, 474 de recenzii

"Acest articol este mare, dar, așa cum afirmă numele, este o dimensiune foarte mare. Unghiile și unghiile sunt groase și puternice, iar în trecut au rupt mașinile de tuns unghiurile de la capătul inferior și chiar au forțat unele dintre marcile de marcatoare de marcă să se despartă (vă uit la Revlon). Acest lucru este minunat. Tăiește prin gheare fără cusur și se potrivește confortabil în mână. Nu vă împiedicați prețul. Veți câștiga cu siguranță valoarea banilor. "

Cele mai bune unghiuri mici pentru călătorii

Muji Nail Clipper Fabricat în Japonia

4.3 stele, 260 comentarii

"Wow, atât de impresionat de acest produs. Arată frumos, se simte solid și se comportă ca un campion. De când sunt aproape 40 de ani, mi-am închipuit că era timpul să cumpăr niște produse tip masculin care au fost construite pentru a rezista. Aceste mașini de tuns mici oferă acest lucru și mai mult. Da, costa mai mult decât versiunea de droguri, dar omul, aceste lucruri se taie mult mai bine și sunt construite pentru a rezista. Am unghii destul de puternice, iar aceste lucruri clipesc cu puțin sau deloc. "

Cele mai bune mașini de tuns cu unghi ascuțit

EasyComforts EZ Grip Unghiul de prindere, mare

4, 1 stele, 180 comentarii

"Cine a proiectat vreodată tunsul original nu este atât de inteligent. Ele sunt alunecoase și greu de manevrat. Acest tampon rezolvă în totalitate această problemă. Este foarte usor de folosit la toate unghiurile si nu va aluneca de pe mana. Și totuși, ei încă se pliază în mod compact.

Cel mai bun tuns unghii într-o cutie de transport

FIXBODY Set de prindere pentru unghii - Negru din oțel inoxidabil Unelte & Cuie Clippers (Set de 2)

4, 5 stele, 1, 046 comentarii

"Pot să spun că nu m-am gândit niciodată să-mi iubească o pereche de mașini de tăiat unghii, dar le iubesc. Sunt de o calitate excelentă, super robustă, tăiat bine, iar soțul meu a spus că arata ca "uneltele tactice" haha! Soțul meu și cu mine urăsc un fel de tăietor de unghii, dar acestea sunt oțel inoxidabil de primă clasă, atât de bine în valoare de cumpărare în opinia mea. Acestea vin într-o geantă de mână din piele frumoasă - perfectă pentru un rucsac sau buzunar. Le cumpăr cumva ca pe niște oameni din familia mea. "

Cea mai bună mașină de tăiat unghii pentru câini

Millers Forge Cilindru de calitate pentru unghii

4, 5 stele, 795 de recenzii

"Trei fete frumoase din Newfoundland trăiesc cu noi. Toți au unghii groase, greu de tăiat - chiar și după o baie. Ele sunt, de asemenea, un pic de testy despre mani / pedis în cele mai bune zile din cauza timpului necesar pentru clip și fișier. Mașinile de tuns Millers Forge sunt ascuțite, puternice și au puțină rezistență la încheietura mâinii. Acest instrument accelerează procesul în mod dramatic. Nu mă mai simt ca și cum aș fi tăiat prin trunchiuri de copaci cu un cuțit de unt. Nu există nici o despicare sau despicare a unghiilor, deci nu este nevoie să vă depuneți unghiile după aceea. Acesta este un instrument minunat și îl recomand foarte mult. "

Cel mai bun tuns pentru unghii pentru copii

Siguranță pentru unghii pentru unghii de dormit

4 stele, 925 comentarii

"Ai un nou-născut și vrei cu disperare să-ți tai unghiile? Nu mai căuta. Am folosit acest copil cu fidelitate mai mult de un an înainte ca lumina mică glorioasă pe care o are cu ars. Încă mai funcționează ca un tuns unghii, dar lumina a fost de departe cea mai bună trăsătură. Când unghiile fiicei mele au început să devină mult timp, aș păstra asta pentru că a adormit. Luminile se aprinde sau se sting, mi-aș da clipul de luminile acestui tuns. De atunci, l-am inclus în cadouri pentru copii unui număr de prieteni. Pentru prețul foarte rezonabil, merită atât! "