săptămâna verde

Cele mai bune săpunuri naturale pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Este o Săptămâna Verde, unde vom vorbi cu experți în eco-viață și de spălare a internetului pentru cele mai bune produse care lasă o amprentă ușoară și rezolvă probleme de uz casnic.

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. Din acest motiv, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine cotate produse și identificăm cele mai convingătoare. Am scris despre cele mai bune produse de curățare naturală și cutii de gunoi de bucătărie conform recomandărilor profesioniștilor. De asemenea, am completat cele mai bune aspiratoare și mașini portabile de spălat , dar aici suntem zero la cele mai bune săpunuri naturale, așa cum a fost revizuit pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Al șaptelea generație de săpun lichid pentru băuturi gratis

4 stele, 1.890 de recenzii

"Îmi place acest produs. Simt că nu spăl felurile de mâncare ale familiei mele cu substanțe chimice dure și nici nu simt că poluez mediul înconjurător. Soțul meu a fost adevăratul test. El este, de obicei, sceptic la produsele mai "naturale", simțindu-se că nu reușesc. El crede, de asemenea, că sapunul ar trebui să fie cu bule - dacă nu, nu este chiar un sapun în opinia lui, cred. După ce a folosit acest săpun, el a fost plăcut surprins! Nu numai că ne-a curățat felurile de mâncare, dar a avut o calitate superioară de pădure pe care a apreciat-o. Acest săpun cu un singur fel de mâncare ne-a unit în lupta cu vasele murdare - îmi place aspectul mai natural, în timp ce trăiesc așteptările săpunului soțului meu ".

Sapun lichid pentru băuturi lichide - Sulfat-free detergent de spălat vase

4, 4 stele, 1, 870 comentarii

"Am vrut să găsesc săpunul perfect, unul natural, ecologic, și încă aș putea să-mi curăț vasele. După ani de încercare a diferitelor produse, am considerat că aceasta este o căutare destul de evazivă. Dar, din păcate, am ieșit din săpun și am avut un copil rău în casă, așa că nu am putut să mă duc la magazin, așa că m-am aplecat pe vechiul meu prieten, Amazon. Din noroc, am găsit Puracy. Credeam că o să fac o încercare. Sunt plăcut surprins de faptul că am făcut-o. Ridică unsoare, ouă uscate și orice fel de preparate pe care copiii mei le fac în numele științei (sau a gătitului). În plus, nu este încărcat cu o cantitate de substanțe chimice care sunt destul de dăunătoare. E frumos că un pic merge un drum lung. Nu trebuie să folosiți o sticlă întreagă pentru a vă curăța felurile de mâncare (ca și alte săpunuri naturale), astfel încât să nu mai cheltuiți mai multă tonă ".

Doamna Meyer's Clean Day Dish Soap (Lemon Verbena)

4, 5 stele, 789 de evaluări

"Sunt multe lucruri bune de spus despre produsele doamnei Meyer. Îmi place Lemon Verbena pentru că miroase ca timpul de vară. Am folosit produsele doamnei Meyer de 12 ani și nu am fost niciodată dezamăgită. Datoria lor pentru crearea de produse de curățat de uz casnic, care sunt ecologice și eficiente, este lăudabilă. Sticla este reciclabilă, lista ingredientelor este ușor de pronunțat și vasele dvs. vor ieși în formă fabuloasă. Serios, sunt un client de 12 ani. Obțineți acest tip de loialitate numai pentru a crea un produs superior cu o misiune bună. "

Dr. Bronner's Sal Suds Biodegradable Cleaner

4 stele, 610 comentarii

"Am probleme cu efectul de uscare a utilizării detergenților de vase, așa că am fost foarte încântați să descopăr că aș putea spăla vase folosind Sal Suds. Si am fost multumit de faptul ca in timp ce acest detergent usor a fost usor pe maini, a fost foarte dur pe grasime si mancare uscata! Permiterea alimentelor la cuptor să se înmoaie doar un pic are ca rezultat o spălare ușoară folosind doar o bucată de bucătărie. Folosind un pic merge un drum lung, și chiar face spumă în apa mea tare! Sal Suds miroase proaspăt și nu datorită adăugării de parfum; se poate detecta ușor prospețimea plăcută asociată cu bradul sau molidul. Mi-am cumpărat acest lucru după ce am citit că nu-mi păsa mâinile și era un ingredient foarte recomandat pentru o rețetă de grădină de grădină "neem milk" de casă pe care o folosesc. Produsul funcționează și funcționează bine! Îmi plac mâncărurile mele curate.

Ecover Zero Dish Soap

4, 2 stele, 121 comentarii

"Acesta este cel mai bun săpun de ceașcă" natural "acolo. Sunt alergic la metilizotiazolinona și la conservanții din acea familie. Aproximativ 99 la sută din săpunul de spălat conține unul dintre acești conservanți, deci, dacă aveți această alergie, găsirea unui săpun de mâncare pe care îl puteți folosi - ca să nu mai vorbim nici măcar - este o mare durere. Când am fost diagnosticat, m-am dus în căutarea unui săpun bun. Este de fapt suds. Nu trebuie să utilizați jumătate de sticlă pentru a face o încărcare făcută. Acesta este deodorantul Schmidt de săpun de mâncare: Acesta funcționează ACȚIUNE, cum ar fi săpun de cafea NORMAL. "

JR Watkins Săpun lichid natural pentru farfurie

4, 4 stele, 123 comentarii

"Iubiți acest săpun, în special aroma de lamaie. Am căutat un săpun cu farfurie naturale și am încercat și alte mărci, dar acestea au fost mâinile noastre preferate. Mâncărurile vin foarte curată și nu am avut probleme cu grăsimea etc. "

Prindeți săpun lichid biodegradabil din verde natural derivat

4.1 stele, 84 comentarii

"Acesta este primul săpun de paine verde sau ecologic, pe care l-am folosit, care este de fapt sudos și nu are nevoie de un galon de săpun pentru a reduce grăsimea. M-am angajat să folosesc produse de curățare ecologice, în ciuda faptului că nu au pumnul celor toxice. Nu mă voi întoarce, pentru că un săpun de mâncare este slab, dar acest lucru nu este și acest lucru este chiar minunat. Pot să folosesc un produs ecologic care are și un pumn. "

Eco-Me Dish Soap

4.1 stele, 104 comentarii

"Am aflat despre Eco-Me pe un blog pentru produse naturale și sigure și am vrut să-l încerc să-mi spele sticlele și suzetele pentru sugari. Se curăță bine și nu trebuie să mă simt rău pentru utilizarea unor substanțe chimice dure! Consistența săpunului este bună, nu prea apoasă, iar spuma naturală mă face să știu că funcționează. Îmi place, de asemenea, că este clar pentru că verde sau portocaliu înseamnă într-adevăr mâncăruri mai curate? Nu cred!"

Sierra Dawn Campsuds

4, 7 stele, 206 de recenzii

"Folosesc Campsuds de aproape 50 de ani. L-au purtat cu mine în toate călătoriile mele. Fie că se află sau că supraveghează, de la vârfurile de munte până la deșert - nu este o problemă. Biodegradabil, curăță bine, nu lasă în urmă nici un gust rezidual sau săpun. Mă uit peste echipamentul meu și este unul dintre puținele lucruri pe care le am și continuă să mă ducă cu mine de la prima dată când m-am legat pe un rucsac cu aproape 50 de ani în urmă. Nu pot spune despre multe produse în aceste zile, deci merită să revizuiți această revizuire lungă (dar adevărată). Cred că ați putea spune că o recomand foarte mult. "