săptămâna verde

Cele mai bune șervețele biologice pentru bebeluși, potrivit experților

Anonim

Este o Săptămâna Verde, unde vom vorbi cu experți în eco-viață și de spălare a internetului pentru cele mai bune produse care lasă o amprentă ușoară și rezolvă probleme de uz casnic.

Este de la sine înțeles că șervețelele pentru copii sunt esențiale pentru a ține ordinele în ordine. Comoditatea unui produs care vă permite să ștergeți un copil nu este fără consecințele sale asupra mediului. Pentru a se ridica în picioare pentru a păstra scutecele și mâinile lipicioase, șervețelele pentru bebeluși trebuie să fie durabile - ceea ce înseamnă mai mult decât probabil că acestea conțin un fel de plastic sau poliester și, prin urmare, nu sunt biodegradabile. Pentru cei care caută o opțiune mai ecologică, Micaela Preston de la Mindful Mama sugerează șervețele fabricate din lemn sau bambus sau alte fibre naturale. Chiar dacă nu sunt 100% biodegradabile, aceasta este încă o opțiune mult mai bună decât utilizarea șervețelelor pentru bebeluși obișnuiți. Pentru a vă păstra copilul în siguranță, Preston recomandă, de asemenea, ca șervețelele să fie fără parfumuri și pe bază de apă. Mai jos sunt șase ponturi de la bloggeri ecoconscious mami și proprietari de afaceri, de la reutilizabile la opțiuni de unică folosință.

Mukin 100% Muslin bumbac din bumbac organic

Genevieve Howland, fondatorul site-ului Mama Natural și autorul Ghidului Mama Natural Week-by-Week privind sarcina și nașterea, recomandă să cumperi șervețele de bumbac organic reutilizabile și să le spălați împreună cu orice scutece pe care să le folosiți. Un alt sfat? "Păstrați o sticlă de pulverizare umplute cu apă în apropiere și umeziți șervețelele DIY pentru a curăța bebelușul bebelușului", împărtășește Howland.

Caboo Tree-Free Bambus Baby Șervețele

Desigur, dacă preferați să nu adăugați la grămada de rufe în creștere, Howland recomandă ștergătoarele de bambus pentru copii, care sunt considerate "fără copaci". Șervețelele de bambus sunt mai bune pentru mediu decât șervețele tipice pe bază de lemn și sunt rapid biodegradabil, de obicei în mai puțin de o lună ", spune ea. "Pentru punctele de bonus ecologice: găsiți cele stocate într-un cadru de distribuție fără plastic". Încercați săpunurile lui Caboo, pe care mărcile reclamă să le compostați în termen de 28 de zile. Ambalajul este din plastic, dar este de asemenea complet reciclabil.

Natracare Șervețele de bumbac din bumbac organic

Mamavation, un site web și o comunitate înființată de Leah Segedie, care "împuternicește femeile prin eco-wellness", a făcut recent o investigație asupra scutecelor nontoxice și a șervețelelor pentru copii și a găsit șervețelele de 100% din bumbac organic de la Natracare pentru a fi primii. Natracare a fost aprobat de Made Safe, o organizație nonprofit care certifică un produs ca fiind netoxic prin teste de laborator. "Nu numai că sunt netoxice și organice, dar au fost certificate de o terță parte. Este, de asemenea, o afacere de sex feminin, și îmi place să sprijin femeile ", spune Segedie. Ele sunt, de asemenea, biodegradabile și compostabile.

Joonya Eco Wipes

Tahwii Spicer, proprietar al magazinului Eco Baby Co., un magazin destinat copiilor și mamelor din Indiana, recomandă Joonya Eco Wipes din Australia, care nu conține alcool, clor, petrochimie, formaldehidă, parabeni și fenoli. De asemenea, sunt biodegradabile. "Joonya Eco Wipes sunt un schimbător de jocuri când vine vorba de șervețele pentru bebeluși și sunt perfecte pentru părinții care trăiesc într-un stil de viață redus consumului de deșeuri", spune Spicer. "Ne place ca sunt fabricate dintr-o fibra groasa, biodegradabila si compostabila pe baza de plante" - adica 100% biodegradabila si compostabila materie vâscoasa care este sigură pentru mediu. Ca un bonus, ambalajele sunt, de asemenea, reciclabile.

Bambo Natura Tidy Bottoms Șervețele pentru bebeluși

Pentru bebelușii cu piele sensibilă, Spicer recomandă șervețelele de Bambo Nature. "Șervețelele sunt incredibil de moi, hipoalergenice și făcute cu ingrediente netoxice", spune ea. Fabricat de Abena, o companie daneză cunoscută pentru practicile sale ecologice, servetelele sunt produse în Suedia și nu conțin clor, parfumuri, parabeni, vopsele și faruri optice.

Șervețele pentru sugari sensibile la apă

Casey Powers of Ecocentric Mama, un serviciu de abonament lunar de bunuri ecologice și ecologice pentru mame și copii, preferă WaterWipes, care, după cum sugerează și numele, conține apă de 99, 9% și o "picătură de extract de semințe de grapefruit", potrivit companiei. De asemenea, sunt hipoalergenici. "Îmi place cât de umed sunt, așa că curăță cu adevărat, fără a fi nevoie să scrub la fundul copilului meu", spune Powers. "Îmi place și lista scurtă a ingredientelor. Uimitor ". Țineți minte că WaterWipes sunt fabricate numai cu vâscozitate de 20% și poliester de 80%, ceea ce le face doar 20% biodegradabile.