recomandată de experți

Cel mai bun gardian pentru gura pentru dinți, conform dentiștilor

Anonim

În timp ce măcinarea dinților sau bruxismul provocat de mușchiul maxilarului încleștat are loc în timp ce sunteți treaz, bruxismul de somn este mai greu de tratat, deoarece mulți pacienți nu sunt conștienți de faptul că au chiar problema. Este adesea detectat numai atunci când solicită tratament pentru simptome cum ar fi dureri de cap, dureri la nivelul feței sau maxilarului sau dinți uzate sau dacă un partener de pat observă sunetul de măcinare.

Problema este atât de comună, totuși, medicul dentist din New York, Dr. Lana Rozenberg, spune că unul din patru dinții pacienților ei prezintă un tip de uzură compatibil cu șlefuirea. Odată crezut că este rezultatul unei dezechilibre a maxilarului sau a dinților, dr. Brent Larson, directorul diviziei de ortodonție de la Universitatea din Minnesota Scoala de Stomatologie, spune: "Am aflat că într-adevăr nu este cazul. Oamenii sunt conectați la mașini de șlefuit și, dacă sunt mașini de șlefuit, există anumite lucruri care pot face să se înrăutățească ". Printre acești factori exacerbatori se numără stresul și anxietatea, cofeina, alcoolul și anumite medicamente. Dacă bănuiți că vă ștergeți dinții noaptea, cel mai bine este să vizitați medicul dentist pentru o evaluare completă. Între timp, sau dacă măcinarea dvs. este o problemă asociată cu perioade de stres ridicat sau de somn sărac, medicii stomatologi afirmă că persoanele de pe gura de pe gât de mai jos pot oferi ajutor.

Cel mai bun paznic de noapte

Oral-B Garda dentară pe timp de noapte cu domeniu de aplicare

Doar un medic vă poate potrivi pentru o gură de gură personalizată, dar pentru cea mai potrivită alternativă OTC, căutați o gardă "fiartă și mușcă" care se formează pe dinți. "Puneți-l în apă fierbinte pentru al înmuia și apoi mușcați în ea și se fixează", spune Rozenberg. "Când se fixează, poți tăia [excesul de material], iar acum ai o gardă semi-personalizată." Unul dintre preferatele sale fierbe și mușcături este acesta de la Oral-B, care are o plăcută, minty aromă și pot fi, de asemenea, înmuiate în cuptorul cu microunde. Dr. Brijesh Chandwani, medic dentist specializat în dureri faciale și afecțiuni ale articulațiilor maxilarului, recomandă de asemenea paza Oral-B.

Cel mai bun gardian de noapte

Plackers Grind No More Guardian de noapte

Pentru că sunt gata să se folosească de la cutie, gardienii de noapte de dimensiuni unice, ca și acești plăcuți aleși de Rozenberg, sunt o soluție mai rapidă decât gărzile cu gura de băț - atâta timp cât sunt potrivite pentru dvs. gură. Proiectate pentru a fi purtate pe dinți de sus sau de jos, acestea sunt de unică folosință, dar pot fi curățate cu comprimate Efferdent, pastă de dinți sau săpun și apă între utilizări. Rozenberg recomandă curățarea gărzilor de băutură și mușcături în același mod pentru a le menține igienic.

Setul de protecție dentară DenTek Comfort-Fit

Cu un design mai subțire decât unii dintre ceilalți gardieni cunoscuți, Rozenberg spune că acest model DenTek oferă o protecție la fel de mare, în timp ce este posibil să se simtă mai confortabil. Cu toate acestea, dacă aveți un reflex delicat, cel mai bine este să mergeți cu o gardă profesională, deoarece chiar și aceste versiuni OTC cu profil redus încă vin în contact cu acoperișul gurii, ceea ce poate fi iritant.

Cel mai bun paznic pentru șlefuirea în timpul zilei

Stomatologie Profesională Dentară Profesională

În timp ce este potrivit pentru utilizarea peste noapte, una dintre beneficiile acestei guraje este că poate fi purtată uneori în timpul zilei când sunteți predispus la șlefuire - cum ar fi în timpul sportului sau la sala de sport. "Când oamenii lucrează și ridică greutăți, o grămadă de timp își înțepesc dinții", spune Rozenberg. "Pe măsură ce corpul se leagă, timpii maxilarului, precum și pentru că este unul din mușchi."

Cel mai bun protector al gurii pentru dinți sensibili

Ora-Guard Guard pentru mănuși de dinți

Chandwani îi place această gardă cu microunde, deoarece acoperă doar dinții din spate și nu va deranja dinții frontali sensibili. Ajustarea confortabilă împiedică paza să se deplaseze în timpul nopții, ceea ce poate face incomod să poarte și să perturbe somnul.