acest lucru este incredibil

Cel mai bun pix este un stilou japonez pliabil

Anonim

Într-o zi la începutul toamnei trecute, m-am rătăcit într-un magazin din districtul de misiune din San Francisco și am găsit un stilou. În forma sa prăbușită, era de aproximativ trei ani și jumătate lungime și forma de bază a unui glonț de mare calibru, ca și runda dintr-o pușcă de vânătoare. Când ați scos vârful și l-ați întors, a devenit un stilou. La început, m-am gândit: Este cam prost . Dar, de asemenea, ma lovit ca un mod ciudat de elegant, modul în care mânerul inferior a fost acoperit în partea superioară și mi-a plăcut carcasa alamă strălucitoare. Nu a fost foarte scump, așa că am cumpărat - ce naiba.

În câteva săptămâni, acasă la New York, aveam sentimente noi și intense despre stiloul injector (pen). Eu l-am folosit constant. În termen de o lună, am găsit pe Amazon, apoi am cumpărat în vrac, ceea ce am motivat a fost o livrare pe viață a cartușelor de cerneală foarte specifice ale stiloului. Acesta a fost un stilou transformator. Aveam nevoie să fie cu mine pentru totdeauna.
Vorbim despre pixul Midori Brass Ballpoint, un design japonez vândut fie în colțuri ciudate ale internetului cu un singur clic, fie în magazine de design bine pregătite în cartierele gentrificate din marile orașe americane. (Mi-am cumpărat mina la Voyager, pe strada Valencia.) Cu siguranță sunt sute de alte stilouri pliabile. Există, de asemenea, știu, multe pixuri foarte frumoase. Presupun că Midori este o combinație rară a ambelor și, din acest motiv, este extraordinară. Este atât de bine și de mici. Îmi țin mintea în buzunarul de monede al blugilor mei. Îl port aproape peste tot.

În timpul meu Înainte de Pen, nu am vrut să port nimic. M-am dezamăgit să-mi aduc o pungă la întâlniri. Nu-mi place să am buzunarele cu jacheta pline de lucruri. Când am dat o alegere între prea pregătită și prea puțin pregătită, am ales de obicei pe acesta din urmă. Dar stiloul cu gloanțe Midori mi-a schimbat relația cu pregătirea. Pentru că era frumos, am vrut să o duc peste tot. Pentru că era mic, aș putea . Acum nu sunt niciodată tipul care are nevoie să împrumute un stilou. Eu sunt Guy With a Pen. Ce schimbare ciudată și minunată a evenimentelor. Spune-mi să semnez ceva.

Midori Brass Ballpoint Pen

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cele mai bune umbrele , cuțite de friptură , bagaje rulante , tămâie și unelte pentru unghii . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.