crede-mă că ar trebui să știu

Cele mai bune blugi și pantaloni pețiți am găsit (și sunt sub 5 picioare)

Anonim

Cumpărăturile în timp scurt sunt complicate. La 4-picior-11, am acceptat că nu voi putea niciodată purta o rochie sau o fustă maxi direct de pe suport, fără modificări, și că un salopetă proporționat corespunzător ar necesita un geniu de confecționare la nivel de Mensa. Dar, în timp ce se poate trăi fără salopete și maxi stiluri, pantalonii sunt o altă poveste. Cu toate acestea, devine tot mai des întâlnită, pentru ca brandurile să ofere inseams "scurte" sau "mici" concepute pentru femei sub cinci picior-trei, și credeți-mă, am încercat cele mai multe dintre ele. Mai jos sunt toate pantalonii și bluzele pe care le dețin și le-am iubit - și nu aveau nevoie să le tune.

Cel mai bun blugi drăguț

Topshop Petite Leigh Jeans

Cred cu tărie că blugi slabi sunt cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată cu oamenii scurți. Acestea alungă vizual picioarele, creând o linie lungă, subțire, care face chiar și cele mai stubbiest picioare (adică ale mele) să arate elegante. Chiar dacă au un cilindru sau două prea lungi, puteți avea niște țesături sculptate sau cu manșetă la gleznă și nu distrug aspectul. Dar, dacă doriți blugi cu o lățime perfectă pentru setul de sub cinci metri, nu vă uitați mai departe la aceste piele de tip Topshop de 65 de dolari. Am trei perechi dintre acestea: negru și indigo în glezna de 28 inchi inseam și o altă pereche neagră în interiorul ușor mai lung de 30 inch. Ei au o mulțime de întindere, astfel încât acestea sunt incredibil de confortabil în timp ce încă mai caută lustruit. Nu sunt o persoană albă de blugi, dar dacă sunteți, ei arată, de asemenea, foarte subțiri în alb.

Top Jeans Jamie Petite Jeans negru

Până de curând, blugii și pantalonii femei, spre deosebire de bărbați, nu erau vânduți în diferite lungimi. Acest lucru începe să se schimbe, dar timp îndelungat, Topshop a fost unul dintre singurele branduri pe care le-am găsit făcând blugi de femei în creșteri de 2 inci, de la 28 cm la 36 cm. Acesta este un drum lung de explicat de ce există două perechi de blugi Topshop pe această listă. În comparație cu Leigh, stilul Jamie are o talie mai mare și mai puțin întins. Puneți o cămașă în ele și veți fi șocați de cât timp arată picioarele.

Loft Petite moderne Skinny Jeans în spălare întuneric întuneric

Mama mea, care este, de asemenea, provocată pe verticală, a iubit întotdeauna Loft, așa că am evitat-o ​​pentru o vreme, pentru că nu mai am nevoie de un semn că devin mama mea. Dar mă bucur că m-am dat în sfârșit și am explorat secțiunea lor extensivă. Aceste blugi au devenit una dintre perechile mele preferate în ultimul an. Ei își păstrează forma foarte bine, ceea ce este minunat pentru mine, pentru că l-am purtat cu toții de câteva ori între spălări.

cu cod: NEWNOW

Paige Transcend Verdugo Crop Jeans în Black Overdye

Acestea nu sunt blugi din punct de vedere tehnic, dar cu un inseamă de 26 inci - conceput pentru a fi lungimea gleznei pe oameni de dimensiuni standard - acestea se potrivesc facturii. Si in timp ce sunt scumpe, denimul Paige se simte atat de bine. Este groasă și substanțială, dar încă elastică încât să nu se simtă rigidă sau restrictivă deloc.

Cel mai bun blugi petite de iubit

Pilcro Mid-Rise Slim Boy Jeans

Petiții riscă să se înece în blugi supradimensionați în stilul iubitului. Sunt cu adevărat impresionat de linia de denim din interiorul Anthropologie, Pilcro și Letterpress, care oferă aproape toate stilurile lor în insectele petite - inclusiv aceste corduroși tipariți de Anthro. Aceste blugi prietenului îmi unghiază aspectul puțin spațios, fără să-mi copleșească rama mică. De asemenea, m-am uitat la perechea neagra de culoare.

Cele mai bune pantaloni de lucru

Aritzia Babaton Cohen Pant Terado

Pantalonii de lucru sunt deosebit de periculoși pentru petiți, deoarece chiar și cele "tăiate subțiri" tind să copleșească picioarele mici și să pară neprofesionale. Una dintre cele mai bune opțiuni pe care le-am găsit sunt pantalonii Cohen de la Aritzia. Cu o talie de tragere, sunt secret super-confortabili și vin într-o varietate de culori și țesături. Arătau ca niște pantaloni tăiați pe model, dar pe pețites ei sunt o lungime ideală, de tăiere a pantofilor.

J. Crew Petit Cameron Slim Crop Pant în patru-sezon Stretch

În timp ce lungimea standard a pantalonilor Cohen este bună, aceste pantaloni J.Crew sunt un bun exemplu pentru ceea ce se întâmplă atunci când o persoană minora încearcă să poarte o recoltă de lungime normală. Nu este întotdeauna drăguță. Sigur, nu sunt prea lungi, dar proporțiile sunt în afara. Din fericire, J.Crew le face într-un inseamnă de 24 inchi pentru o recoltă perfect proporțională.

Ce vreau să încerc în continuare

Everlane Pantalonii largi pentru picioare în lungime scurtă

Am evitat tendința de pantaloni tăiată, cum ar fi ciuma, pentru că sunt garantate că arată ca JNCO-urile din anii '90, dar sunt tentată să încerc versiunea scurtă a lui Everlane cu un inseamnă de 24.5 inchi. Sunt optimist cu prudență și, deși nu intenționez să înlocuiesc toate blugi mei subțiri cu acest stil, ar fi distractiv să adăugăm o nouă formă rotației. Voi raporta constatările mele.