alegerea poporului

Cele mai bune ochelari de vin din plastic de pe Amazon, conform recenzentilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre ochelari de apă , un răcitor instant de vin , o tavă de vin pentru baie și ochelarii de vin preferați ai lui Joanna Goddard , am ajuns aici adânc pe cele mai bune pahare de vin din plastic pe care le poți găsi pe Amazon . (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune pahare de vin din plastic

Ochelari de vin fără sfărâmare, set de 4

4, 4 stele, 720 comentarii

"Nepoata mea, de 5 ani, a spart totul, dar una dintre ochelarii noștri, așa că am cumpărat două seturi. Fiica și ginerele meu ca lucrurile de vârf din viață și mi-era teamă că nu vor să-și dorească cupe de plastic în casă. Când le-am găsit pe Amazon, am știut că vor fi acceptabile și într-adevăr sunt! Nu am înlocuit niciodată ochelarii și ei folosesc tot timpul! Am grijă să mă spăl cu mâna și să le șterg imediat și să le dau jos. Ele sunt încă luminoase și clare, chiar și după câteva luni în gospodărie.

Cele mai bune pahare de vin din plastic rezistent la cristal

Chinet de sticlă rezistentă la cristal, 40 conte

4, 5 stele, 429 de recenzii

"Am scăpat accidental cutia și, în mod surprinzător, nimeni nu sa rupt. Destul de elegant pentru o ceașcă din plastic dur. Le-am folosit pentru un toast la o petrecere de aniversare. Copiii mici ar putea ține cupa fără probleme. Este un preț excelent pentru calitate și cantitate. Vă recomandăm foarte mult. "

Cele mai bune pahare de vin din plastic, fără vârf

Govino Mașină de spălat vase Safe, flexibile, rezistente la șoc, ochelari de vin reciclabile, 16-uncie, set de 4

4.3 stele, 143 comentarii

"După mai mult de un an de utilizare zilnică, acestea continuă să pară noi. Nici o zgârietură. De obicei, spălăm în raftul superior al mașinii de spălat vase sau spălați manual. Îmi place linia mică pentru o mai bună aderență. Hubby le uită în garaj sau curte, așa că ordon un alt set. Vă recomandăm foarte mult. Merită prețul pentru Tritan.

Cele mai bune pahare de sticlă de vin din sticlă

Producator de sticla de vin din sticla de calitate superioara, set de 8 bucati

4, 7 stele, 365 de recenzii

"Îmi plac foarte mult. I-am ordonat să le folosească pe patio, deoarece am câini și nu vreau să curăț sticla atunci când apare un accident. Sunt mici, dar vă spun că în descriere. Ele sunt dimensiunea perfectă pentru a turna un pahar de vin de șase până la șapte de uncie pentru oaspeții dvs. Oamenii care i-au încercat pentru prima dată au crezut că sunt drăguți și îi plăceau. Și îmi place că le poți stivui!

Cele mai bune pahare de vin din sticlă de plastic colorate

Tumbleri acrilice colorabile, set de 8

4 stele, 192 comentarii

"A comandat aceste pahare acrilice după ce a făcut o cercetare aprofundată pe internet. Culori îndrăznețe, frumoase și design elegant! Ușor de stivuit sub tejghea. Acestea ar putea fi mai mult decât altele, dar după ce ați ținut în mâinile dvs. aceste ochelari rezistenți și luciosi, simțiți calitatea. Beneficiul suplimentar este acela de a avea opt culori distincte, ceea ce face mai ușor să vă amintiți care este sticla ta. Au sosit la timp și în stare perfectă. Va trebui să comande încă două seturi pentru cadouri! "

Cele mai bune pahare de vin din plastic izolate cu un capac

Cupture izolate Cupa Tumbler de vin cu capac de baut, 8 Pack

4, 4 stele, 256 de recenzii

"Acestea sunt minunate! I-am folosit ca favoruri pentru o petrecere de bacalaureat si toata lumea i-a iubit. Am fost surprins de cât de frumos a fost calitatea și de cât de mult vin a avut de fapt. Mi-aș cumpăra din nou.

Cele mai bune pahare de vin din plastic colorate

Pahare de culoare colorate, 6 piese

4, 4 stele, 51 comentarii

"Acestea erau mai bune decât mă așteptam! Foarte colorat, robust, excelent pentru divertisment în aer liber și mașină de spălat vase în condiții de siguranță. Bonusul a fost că, atunci când le punem băuturi reci și le punea în jos, nu existau semne de apă. Voi comanda cu siguranta din nou, daca am nevoie de mai mult. "

Cel mai bun flaut din plastic de sampanie

TOSSWARE Cupa de plastic reciclabilă din sampanie, set de 12

4 stele, 529 comentarii

"Acestea au fost elementul preferat în timpul sărbătorilor de Crăciun. Mulți dintre oaspeții mei au vrut să-i ia acasă. În cele din urmă am dat-o și l-am lăsat pe cel mai bun prieten al meu. Îi folosește și reutilizează. Arătau reali și nu știai că erau din material plastic până când nu le atingi. În plus, ei stivesc! "

Cel mai bun flaut din plastic de sampanie cu tulpină

Flacon de sampanie din plastic de calitate premium, set de 12

4, 7 stele, 155 comentarii

"Aceste ochelari erau bine făcute și exact ceea ce căutam. Foarte frumos din acril. Nu au existat obiecte deteriorate, iar fiecare sticlă era ambalată bine în manșoane de plastic individuale. Ar recomanda foarte mult pentru petreceri și alte ocazii festive. Preț bine pentru această calitate. "